کلا امروز همه چی خوبه
اصلا این مخابرات روزای عادی خرابه ولی وقتی خودش میگه که خرابه ، از همیشه بهتره![]()
کلا امروز همه چی خوبه
اصلا این مخابرات روزای عادی خرابه ولی وقتی خودش میگه که خرابه ، از همیشه بهتره![]()
ملک گفتی امروز نت قطع میشه .خب قطع کن دیگه مارو سرکار گذاشتی؟
سرکاریه به جون خودم اینو گفته شکایتا بخوابه باز یه دستکاری جدید میکنن از شنبه خدا رحم کنه :(((
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
چی عجب بالاخره یکی مشکل دار شد که حرف آقای ملک جعفریان درست باشه
من اگه اینترنتم دوباره از یکشنبه دوشنبه مشکل دار باشه خداشاهده 195 دوباره شکایت میکنم استثناد میکنم به شکایت قبلیم که گفتن به علت تغییرات و به روز رسانی بوده باز دوباره خراب شده و فلان ببینم باز چی به خوردم میدن -_-
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
قطعی داره شروع میشه
بهونه کافو همش چرته.من خودم خونمون جایی هست که اصلا کافو نداره و خط مستقیم میاد به اون تابلو تو کوچه و بعد خونه. پارسال رنگ زدم گفتن مشکل کافو هست گفتم خط ما تو کافو نمیره مستقیم میاد گفت نمیشه اصلا.تو بهتر میدونی یا ما بعدشم قطع کرد
خیلی جالبه ، من که مخابرات خوندم خیلی بعیده که خط تلفن مستقیم از mdf بیاد توی پست !!! (اون تابلو توی کوچه اسمش POST هست) .
اگرم همجین چیزی برای خونه شما هست و بهشون گفتید و باور نکردن بهشون حق بدید. چون اگر من هم توی اون مرکز بودم و چنین چیزی میشنیدم باور نمی کردم
سلام من سبزوار هستم از ظهر اینترنت فقط سرورهای ایرانی رو باز میکرد و به هیچ عنوان سرور خارجی باز نمیشد ولی از ساعت 12 شب درست شده حالا چه فیلم جدیدی سرمون آوردن باید از ملک بی.......پرسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)