سرویس گیم باید پینگتون از داخلی خیلی بیاد پاین تر!
[/SPOILER]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باگ اسپیدتست
![]()
سرویس گیم باید پینگتون از داخلی خیلی بیاد پاین تر!
[/SPOILER]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باگ اسپیدتست
![]()
Last edited by MMDFullHD; 19-01-2020 at 12:15.
ممنون.. پس شاتل یه جورایی بهتره سرویس گیمش....
والا راستش من شهرستانم... احتمالا بخاطر فاصله ام تا سرورها پینگ داخلم یه تا 12-10 میلی بیشتر میشه.. درسته؟ (هرچی امکانات هست برای تهرانیاست)
ولی خوب با این حال پارسو تخلیه میکنم شاتل رو وصل میکنم ببینم چطوری میشه![]()
کدوم شهرستان؟
زاهدان جنوب شرق باشی اونم شاید همین باشه وضعیت
شهرکاشان... خوب پینگ داخل من , نسبت به کسی که قم یا تهران هست تا سرورهای داخلی فرق داره درسته
سلام دوستان
من قصد دارم از شاتل اینترنت بگیرم صرفا برای گیم آنلاین لطفا کسی که کاهش پینگش فعاله برام از این ایپی ها پینگ بگیره ممنون میشم
8.8.8.8
185.60.112.157
یه سوالم دارم آیا پینگ شاتل براتون راضی کننده و ثابت هست؟ اذیت می کنه؟ بعد 5 سال از های وب تخلیه کردم این اواخر افتضاح بود پینگش و چاره ای نداشتم
این لینک رو ببین راحت جواب سوالت مشخصه
همینطور اگه میتونی تریس بگیر از ی سایت و همینطور داخلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرکز با مرکز فرق داره
من الان دو سالی هست از پینگ روش راضی هستم کاملا با ثباته بیشتر اوقات اذیت نداره خیلی کم که اصلا هر 6 ماه یبار شاید اونم سراسری اگ باشه
![]()
Last edited by MMDFullHD; 19-01-2020 at 18:28.
تشکر... با لینکی که دادید تست کردم عدد 18.92 داد...
سایر عددهایی که تو جدول میده چیه؟
شهرهای مختلف نوشته... یعنی پینگ منو با شهرهای مختلف نشون میده؟
![]()
این جدول میزان تاخیر هر شهر در هر شهر رو شبکه های مخابرات و زیرساخت بصورت اپدیت شده نشون میده
اون ASN ای که خورده بالای صفحه TIC 12880برای زیرساخت و اونی یکی 48159 برای مخابراته
حالا اون شهرا چین تو جدول Latency ببین میزان تاخیریه که هرشهر با هر شهر داره! روی TIC12880 بینی تاخیر داخلی شبکه زیرساخت رو میتونی ببینی
بهترین بهترین حالتی که ممکنه برای کاشان تاتهران باشه پینگش باید 3 میلی باشه! که اونم فرض کن ی پهنایی ک هیچ یوزری روش نی و کلا اختصاصیه فیبره مستقیمه!
حالا شما تاخیر DSL و سیم مسیو اینارو درنظر بگیری تو بدترین حالت نباید پینگتون اصن دو رقمی باشه داخلیتون با پروفایل گیم باید چیزی حدود 10 میلی این حدودا باشه نه 18 تا اینا
پس در نتیجه این شبکه پارس هست که خوب بهینه نیس حالا دقیقا فیکس معلوم نی از کجا مشکل باشه
شما رو وایفای 2.4 ک نیستید؟اگر امکانشو دارید با دستور Tracert تو همون کامند ی سروری رو بعدش وارد کنید تا مشخص شه مشکل از کجاست مثلا tracert 162.159.192.1
دوستان پینگ بقیه هم چند شبه رو به نابودی رفته؟ از ده به بعد؟ یعنی دوباره شروع شد؟![]()
از دیشب اختلال زیاد داره
ترکیه هم اینترنتش امروز کلا اختلال بود
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)