تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1239 از 2014 اولاول ... 2397391139118912291235123612371238123912401241124212431249128913391739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,381 به 12,390 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حاشيه‌هايي از ديدار پرسپوليس - پيكان
    بليت‌هاي جعلي در سطح شهر
    ناهماهنگي مانع از نمونه‌گيري دوپينگ شد

ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و پيكان با حاشيه‌هايي همراه بود.
    به گزارش ايسنا، در حالي ورزشگاه شهيد رجايي قزوين براي نخستين بار در ليگ برتر از پرسپوليس ميزباني مي‌كرد كه 50 درصد ظرفيت ورزشگاه را تماشاگران ميهمان در اختيار داشتند.
    **"ابوترابي فرد" نايب رييس اول مجلس و نماينده مردم قزوين در ابتداي بازي وارد ورزشگاه شد و پس از دقايقي ورزشگاه را ترك كرد.
    **پيش از بازي اردلان و محمدي مربي و دروازه‌بان تيم فوتبال پيكان به سمت "عابدزاده" و دروازه‌بانان پرسپوليس رفتند و با هم خوش و بش كردند.
    **پيش از آغاز بازي نماينده‌ي فدراسيون اعلام كرد كه به دليل عدم هماهنگي، پس از بازي اجازه‌ي نمونه‌گيري دوپينگ را نخواهد داد.
    **تماشاگران پرسپوليس با شعارهاي "حسين آبرامويچ" هدايتي عضو هيات مديره اين باشگاه را تشويق مي‌كردند كه او از تماشاچيان ‌خواست مصطفوي را تشويق كنند.
    ** دروازه‌بان دوم پرسپوليس در بازي امروز "الياسي" دروازه‌بان اميد اين تيم بود.
    **دو تيم با شعار بزرگداشت هفته‌ي بسيج و چفيه برگردن وارد زمين شدند.
    **رودباريان دروازه‌بان قزويني پيكان بارها مورد تشويق تماشاچيان قرار گرفت.
    **به دليل استقبال زياد تماشاگران از اين ديدار و گنجايش كم ورزشگاه (8 هزار نفر)، تعدادي بليت جعلي در بين مردم فروخته شده بود كه تعداي از آنها در سطح شهر جمع‌آوري شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تساوي پيكان و پرسپوليس در قزوين
    نيكبخت و حقيقي گل‌هاي "توره" را پرپر كردند!

پرسپوليس تهران در قزوين مقابل پيكان صدرنشين به تساوي دو بر دو رسيد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه‌ي ديدارهاي هفته‌ي پانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران،‌پيكان قزوين، صدرنشين ليگ برتر ميزبان پرسپوليس تهران بود كه با وجود برتري دو بر يك در نيمه‌ي نخست نتوانست اين نتيجه را حفظ كند و در نهايت كار به تساوي دو بر دو رسيد.
    ابراهيم توره در دقايق 3 و 52 گل‌هاي پرسپوليس و ايمان حيدري (32) و طهماسبي (36) گل‌هاي پيكان را به ثمر رساندند.
    در نيمه نخست در دقيقه‌ي هفت و روي كار انفرادي علي كريمي بازيكن تيم پيكان خطاي پنالتي را انجام داد كه عليرضا نيكبخت واحدي اين پنالتي را از دست داد.
    توره ستاره‌ي پرسپوليس در اين ديدار نيز در دقيقه‌ي 55 موفق شد يك پنالتي از دفاع پيكان بگيرد كه نيكبخت واحدي مانند نيمه‌ي اول اين پنالتي را هدر داد تا مانند عليرضا حقيقي نقش زيادي در پيروز نشدن پرسپوليس داشته باشد. حقيقي بر روي گل دوم پيكان مقصر اصلي بود.
    محمد محمدي نيز با درخشش خود در اين ديدار مانع از شكست پيكان شد.
    نيكبخت در دقيقه 75 نيز جاي خود را به هادي نوروزي داد.
