تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1239 از 1298 اولاول ... 23973911391189122912351236123712381239124012411242124312491289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,381 به 12,390 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

کدومشو شما نگاه کردی شاید max rate رو دیدی مودمت برندش چیه؟ بعضی ها هر دوشو نشون نمیده
    این مال منه

سرعت دانلود و آپلود = Data rate

max rate نهایت سرعتی هست میتونی بگیری (بعد از اعمال شدن Attenuation) اما خب بسته به سرویس مخابرات سرعت رو محدود میکنه

تست سرعت من با سرور اصفهان

OWNLOAD

8.55Mb/s

UPLOAD

0.81Mb/s
    Last edited by veyron; 06-10-2016 at 18:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آره تمدید نمیکنن ماله چند سال پیشه طرحت؟

فکر نکنم بتونی انصراف بدی قبلا من یبار پرسیدم گفتن اگه بخوای طرحتو تعویض میکنیم ، 2020 سوال کن اگه درست جوابتو ندادن اینقدر زنگ بزن تا اپراتور مرد جوابتو بده خانوماشون متاسفانه اطلاعاتشون کمه
    ماله دو سال پیشه طرحم قبلآ هم یه بار تمدیدش کردم. شما حضوری رفتی باسه تمدید؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

ماله دو سال پیشه طرحم قبلآ هم یه بار تمدیدش کردم. شما حضوری رفتی باسه تمدید؟؟
    من تو غرفه سیتی سنتر صحبت کردم 2020 هم زنگ زدم گفتن تمدید نمیکنیم اما مرکز نرفتم

کمپین تابستان نگیر که پشیمون میشی همون حرفهای ها بهتره باز

4. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من تو غرفه سیتی سنتر صحبت کردم 2020 هم زنگ زدم گفتن تمدید نمیکنیم اما مرکز نرفتم

کمپین تابستان نگیر که پشیمون میشی همون حرفهای ها بهتره باز
    شما که حرفه ای برداشتید چند روز طول کشید یوزر پس بدن بعدش باسه یوزر پس باید حضوری بریم؟؟؟ و اینکه مثل طرح کمپین تو طرح حرفه ای هر گیگ که بخری 256 مگ هم مازاد میدن؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام
    دوستان در حال حاضر بنده طرح طرح کمپين تابستان - پاييز93 ا و 5G+2G با سرعت 1 مگ دارم خطم هم DLC شهرک ولیعصر مرکز استقلال هستش
    اول میخواستم بدونم نهایت سرعت چقدر به بنده میتونند بدند(یکیار اشتباهی خطم را رو تا 9 مگ بستند ولی در حد چند ساعت)
    و اینکه بنده به خاطر سرعت میخواستم طرح عوض بکنم ممکنه سرعتم تغییر چندانی نکنه و مخایرات بگه گفتیم تا 10مگ ولی مثلا در حد 2 مگ بدند بخصوص چون dlc هستش
    واینکه طرح اول اذر تمام میشه ایا نمیشه همین الان طرح را تغییر داد
    و در اخر اینکه طرح بلند مدت بگیرم یا یک ماهه بعدا ارتقا بدم((میترسم طرح حرفه ای حذف بشود))

7. این کاربر از seventh7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام .... دوستان در مورد افزایش ارتقاء سرعت از 10 مگ به 16 خبر دادن....
    می خواستم بدونم ماها که سیستم قدیمی فیبر نوری هستیم و همیشه سرعت دانلودمون زیر 200 kb هستش چی کار باید بکنیم.....یعنی این که می شنوم بعضی ها با نت مخابرات تو اصفهان دارن شبی 10 گیگ دانلود می کنن داغ دلم تازه می شه که چرا ما باید همچین داستانی داشته باشیم و جالب تر از اون مخابرات تنها گزینه برای اینترنت پر سرعت ما حساب بشه....

9. این کاربر از magnolia2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .... دوستان در مورد افزایش ارتقاء سرعت از 10 مگ به 16 خبر دادن....
    می خواستم بدونم ماها که سیستم قدیمی فیبر نوری هستیم و همیشه سرعت دانلودمون زیر 200 kb هستش چی کار باید بکنیم.....یعنی این که می شنوم بعضی ها با نت مخابرات تو اصفهان دارن شبی 10 گیگ دانلود می کنن داغ دلم تازه می شه که چرا ما باید همچین داستانی داشته باشیم و جالب تر از اون مخابرات تنها گزینه برای اینترنت پر سرعت ما حساب بشه....
    متاسفانه من و شما همدردیم!من هم مشترک شهرک میلاد شاهینشهر هستم .مخابرات فقط به نقاط خاصی توجه می کنه از جمله چهارباغ و خیابون توحید و افتخار میکنه که طرح یوتانت رو راه اندازی کرده ولی کمترین توجهی به بقیه مشترکین من جمله اون هایی که خط dlc دارن نمی کنه.بارها به مهندس کشایی ایمیل فرستادم ولی جوابی نگرفتم شما هم امتحان کنین ولی اگه راه بهتری به نظرتون میرسه بگین چون واقعا تبعیضه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

کدومشو شما نگاه کردی شاید max rate رو دیدی مودمت برندش چیه؟ بعضی ها هر دوشو نشون نمیده
    این مال منه

max rate نهایت سرعتی هست میتونی بگیری (بعد از اعمال شدن Attenuation) اما خب بسته به سرویس مخابرات سرعت رو محدود میکنه

OWNLOAD

8.55Mb/s

UPLOAD

0.81Mb/s
    شما چه طرحی هستی؟ که مکس ریت روی ۱۷ هزار بت‌ میده ! ایول
    ب من رو ۱۰ هزار میده

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

این مال منه

OWNLOAD

8.55Mb/s

UPLOAD

0.81Mb/s
    شما چه طرحی هستی؟ که مکس ریت روی ۱۷ هزار بت‌ میده ! ایول
    ب من رو ۱۰ هزار میده با طرح حرفه ای

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

با سلام
    دوستان در حال حاضر بنده طرح طرح کمپين تابستان - پاييز93 ا و 5G+2G با سرعت 1 مگ دارم خطم هم DLC شهرک ولیعصر مرکز استقلال هستش
    اول میخواستم بدونم نهایت سرعت چقدر به بنده میتونند بدند(یکیار اشتباهی خطم را رو تا 9 مگ بستند ولی در حد چند ساعت)
    و اینکه بنده به خاطر سرعت میخواستم طرح عوض بکنم ممکنه سرعتم تغییر چندانی نکنه و مخایرات بگه گفتیم تا 10مگ ولی مثلا در حد 2 مگ بدند بخصوص چون dlc هستش
    واینکه طرح اول اذر تمام میشه ایا نمیشه همین الان طرح را تغییر داد
    و در اخر اینکه طرح بلند مدت بگیرم یا یک ماهه بعدا ارتقا بدم((میترسم طرح حرفه ای حذف بشود))
    اولا ک شما تو تنظیمات مودم مکس ریت رو ک ببینی نهایت سرعتت مشخصه
    دوما که سرعت های مخابرات معمولا ثابت نیست نوسان داره دیدی که خودشونم نوشتن سرعت سرویس مذکور حداکثر مثلا ۱۰ مگابیت است
    این یعنی چی؟ یعنی از ۲ مگابیت تا ۱۰ مگابیت متغییره یعنی شما اگه با ۲۰۰ کیلوبایت دانلود میکنی طبق قرارداد حق اعتراض نداری مگر اینکه سرعتت بیاد پایین تر
    مورد سوم رو من خودمم نگرانشم که حرفه ای ها حذف بشه برای همینم شبا دانلود رو بستم بش تا میتونم دانلود میکنم

14. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •