حجم منصفانه 200 گیگ داره و ساعتش خیلی نامناسب
قیمتش هم جالب نیست![]()
حجم منصفانه 200 گیگ داره و ساعتش خیلی نامناسب
قیمتش هم جالب نیست![]()
به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیم
مشکل اینجاست که ملت متحدی نیستیم که پشت هم در بیاییم ، برای همینه هر بلایی میخوان سر ما میارن
من TD-LTE ایرانسل دارم ، اواخر سال 98 بسته هارو گرون کرد و حجم را کاهش داد . مودم را تا دوماه قبل شارژ نکردم . اینقدر شارژ نکردم که بسته ی یکساله 80 گیگ 140 تومنی را با 80 درصد تخفیف 28 تومن پیشنهاد داد . تاپیک خودش از دوستان خواستم واقعا اگر میتونن یه مدت بسته نگیرن ولی کی گوش میده ؟
الان همون بسته را کرده 100 گیگ یکساله 230 تومن ! وقتی آدم هایی هستن که 230 بشه بسته میگیرن 500 بشه بسته میگیرن 700 بشه بسته میگیرن خب اونم گرونتر میفروشه . پشت هم نیستیم و دلمون برای همدیگه نمیسوزه
متاسفانه همینطوره
فکر میکنیم خیلی زرنگیم
به نظر من تنها کارایی همراه اول مکالمه و همین بسته شبانه هست اگر این بسته حدف بشه اونها بیشتر متظرر میشن چون بیشتر به فکر جایگزین کردن خواهم بود یا خواهیم بود
اصلا حذف نشده بودن که بخوان برگرداند از طریق سامانه همراه من وب قابل خریداری بود انگار یک اشتباه رخ داده بود قبلا هم رخ داده بوده
هم از سایت همراه اول حذف شده بود هم از برنامه ی همراه من و هم از طریق کد دستوری ussd
واقعا حذف کرده بود
سلام،
سرعت دانلود بسته نامحدود شبانه درست شد؟ الان چقدره؟
ممنونم.
کسی جواب نداد و من بسته رو دیشب گرفتم، سرعتش مثل قدیمه. از ساعت حدودا 4 سرعت رسید به چهل مگ و قبلش حدود 16 مگ اینا بود. ساعت 2 اینا سرعت کمتر و حدود 12 مگ بود. امیدوارم به درد کسی بخوره.
بسته نامحدود مگه 19.900 نیست؟ من خط 21 نومن شارژ کردم میگه کافی نیست! اخرش یه شارژ دیگه زدم تا بسته فعال شد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)