    در پايان اين ديدار پيكان با 29 امتياز همچنان صدرنشين ماند و پرسپوليس نيز با 23 امتياز در رده‌ي ششم باقي ماند.
    هفته پانزدهم روز سه‌شنبه با ديدارهاي ابومسلم ـ سايپا و ذوب‌آهن ـ برق شيراز به پايان خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تحليل تلويزيون‌هاي عربي درباره استعفاي قطبي:
    خروج ناگهاني «قطبي» دليلي براي وجود بحران در پرسپوليس است

تلويزيون الراي در بررسي استعفا و خروج ناگهاني افشين قطبي از پرسپوليس پرداخت و رفتن اين مربي صاحب نام ايراني را به دليل وجود بحران در باشگاه پرسپوليس ايران دانست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مفسر اين تلويزيون گفت: اظهارات قطبي نشان مي‌دهد او در پرسپوليس به شدت تحت فشار بوده است.
    اين مفسر عرب پس از نمايش و بازخواني خبر ايسنا درباره‌ي دلايل استعفاي افشين قطبي از پرسپوليس افزود: در همين حال مديريت باشگاه پرسپوليس به دور از هياهو با رفتن قطبي تاكنون برخورد كرده است.
    تلويزيون الراي در ادامه با بررسي حضور قطبي در اين تيم پرطرفدار ايراني پرداخت و اضافه كرد: قطبي توانست در نخستين سال حضورش قهرماني را با خود به پرسپوليس بياورد.
    اين تلويزيون هم‌چنين افزود: تيم قطبي در فصل كنوني فوتبال ايران با چند باخت به بحران نزديك شده بود.
    مفسر الراي در پايان تحليل خود نتيجه گرفت كه قطبي به دليل فشارهايي كه از داخل و بيرون از تيم پرسپوليس به او وارد شد مجبور به ترك اين تيم شده است.
    تلويزيون ورزشي كويت نيز در انعكاس خبر رفتن قطبي از پرسپوليس گفت: عدم توفيقات پرسپوليس در ليگ فصل جاري ايران و حواشي فراوان در اطراف اين تيم، اين مربي را وادار به استعفا كرد.
    نيل اسپورت نيز با اشاره به حواشي فراوان پيرامون دو باشگاه بزرگ فوتبال ايران (استقلال و پرسپوليس) درمورد استعفاي قطبي گفت: آمد و شد مربيان و بروز تغييرات در اين تيم‌ها در فوتبال باشگاهي ايران به يك عادت تبديل شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نیکبخت واحدی: مقصر این تساوی من هستم / رای کمیته انضباطی تمرکزم را بهم زد! مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس خود را عامل تساوی این تیم مقابل پیکان دانست و به دلیل گل نکردن دو ضربه پنالتی از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کرد. به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی مهاجم پرسپولیس که پس از تساوی 2-2 تیمش مقابل پیکان صدرنشین لیگ برتر اظهار داشت : اشتباهات من باعث شد تا پرسپولیس یک برد با ارزش را از دست بدهد و خودم را در کسب این نتیجه مقصر می دانم و از هواداران عذرخواهی می کنم.
    نیکبخت اضافه کرد : بعضی وقتها این شرایط برای بازیکن پیش می آید . من بعد از اینکه پنالتی اول ام گل نشد از سرمربی تیم خواستم تا بازهم پشت توپ بایستم و خوشحالم که کادر فنی به من اعتماد کرد ولی به خاطر از دست دادن دو ضربه پنالتی از مردم و هواداران پرسپولیس عذرخواهی می کنم.
    مهاجم پرسپولیس تصریح کرد: واقعا از اتفاقی که امروز افتاد و من مقصر آن بودم ناراحتم چرا که اگر پنالتی های من گل می شد هم پرسپولیس سه امتیاز با ارزش بدست می آورد و هم من در صدر جدول گلزنان قرار می گرفتم.
    وی در پایان درخصوص رای کمیته انضباطی مبنی بر دو سال محرومیت از تیم ملی خاطرنشان کرد : این موضوع خیلی به لحاظ روانی روی من تاثیر منفی گذاشت و دو هفته تمام ذهنم را بهم ریخته بود و طبیعی است در چنین بازی مهمی نتوانم تمرکز لازم را داشته باشم اما همین جا قول می دهم در بازیهای آینده این دو امتیاز را برای پرسپولیس جبران کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشین پیروانی: کادر فنی پرسپولیس تقویت می شود / پنالتی سوم را هم به نیکبخت می دادم! سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس از تقویت کادر فنی این تیم برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر خبر داد و گفت: قطعا برای قهرمان شدن باید کادر فنی پرسپولیس تقویت شود. به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیروانی سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی 2 بر 2 این تیم برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران گفت: من قبل از بازی هم گفته بودم اگر در این بازی برنده می شدیم حاصل زحمات قطبی بود و اگر می باختیم عاملش من بودم. ضمن اینکه در خصوص بازگشت قطبی به پرسپولیس باید مسئولان پاسخگو باشند نه من.
    وی ادامه داد: این نخستین بازی من بود که هدایت پرسپولیس را برعهده داشتم. در این دیدار برابر صدرنشین لیگ به میدان رفتیم . در جریان بازی هم دو تیم موقعیت های خوبی داشتند. پیکان و مدیر روستا با این بازی نشان دادند لیاقت این را داشتند که امروز صدرنشین باشند.
    سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که چرا هر دو ضربه پنالتی را به نیکبخت واحدی سپرد اظهار داشت: نیکبخت پنالتی زن اول تیم ماست و پس از آنکه پنالتی اول را از دست داد در هنگام زدن پنالتی دوم به ما اعلام کرد می تواند پشت توپ قرار بگیرد اما متاسفانه او نتوانست آن توپ را هم به گل تبدیل کند. مطمئنا اگر از این به بعد هم تیم ما صاحب ضربه پنالتی شود آن را به نیکبخت می سپارم و در این بازی هم اگر پنالتی سوم را می گرفتیم بازهم نیکبخت می زد.
    مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص افت تیم پرسپولیس در فصل جاری تاکید کرد: همیشه قهرمان شدن ساده تر از حفظ قهرمانی است. زیرا تیم ها با انگیزه بالاتری برابر ما به میدان می آیند اما باز هم تلاش می کنیم با رفع نقاط ضعف با قدرت بیشتری در مسابقات آینده به میدان برویم. البته کارمان سخت است ولی تلاش می کنیم بار دیگر عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
    پیروانی در خصوص حضور رحمان رضایی و ترکیب تیم پرسپولیس اظهار داشت: هر زمان که مشکلات این بازیکن حل شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
    وی در پاسخ به این سئوال که آیا دروازه بان جدیدی جذب خواهید کرد اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به حضور واعظی و حقیقی قصد جذب بازیکن جدیدی نداریم. ضمن این واعظی هم از فردا در تمرینات تیم شرکت می کند.
    سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در مورد ضعف خط دفاع و دروازه بان تیم پرسپولیس اظهار داشت: زمانی که حریف به گل می رسد نمی توان فرد خاصی را مقصر دانست. ما دو گل دریافت کردیم که گل دوم پس از برخورد به یکی از بازیکنان تغییر مسیر داد و وارد دروازه ما شد پس نمی توان کسی را در این رابطه مقصر دانست. البته باید تلاش کنیم که در بازیهای آینده نقاط ضعف تیم را برطرف کنیم.
    پیروانی در پاسخ به این سئوال که آیا کادر فنی تیم تقویت می شود افزود: مطمئنا این کادر تقویت خواهد شد اما برای اجرایی شدن آن به زما ن نیاز داریم. اجازه دهید شرایط تیم هموارتر شود و سپس در این خصوص تصمیم گیری خواهیم کرد.
    مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه بازیکن باید دلش با تیم باشد از جدایی الونگ ابراز ناراحتی کرد و در ادامه در خصوص آخرین وضعیت خلیلی تاکید کرد: خلیلی بازیکن بسیار خوبی است و قطعا هر زمانی که مصدومیتش برطرف شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
    وی با بیان اینکه در این دیدار نسبت به بازیهای گذشته تغییر سیستم داشتیم تصریح کرد: ما نسبت به شرایط بازی و حریفان خود تغییر سیستم می دهیم و در جریان این بازی هم دو بار سیستم تیم را عوض کردیم. ضمن اینکه قصد داریم شعاع حرکتی تعدادی از بازیکنان را بیشتر کنیم تا کارایی آنها افزایش یابد.
    پیروانی در مورد داوری این دیدار اظهار داشت: داوری شرایط خوبی داشت و فکر می کنم هم تیم ما و هم تیم حریف از عملکرد داور رضایت دارد. گرچه چند خطا به ضرر ما اعلام کرد اما من فکر می کنم این یکی از بهترین داوری های مسابقات لیگ بود.
    وی در پایان با بیان اینکه نیکبخت تا دقایق پایانی بازی زحمات زیادی کشید و من فکر می کردم با زدن یک گل ضربات پنالتی را که از دست داده است جبران کند او را دیرتر تعویض کردم، در خصوص تعویض باقری گفت: باقری در روند بازی تاثیر خوبی داشت و حتی روی اکثر توپهای ارسالی تاثیر مستقیم می گذاشت به همین دلیل سعی کردیم او را دیرتر تعویض کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال پیکان: برخی اتفاقات داوری مشکوک بود / نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم

علی اصغر مدیرروستا پیکان را سزاوار پیروزی برابر پرسپولیس دانست و گفت: ما موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتیم اما نتوانستیم از آنها برای کسب هر سه امتیاز استفاده کنیم. به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مدیر روستا پس از تساوی تیمش مقابل پرسپولیس تهران در جمع خبرنگاران گفت: بازی پرهیجان و همراه با حوادث زیادی بود که هر دو تیم صاحب موقعیت های گل بسیاری داشتند. البته چون این دیدار در ورزشگاه خانگی ما برگزار شد دوست داشتیم سه امتیاز آن را از آن خود کنیم اما بعد از مهار پنالتی ها و مساوی شدن بازی متاسفانه نتوانستیم از فرصت های خود به خوبی استفاده کنیم.
    وی ادامه داد: قطعا در بازی های بعدی نتایج بهتری را کسب خواهیم کرد و از دست دادن 2 امتیاز این بازی را جبران می کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال پیکان افزود: در طول فصل امکان بروز هر اتفاقی برای تیم ها وجود دارد و بعضی روزها ممکن است تیم نتیجه کامل را کسب نکند اما با توجه به میل تهاجمی و علاقه ای که بازیکنان به پیروزی دارند مطمئن باشید در بازیهای آینده دچارافت و خیزهای محسوس نخواهیم شد.
    مدیر روستا در خصوص عملکرد داور دیدار تیمش برابر پرسپولیس اظهار داشت: هیچ وقت در خصوص داوری صحبت نمی کنم اما در بخشی از بازی امروز کمک داور قبل از داور تصمیم می گرفت که البته به نظر می رسید برخی اتفاقات مشکوک باشد.
    سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد درخشش محمد محمدی و مهار دو ضربه پنالتی توسط وی گفت: محمدی درخشش فوق العاده ای داشت در دو ضربه پنالتی خیلی چیزها را ثابت کرد و امیدوارم در تیم ملی به حقش برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با مهر عنوان شد: توسط وکیل قطبی مذاکره تلفنی ادامه دارد

ساری - خبرگزاری مهر: عضو هیئت مدیره باشگاه پیروزی تهران گفت: مذاکره تلفنی با افشین قطبی توسط وکیل وی برای بازگشت مجدد به پرسپولیس انجام می شود و این مذاکرات بصورت ویژه دنبال خواهد شد. محمد حسین نژاد فلاح امروز در حاشیه بازدید از مجموعه فرهنگی و ورزشی صنایع چوبی آمل به خبرنگار مهر گفت: البته تاکنون فرد خاصی به عنوان نماینده از سوی باشگاه پیروزی و هیئت مدیره انتخاب نشده اما مذاکرات برای بازگشت مجدد قطبی توسط وکیل وی انجام می شود.
    وی در پاسخ به این سئوال که مجموعه باشگاه پیروزی تا چه زمانی منتظر قطبی خواهد ماند، تصریح کرد: مجموعه باشگاه طبق روال کار خود را در خصوص بازگشت قطبی انجام می دهد و ما همیشه منتظر بازگشت مجدد قطبی خواهیم بود.
    نژادفلاح عنوان کرد: قطبی طبق قرار داد متعهد هستند در خدمت باشگاه پیروزی باشند و ما هم منتظر می مانیم .
    عضو هیئت مدیره باشگاه پیروزی در پاسخ به این سئوال که از سوی برخیها گفته می شود که قطبی با گرفتن 70 درصد مبلغ قرار داد خود این باشگاه را ترک کرد، تصریح کرد: مسائل مالی را از مدیر عامل باشگاه بپرسید و من امیدواریم قطبی برمی گردد.
    نژاد فلاح در عین حال افزود: اگر هم قطبی بخشی از قرار داد را گرفته و هدف هم این باشد قطعا باشگاه همه حق و حقوق باشگاه را بر خواهد گرداند و ما وظیفه داریم این موضوع را دنبال کنیم و قطبی هم متعهد است که برگردد مگر که خودش نخواهد برگردد.
    به گفته وی هیئت مدیره باشگاه پیروزی تا مشخص شدن وضعیت قطبی از افشین پیروانی خواسته به عنوان سرمربی موقت تیم را در بازیهای باقی مانده لیگ هدایت کند و بچه ها نیز هم قسم شدند که جای خالی قطبی را پر کنند.
    وی در پاسخ جذب رحمان رضایی هم که گفته می شود هیئت مدیره برای جذب رحمان رضایی اقدام کرده ، پاسخ داد: هیئت مدیره برای جذب رحمان رضایی چند هفته طول کشید تا کادر فنی رضایت خود را از حضور رحمان اعلام کند و با اعلام موافقت کادر فنی به پرسپولیس بازگشت و هیئت مدیره در جذب رحمان رضایی با نظر کادر فنی اقدام کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در حاشیه دیدار تیم‌های فوتبال پیکان قزوین و پرسپولیس تهران

ناهماهنگی در ورود خبرنگاران به ورزشگاه، توقف بازی و اخراج علی قربانی از روی نیمکت از اتفاقات ویژه بازی پیکان - پرسپولیس بود. به گزارش خبرنگار مهر، بازهم برگزاری بازی در شهرستان‌ها با مشکل روبرو شد. این بار هم جایگاه ویژه ورزشگاه مملو از افراد مسئول و غیر مسئول بود، تا جائیکه برخی از بازیکنان خارج از فهرست پرسپولیس برای نشستن روی سکوهای جایگاه ویژه با مشکل مواجه شده بودند.
    در زمان ورود خبرنگاران به ورزشگاه ناهماهنگی وجود داشت. آنها تا دقایقی قبل از آغاز مسابقه هنوز در جایگاه خود مستقر نشده بودند و با مسئولان ورزشگاه مجادله می کردند که اجازه ورود پیدا کنند. در نهایت با وساطت منجمی، مدیرکل تربیت بدنی استان قزوین مشکل برطرف شد و خبرنگاران اجازه پیدا کردند از جایگاه ویژه خود بازی را تماشا کنند.
