تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1238 از 2606 اولاول ... 23873811381188122812341235123612371238123912401241124212481288133817382238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,371 به 12,380 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
    ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
    ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده
    بستگی به منطقه ات داره .یه ماه تستی مخابرات بگیر نا محدود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان از خوده مخابرات اينترنت دارم خطم هم فيبره يعني الان برم شركت پارس انلاين شاتل و ... به من adsl ميدن؟
    کاری نداره زنگ بزن به یکیشون بگو ا مخابرات برات استعلام بگیرن ببینن رو خط شما قابل ارایه هست یا نه.

5. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟
    احتمالا افطارو زدن ملت رفتن سراغ فیلتر شکن اونور هم افطار کنن [emoji1]
    تو ماه رمضون کلا اینترنت ایران مدلش با ماهای دیگه فرق میکنه .شبا تا سحر پینگ تایم نوسان داره.

7. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بستگی به منطقه ات داره .یه ماه تستی مخابرات بگیر نا محدود
    سرعت دانلود به مرکز ربط داره یا اینکه نامحدود ارائه بدن ؟
    چند روزه وصل میکنن از طریق سایت سفارش بدیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت دانلود به مرکز ربط داره یا اینکه نامحدود ارائه بدن ؟
    چند روزه وصل میکنن از طریق سایت سفارش بدیم ؟
    مخابرات تو کار محدود کردن نیست از اول تا آخر رو یه سرعت ثابتت میکنه واسه همینه که تو بعضی مرکزا می ترکه .کافیه چند تا دانلودر بچه محلت باشن کل اینترنت منطقه رو میکشن چیزی واسه بقیه نمی مونه
    سایت رو بی خیال شو زنگ بزن من تو سایت تا حالا نشده نتیجه بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط يه روز بعد از اينكه ١ مگ كردم با سرعت ١٢٠ دانلود كردم الان دوباره سرعت دانلودم شده ٣٠ چرا اينطوري شد؟؟ براي دوستان هم كه اينترنت ١ مگ دارن همينطوره؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کرج همینطور تایم اوته اصلا هیچ وب پیجی باز نمیشه بالای 80 % پکت لاست udp هم که خیلی وقته منحل کردن همینطور هم پی در پی داره دیسی میشه خدا لعنتشون کنه با این سرویس آشغالی که دارن به ما ملت بیچاره میندازن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

فقط يه روز بعد از اينكه ١ مگ كردم با سرعت ١٢٠ دانلود كردم الان دوباره سرعت دانلودم شده ٣٠ چرا اينطوري شد؟؟ براي دوستان هم كه اينترنت ١ مگ دارن همينطوره؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    مگه میشه؟ من الان 2 ماهه 2 مگ کردم نامحدود دارم 240 میگیرم...1 مگم داشتم قبلا چند ماه همیشه 120 میگرفتم..

زنگ بزن پشتیبانی ببینن مشکلت چیه...

آره میشه برو منطقه مخابراتیت که رو قبض تلفنت نوشته اونجا 100% مشخص میشه که میدن یا نه...

به ما که دادن..1024 میشه 120 تا سرعت ...به هیچ عنوان محدود نمیکنن...اون شاتل و اینا اونا ببخشید ولی دزدن..

پسر عموی من 128 نامحدود گرفت از پارس بعد یه مدت سرعتش شد 30 تا ...اوایلش 120 تا بود...اونا دزدن..

فعلا تنها جایی که دزدی نمیشه مخابراته...

من ماهی 75 تومن میدم برای 2 مگ ولی راضیم روزی هیچی نکنم 8 گیگ میکنم همش فیلم 1080P جدید..خیلی خوبه..

13. این کاربر از متین 68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •