دردل !
چند روز پیش سرعتا امده بود پایین زنگ زدم پشتیبانی گفتند داریم زیرساختها راتوسعه میدیم صبر کنید درست میشه وبهتر
نگو که داشتند ابزارالات اینترنت ما را از کا ر می انداختند .دیگه نت بی معنی شده .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دردل !
چند روز پیش سرعتا امده بود پایین زنگ زدم پشتیبانی گفتند داریم زیرساختها راتوسعه میدیم صبر کنید درست میشه وبهتر
نگو که داشتند ابزارالات اینترنت ما را از کا ر می انداختند .دیگه نت بی معنی شده .![]()
Last edited by xzx202; 12-05-2013 at 06:01.
همین کارارو با نوین نت کردین که هزینه هاش دوبله سوبله شد
چند روز پیش که نبود حدودا 2 هفته پیش بود که یه روتر به ناوگان عمومی اضافه شد و قسمتی از یوزرا منتقل شدن به مکان جدید![]()
اگه راه حلی داره بگید من هم بدونم .لازم دارم .البته رایگان![]()
امین جان سرویسم رو پیدا کردم
فقط یه سوال خیلی مهم
من چون خطم زیاد کیفیتش جالب نیست الا یکی که الان روش همین مخابراته
من میتونم که این سرویسم رو روی اون یکی خط تلفنم انتقال بدم ؟(با یه هزینه جزئی هم شد اشکال نداره)
بعد بیام روی این خطم 8 مگ بگیرم از نوین با یه قیمت عالی![]()
![]()
بچه ها راهی پیدا کردین بشه بازی آنلاین بدون لگ بازی کرد؟
من هنوز لگ دارم ولی پینگ با سرور بازی 100 هست وبدون تایم اوت
lمن دیشب داشتم بازی میکردم تو سرور ایرانی هم پینگم کمترین بود62 و هم اینکه بدون لگ بودم
در ضمن یه چیز خیلی عجیب
دیشب ساعت 2 چک کردم 2.4 گیگ ترافیک داشتم بعد که شب گذاشم دانلود رفتم لالا
الان که بیدار شدم دیدم ای دل غافل همه اون 2.5 گیگ رو به جای شبانه دانلود کرده و نوش جونش شده مثل اینکه سیستم همارا دیشب یادش رفته که کنتور رو خاموش کنه
زنگ میزنم به شماره همارا میگه این شماره در دسترس نمیباشد
جلل الخالق(خودشون فهمیدن چه گندی زده سیستمشون)
![]()
Last edited by fanoostalaei; 13-05-2013 at 07:20.
پ.خ چک شود
سلام دوستان . میدونم سوالم به اینجا ربط نداره ولی جایی پیدا نکرم بهتر از اینجا
کسی کافی نت آوا (یا آوا تبریز) میشناسه؟ خیلی ضروری هست حتما باید پیداش کنم
Last edited by fmps; 14-05-2013 at 08:49.
سلام.جناب امینیه 2 هفته ای میشه که نمیتونم به xboxlive وصل شم و ایراد mtu میده.قبلا هیچ مشکلی نداشتم و تازگی اینجور شده البته این مشکل mtu مربوط میشه به دو سه روز قبل فیلترینگ جدید و ربطی به اون نداره.2 هفته پیش از وقتی که پینگم خیلی بهتر شد دیگه به live وصل نمیشه.هر راهی هم که بود امتحان کردم ولی بازم نشد.بیشتر بچه های ---------- هم میگفتن که مشکل از سرویس دهنده هستش به اونا هم که زنگ میزنم اول باید دو ساعت توضیح بدم گیم آنلاین چیه بعد xboxlive چیه بعدشم میگن که چک کردیم مشکلی نداری.ممنون میشم راهنمایی کنید
شوخی میکنی فانوس . 8گیگ 8 مگ ماهانه 25 تومن. دانلود شبانه داره ؟ ای دل غافل چرا اون نام کاربری که خانومه زنگ زد و گفت رو ننوشتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)