    عزیزالله محمدی، رئیس سازمان لیگ و محمد منصور عظیم زاده، رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال از مهمانان ویژه بازی پیکان - پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بودند.
    علیرضا کرد، ناظر بازی پیکان - پرسپولیس بود. او که در نظارت به سخت گیری و اجرای قانون شهره است در دقیقه 20 مسابقه را متوقف کرد. ظاهرا روی نیمکت پرسپولیس یک نفر اضافه نشسته بود که با تاکید کرد به سکوهای ورزشگاه منتقل شد.
    دقایقی بعد این بار نوبت به خبرنگاران رسانه های تصویری رسید که توسط علیرضا کرد از زمین خارج شوند. گفتگوی نه چندان دوستانه او با خبرنگار یکی از برنامه های ورزشی سیما باعث شد تا ناظر بازی تمامی دوربین‌های تلویزیونی را از زمین بیرون کند. سرانجام با پادرمیانی منجمی دوربین‌ها دوباره به زمین بازگشتند.
    تجمع عکاسان پشت دروازه پرسپولیس از نکات جالب توجه این بازی بود!
    بین دو نیمه بازی از پیشکسوتان فوتبال استان قزوین تقدیر شد.
    علی قربانی، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به علت اعتراض به رای داور در زمان اعلام پنالتی به سود پرسپولیس در نیمه دوم از روی نیمکت اخراج شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عضوهيات مديره پرسپوليس: اميدواريم شرايط پيش آمده به نفع تيم باشد
    عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران اعلام کرد‌: هرچند با جدا شدن "افشين قطبي" از تيم پرسپوليس متحمل فشار زيادي شده ايم اما اميدواريم شرايط به وجود آمده در ادامه به نفع اين تيم پرطرفدار باشد.

"محمدرضا آخوندي" روز شنبه در ديدار از غرفه "ايرنا" در پانزدهمين جشنواره مطبوعات اظهار داشت:‌ تلاش هاي زيادي براي بازگرداندن "افشين قطبي" به کشور صورت گرفته است اما به نظر مي رسد که وي دوباره به کشور باز نخواهد گشت.
    وي افزود: تيم هايي همچون پرسپوليس و استقلال، تيم هايي بزرگ هستند که با يک يا دو شکست به سرعت دچار حاشيه مي شوند، از اين رو کار کردن در اين تيم ها دشوار است.
    آخوندي گفت:‌ البته برخي از مطبوعات نيز به مسائل پيش روي اين دو تيم، حاشيه هايي نيز اضافه مي کنند که برخي به دليل فروش بيشتر روزنامه هايشان است و برخي ديگر در واقع به دليل مشکلاتي که با برخي از افراد دارند، به اين کار اقدام مي کنند.
    وي گفت: حاشيه سازي در فضاي مطبوعات ورزشي بيش از حد طبيعي است که بايد براي آن چاره انديشي کرد چرا که به ورزش کشور لطمات زيادي وارد کرده و مي کند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس با مربيان خارجي مذاکره نمي کند
    مذاکره باشگاه پرسپوليس با گزينه هاي خارجي براي سپردن سرمربيگري اين تيم تکذيب شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، در حاليکه خبرهايي مبني بر آغاز مذاکرات "داريوش مصطفوي" مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران با تني چند از مربيان خارجي شنيده مي شود، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، اين مساله را تکذيب کرد.
    مرتضي ضرابي عصر شنبه در اين باره به خبرنگار ايرنا گفت: باشگاه پرسپوليس در حال حاضرهيچ برنامه اي براي جذب مربي جديد ندارد و "افشين پيرواني" به عنوان سرمربي قطعي تا پايان ليگ برتر، مسوول مسائل فني تيم پرسپوليس خواهد بود.
    بعد از استعفاي "افشين قطبي" از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس، اعضاي هيات مديره اين باشگاه، افشين پيرواني را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •