[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چند عکس از تنضیمات مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چند عکس از تنضیمات مودم
سلام
ممنون سروش جان
در قسمت Quick Setup تنظیم رو گذاشتم روی PPPOE Over Ethernet و Save و Reboot شد ولی بازم فقط با کانکشن وصل میشه.
حالا فردا زنگ میزنم ISP ببنیم چی میشه.
ممنون از کمکی که کردی.
موفق باشید![]()
این توضیح که میگم واسه ویندوز 7 قوی تره ولی شما که xp داری روی xp انجام بده . با یه کامپوتر دیگه که به اینترنت وصله و ویندوز xp داره مودم رو وصل کن و بذار از روی اینترنت دنبال درایور بگرده . اگه شانس بیاری پیدا کنه فکر کنم راحت ترین کار باشه که ارزش امتحانشو داره .
من تنظیمات مودمم رو دیدم روی pppoe هست
اما با کانکشن متصل میشه به پشتیبانی هم زنگ زدم باور نمیکرد نزدیک بود فحشمون بده
چیکار کنم؟
asus
TP-LINK W8960N
سلام
آقا حل نشد که نشد!!!!!!
نه تو دفترچه چیزی پیدا کردم و نه از پشتیبانی چیزی عمل اومد . تموم این سایتا رو هم زیرو رو کردم چیزی پیدا نشد که نشد.
1: مودم پش فرض رو PPPOE هست 2: با وایرلس لپ تاپ مشکلی نداره البته به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه 3: با گوشی بهش کانکت میشم ولی سایتی رو باز نمیکنه 4: ازخود مخابرات adsl گرفتم 5: رو مودم w8901g امتحان کردم مشکلی نداشت با گوشی راحت کانکت میشه 6: مگه LED INTERNET نباید روشن بشه تا بتونم اتوماتیک کانکت بشم یا با گوشی وصل بشم؟
واینکه از چه قسمتی عکس بذارم؟[/QUOTE]
آقا جواب ما رو هم بدین![]()
Last edited by bakhi; 09-07-2011 at 08:06.
آقا جواب ما رو هم بدین[/QUOTE]
سلام.روش پسورد گذاشتین؟ از چه نوعی؟ پسورد چیه؟!مهمه اینا.
در ضمن تو نوکیا یه قسمتی داره تو تنظیمات که اونجا اطلاعات شبکه های وایرلس رو ذخیره میکنه!
مثل پسورد نوع اتصال.میخواین اون رو پاک کنید.نمیدونم شاید درست بشه.![]()
با سلام دوستان.من میخوام به مودم وایرلس بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید .چی پیشنهاد می دین. قیمتم تو رنج 100 تومن.
بعد یه سوالی که داشتم این بود که وقتی سرویس ADSL عادی می گیری هم میشه از مودم وایرلس استفاده کرد یا باید اونم عادی باشه ؟
سلام.روش پسورد گذاشتین؟ از چه نوعی؟ پسورد چیه؟!مهمه اینا.
در ضمن تو نوکیا یه قسمتی داره تو تنظیمات که اونجا اطلاعات شبکه های وایرلس رو ذخیره میکنه!
مثل پسورد نوع اتصال.میخواین اون رو پاک کنید.نمیدونم شاید درست بشه.[/QUOTE]
نه. پسورد نذاشتم
میخوام که مودم به صورت اتوماتیک وصل بشه یعنی همین که روشن شد کانکت بشه
در ضمن گفتم که رو 8901 گوشی راحت کانکت میشه
این LED ENTERNET مودم 8901 راحت تنظیماتش درست میشه و روشن میشه ولی تو 8960 روشن نمیشه انگار خار داره![]()
دوستان من مودممTP-Link TD-W54KIT هستش.با لن به اینترنت وصل شدم اما نمیتونم با pppoe وصل بشم باید با کانکشن bridge وصل بشم.میشه راهنمایی کنید چجوری باید pppoe رو تنظیم کنم؟
با سلام دوستان.من میخوام به مودم وایرلس بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید .چی پیشنهاد می دین. قیمتم تو رنج 100 تومن.
بعد یه سوالی که داشتم این بود که وقتی سرویس ADSL عادی می گیری هم میشه از مودم وایرلس استفاده کرد یا باید اونم عادی باشه ؟
نظرتون درباره
dlink dsl2640 u چیه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)