تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1239 از 1746 اولاول ... 2397391139118912291235123612371238123912401241124212431249128913391739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,381 به 12,390 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جدیدن رفتم سراغ LeBlanc Support همه میگن Troll ولی امتحانشو خوب پس داد، البته خب در حد Leona نیست که تو Team Fight عالی باشه و یه Initiate خوب داشته باشه، با Thresh هم نمیشه مقایسه کرد که با Hook هاش دهن سرویس می کنه، ولی خب هر Support یه نقطه ضعفی داره. LeBlanc جلوی Support های Squishy خیلی خوبه، Silence داره اما خب به درد نمیخوره چون ADC رو Silence کنی کمکی نمی کنه، Snare داره که خب خیلی به درد می خوره مخصوصا اینکه میشه سورپرایز کرد طرفو با یه W بعد E اگه بتونی Land کنی. یه Burst عالی داره که توی Kill ها کمک می کنه که هیچ Support دیگه ای نداره، Poke هم که فوق العاده انجام میده بدون اینکه Damage بخوره خودش، Q بعد W بلافاصله دوباره W واسه برگشتن.
    خیلی ها میگن Snare ش رو Dodge دادن خیلی آسونه، خب Morgana هم Binding اش همونقدر طول میکشه برسه به طرف و میشه Dodge داد. خیلی ها هم میگن Squishy هست، خب اونم خیلی از Support ها از اینم بدترن. دیگه مسئله Heal و Absorb رو جلو نیارین که اصلا قبول ندارم این همه Supp که نه Heal دارن نه Shield دارن استفاده میشن، مثل Annie و Zyra و Zilean و ... همشونم توی All Stars 2014 استفاده شدن.
    نکته مهم اینه که یه جورایی Support Carry هست، باید تقریبا همون آیتم هایی رو ببندین که Mid میبندین، کارش Win کردن Lane هست و گاهی وقتا Gank کردن با ADC تیم.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

جدیدن رفتم سراغ LeBlanc Support همه میگن Troll ولی امتحانشو خوب پس داد، البته خب در حد Leona نیست که تو Team Fight عالی باشه و یه Initiate خوب داشته باشه، با Thresh هم نمیشه مقایسه کرد که با Hook هاش دهن سرویس می کنه، ولی خب هر Support یه نقطه ضعفی داره. LeBlanc جلوی Support های Squishy خیلی خوبه، Silence داره اما خب به درد نمیخوره چون ADC رو Silence کنی کمکی نمی کنه، Snare داره که خب خیلی به درد می خوره مخصوصا اینکه میشه سورپرایز کرد طرفو با یه W بعد E اگه بتونی Land کنی. یه Burst عالی داره که توی Kill ها کمک می کنه که هیچ Support دیگه ای نداره، Poke هم که فوق العاده انجام میده بدون اینکه Damage بخوره خودش، Q بعد W بلافاصله دوباره W واسه برگشتن.
    خیلی ها میگن Snare ش رو Dodge دادن خیلی آسونه، خب Morgana هم Binding اش همونقدر طول میکشه برسه به طرف و میشه Dodge داد. خیلی ها هم میگن Squishy هست، خب اونم خیلی از Support ها از اینم بدترن. دیگه مسئله Heal و Absorb رو جلو نیارین که اصلا قبول ندارم این همه Supp که نه Heal دارن نه Shield دارن استفاده میشن، مثل Annie و Zyra و Zilean و ... همشونم توی All Stars 2014 استفاده شدن.
    نکته مهم اینه که یه جورایی Support Carry هست، باید تقریبا همون آیتم هایی رو ببندین که Mid میبندین، کارش Win کردن Lane هست و گاهی وقتا Gank کردن با ADC تیم.
    خیلی جواب میده اما تو Late game زیاد کارایی نداره کلا حتی APC این چمپ هم با این که خیلی شاخه به درد late game نمیخوره میزنن صدا قابلمه میده

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا چطور ممکنه در ثانیه 20 بازی یه چمپ بمیره!؟ امروز تو بازی از تیم حریف braum مرد

4. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا چطور ممکنه در ثانیه 20 بازی یه چمپ بمیره!؟ امروز تو بازی از تیم حریف braum مرد
    تنها چیزی که تو این ثانیه ها هست فقط tower تیم حریفه

6. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

Co-Op Vs AI لول یه باگ خیلی باحال داره، اول بازی قبل Respawn مینیون ها میری نزدیک تاور حریف، کاری میکنی 2 تا چمپ زیر تاور بهت اتک بدن بعدش تعقیبت میکنن، میری زیر تاور خودی و میزاری یه خورده بهت اتک بدن تا hp ت کم بشه بعد 2 تا چمپ AI یواش یواش وارد محدوده تاور میشن و کارشون رو میسازی و قبل از Respawn مینیون Double kill میگیری، من موندم تا حالا کسی این باگو ندیده؟ خود ریوت میدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

Co-Op Vs AI لول یه باگ خیلی باحال داره، اول بازی قبل Respawn مینیون ها میری نزدیک تاور حریف، کاری میکنی 2 تا چمپ زیر تاور بهت اتک بدن بعدش تعقیبت میکنن، میری زیر تاور خودی و میزاری یه خورده بهت اتک بدن تا hp ت کم بشه بعد 2 تا چمپ AI یواش یواش وارد محدوده تاور میشن و کارشون رو میسازی و قبل از Respawn مینیون Double kill میگیری، من موندم تا حالا کسی این باگو ندیده؟ خود ریوت میدونه؟
    Coop vs AI کلا وقتی HP ات کم باشه در حرکت به سمت تاور باشی bot ها میان تاور رو tank می کنن و damage می خورن ، این کار رو چند بار تکرار کنی راحت کیل می گیری ازشون
    Coop Vs AI بیشتر برای آموزش و رسیدن به لول 10 هست موارد اساسی تری هست برای تمرکز ، البته اوضاغ bot ها بعد از این تغییر اخیری که دادن خیلی بهتر شده قبلا کلا تعطیل بودن

در حال حاضر حرف اول رو توی ساپورت CC و اسپل های به درد بخور در Team Fight ها می زنه ، Heal جزو کم ارزش ترین ویژگی ها برای یک ساپورتر اه در حال حاضر
    Last edited by s-arash; 23-05-2014 at 22:06.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

خوب خوبه که اینقدر ذوق مرگ شدی از ساپورت کردن با lb
    ولی خوب من خیلی وقته با چمپیون های مید ساپورت میدم وتاحالا هم نشده که لین رو ببازم
    بهت پیشنهاد میکنم akali , twisted fate رو هم امتحان کنی خیلی حال میده
    ziggs هم خوبه ولی اون 2 تا باحال ترن ziggs یکم سخت تره باید ریاکشنت نسبت به W زیاد باشه
    nasus هم که ته ساپورته
    ezreal ap هم از ساپورت های خوبه
    اینا رو امتحان کن خوشت میاد
    Last edited by Crawling In MySkin; 23-05-2014 at 22:36.

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یکی از دوستام بهم گفته بود که میتونی از خمیر سیلیکون هم استفاده کنی. چون خودش قبلا این اتفاق براش افتاده بود از خمیر سیلیکون استفاده کرده بود.
    به نظر شما میتونم از اون راه هم استفاده کنم؟
    واسه خودم پیش نیومد اما گفتم این کارو بکن 99% جواب میگیری،اگه نشد بیا بهت میگم تا دوره فن cpu رو ببری بالا اگه بازم نشد با سشوآر گردو خا کو بگیر درست میشه،نگا cpu کامپیوتر حالت نصفه عمر نداره یعنی یا کار میکنه یا کار نمیکنه پس اگه cpu داره هنوز کار میکنه سالمه نگران نباش مشکل از خنک کننده هست
    منم دقیقا این مشکل رو داشتم وقتی cpu رو گردوخاک بگیره اینجوری میشه
    فن و cpu زو خوارج کن قشنگ یه باد بگیر ببند سر جاش مایع بین فن و cpu رو هم پاک کن احتمالا عمرش تموم شده
    نه اقا این کارو نکن cpu به فنا میره اون مایع اسمش خمیر سیلکون هست در واقع کاره 1 رابط(رسانای گرما) برای انتقال گرما از cpu به شیارهای خنک کننده هست،در ضمن سعی کنین بهش به طور مستقیم دست نزنین چون سمیه
    --------------
    دوستان در خلق چمپ های supp چقدر خلاقن آفرین افرین
    Last edited by pancha73; 23-05-2014 at 22:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی جواب میده اما تو Late game زیاد کارایی نداره کلا حتی APC این چمپ هم با این که خیلی شاخه به درد late game نمیخوره میزنن صدا قابلمه میده
    کلا خیلی از Supp ها هستن که تو Team Fight خوب نیستن، مثلا شما با Thresh برو وسط Team Fight هر چی Spell هم داره بزن، هیچ کمکی که نمی کنه هیچ، ظرف 3 ثانیه هم مُرده به قول شما صدا قابلمه میده. هر Champ واسه خودش سبک بازی خودشو داره، نقطه ضعف و قدرت داره. LB هم به عنوان Supp کار خودشو توی Early Game با جلو انداختن ADC و Deny کردن ADC حریف می کنه. همون کاری که Thresh هم انجام میده، ADC از ترس Hook جلو نمیره و Farm کردن براش سخت میشه.

خوب خوبه که اینقدر ذوق مرگ شدی از ساپورت کردن با lb
    ولی خوب من خیلی وقته با چمپیون های مید ساپورت میدم وتاحالا هم نشده که لین رو ببازم
    بهت پیشنهاد میکنم akali , twisted fate رو هم امتحان کنی خیلی حال میده
    ziggs هم خوبه ولی اون 2 تا باحال ترن ziggs یکم سخت تره باید ریاکشنت نسبت به W زیاد باشه
    nasus هم که ته ساپورته
    ezreal ap هم از ساپورت های خوبه
    اینا رو امتحان کن خوشت میاد
    من در مورد Troll کردن صحبت نکردم که شما میگی Champ های Mid رو Supp بازی کن خوشت میاد. من دارم در مورد Supp واقعی حرف می زنم. Champ های Mid که اسم بردی رو Supp بازی کردن کاملا غلطه، اولا گلد Farm رو از دست میدی و دیر تر آیتم میتونی بخری، ثانیا XP رو با ADC داری Share می کنی بنابراین همیشه از بقیه تیم عقبی، کل پتانسیل یه Champ خوب رو داری از بین میبری. ولی LB از اونجا که تو Team Fight ها خوب نیست و برای Mid خیلی محبوب نیست با Supp وایسادن میتونه early game خیلی تیمش رو جلو بندازه با فشاری که روی هر Lane میاره در نهایت ADC هست که جلو میفته و میتونه تیم رو Carry کنه.

کار اصلی Supp رو یادمون نره، خودش قرار نیست کاری انجام بده، باید بقیه تیم رو راه بندازه.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

آمار به شدت خیره کنندس

13. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •