تا 280 بهترین دوربینی که میتونم بخرم برا عکسایه خانوادگی که کیفیته عکسش برام مهمه نه مگاپیکسلش
بدونه مهم بودنه مارکش چی بخرم ؟
چند تا مدل از مارکها مختلف پیشنهاد بدید لطفا
تا 280 بهترین دوربینی که میتونم بخرم برا عکسایه خانوادگی که کیفیته عکسش برام مهمه نه مگاپیکسلش
بدونه مهم بودنه مارکش چی بخرم ؟
چند تا مدل از مارکها مختلف پیشنهاد بدید لطفا
من تحقیق زیاد کردم تو این رنج قیمت بهترین دوربین canon sx130 هست من خودم چند روز پیش گرفتم 300 البته نمیخوام چون دوربین خودمه تعریف کنم و بهتون پیشنهاد بدم بنظر من تو این رنج قیمت بهتر از این انتخابی نیست..
سلام
من یدونه دوربین سوپرزوم کانن sx210 تمیز و کار نکرده دارم که کمتر از یکساله خریدمش و تا حالا بدون استفاده مونده.تا حالا یه بارم بیرون نبردم و فقط تو خونه عکس گرفتم.چون واسم یکم بزرگه. باطریشم 4-5 بار بیشتر شارژ نشده کاملا نو. فرصت خوب واسه کسی که میخادش. خودمم حیفم میاد بدمش ولی با توجه بکارم مجبورم که یه دوربین خیلی کوچیک از سری ایکسوز بخرم که همیشه خدا تو جیبم باشه.میخام یه مدل ساده تر بگیرم که فقط پوینت اند شات باشه چون حال حوصله تنظیمات پیشرفته ندارم .حالا زومشم کمتر بود چاره نیست.
با هزینه ارسال.اگه کسی میخاد بهم پیام خصوصی کنه.
برای اطلاعات بیشتر و شماره تماس اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این دوربین ها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
در مورد قیمت الان این دوربین ها هم اگه میشه بگید..
(Canon EOS 550D (Kiss X4 - Rebel T2
(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3
Nikon D5100
Nikon D3100
یک سوال دارم برای لنز دوربین
برای معرفی لنز دوعدد می دن کدام عدد برزگتر باشه نشانه بهتر بودن لنز هست .
مثل :
لنز: 25-125 میلیمتر
لنز: 24-168 میلیمتر
لنز: 26-130 میلیمتر
عدد اول بزرگتر باشه بهتره یا دومی ؟
من یه دوربین canon sx230 دارم بعد 1 دقیقه فیلمبرداری اخطار میزنه که باطری تمومه باید چکار کنم یعنی باطری را عوض کنم 1ماه بیشتر نیست خریدمش
سلام
دوستان ميخام يه دوربين نيمه حرفه اي بگيرم ولي خودم تو انتخاب موندم از دوربينهاي Fuji خيلي خوشم مياد به خصوص s200exr و hs20 كه خداييش طراحيه اس 200 خيلي واسم جالبه و شبيه dslr هستش ولي جون اين دوربين كيفيت فيلمبرداريش در حد پايين هستش ترديد دارم
در ضمن استفادم گه گداري طبيعت و عكسهاي خانوادگي و تا حالا دوربين نداشتم چي پيشنهاد ميكنين واسم زوم هم مهمه و كيفيت عكس؟
اگه گزينه بهتري داريد لطفا پيشنهاد كنين و رنج قيمت هم تو همين مايه هاي فوجي باشه كه در نظر گرفتم.
Last edited by 1clik; 24-03-2012 at 00:06.
سلام .دوستان در سایت امازون یه پکیج مخصوص دوربین های اچ اس 20 فوجی هست .شامل چند تا فیلتر uv ویه نوع عدسی که روی لنز دوربین میخوره .هرکی اطلاعات کامل در این مورد داره .لطفا راهنمایی کنه ایا در ایران میشه این پکیج رو تهیه کرد . من که هرچه جمهوری رو گشتم هیچ فرمشنده ایی نمیدونست چی هست .دوستان اگه ندیدینش برین تو فروشگاه امازون ببینید و منو راهنمایی کنید
من اچ اس 20 دارم .واقعا عالیه.در خریدش شک نکن.
یه جفت باطری کملیون 2700 برای دوربینم گرفتم به قیمت 6 تومن..
حالا سوالم اینه من شارژر نخریدم و شارژرم ماله 7 8 سال پیشه به نظرم باطری ها رو اصلا خوب شارژ نمیکنه..
چون در کمال ناباوری 30 تا عکس انداختم باطری تموم شد...
جالب اینه که شارژر بعد از 5 ساعت جریان برق رو قطع میکنه خب منم فکر کردم کامل شارژ میکنه ولی مثل اینکه اینطوری نیست...
نظر شما چیه یعنی شارژرم بدرد نمیخوره؟ مدلشم a4tech هست...
اینم بگم من با باطریه ای خود دوربین که یه سری الکالاین بود نزدیک 150 تا عکس انداختم ولی اینا...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)