سلام...
کسی میدونه تقسیمات 02 ارتش چجوریه و کجاها میوفتن؟؟؟؟؟
سلام...
من امروز تقریبا بعد از 18 ماه دیگه کلا تسویه حساب کردم و برگ رهایی رو گرفتم
وقتی آدم برگ رهایی رو می گیره دیگه انگار واقعا رها شده
با اینکه به قول یه نفر خدمت کلا وقت تلف کردنه و عمر آدم هدر میره ولی توی خدمت آدم انواع اقسام خاطرات خوب و بد رو تجربه می کنه
به شخصه برای خود من در کل خوب بود و خاطرات خوبی هم داشتم...
کسانی هم که خدمتشون زیاد مونده هم باید صبر داشته باشن و مطمئن باشن که خدمت که هیچی کل عمرشون هم عین باد می گذره!
قبلا یادمه تازه اومده بودم کسی ترخیص میشد توی دلم می گفتم یعنی یه روزی میشه همچین روزی برای ما هم برسه که خدا رو شکر هم عمرمون گذشت و همچین روی رسید و برای کسانی دیگه هم همین جوره و همه شاید اولش اینو بگن ولی با صبر و تحمل همه چی حل میشه و خدمتتون هم تموم میشه...
در مورد کسانی هم که هنوز خدمت نرفتن توصیه می کنم حتما تا می تونید مدرکتون بالاتر باشه که دیگه حتی لیسانس هم اون چنان ارزشی نداره مخصوصا توی ارتش!
به نظر من حداقلش باید فوق لیسانس داشته باشین تا بهتون کمتر سخت بگذره...
من خودم 02 بودمسلام...
منظورت اینه که الان تازه از آموزشی اومدی و می خوای بری اون جا تقسیم بشی؟
خب جاهای مختلفی داره که بستگی به فرمانده پادگان داره که کجا می افتین و می تونم بگم که کاملا شانسیه که کدوم قسمت بیافتین
ارتش فعلا تنها ارگان نظامی هست که بالاترین درجه رو برای پرسنلش در نظر میگیره
دکتری و بالاتر = ستوان 1 ***
فوق = ستوان 2 **
لیسانس = ستوان 3 *
فوق دیپلم = گروهبان 1 <<<
دیپلم = گروهبان 2 - گروهبان 3 ( دوره کدی ) << - <
دیپلم و زیر دیپلم = آجر ||||![]()
سعی کردم با شکل هم نشون بدم !
در مورد فصل سرما من خودم تو تیرماه رفتم ولی معمولا با بارش بارون و برف برنامه هایی که نیاز به میدون صبحگاه داشته باشه لغو میشه
حوله دوتا میدن ، یکی برای حمام یکی هم برای استفاده های عادی ، حوله هاشون هم بد نیست میشه استفاده کرد
به ما استحقاقی ها رو همون روز دوم آموزشی که رفتیم دادن ، ریختم تو کوله نصفش رو آوردم خونه سوقات !
زیاد بار خودت رو سنگین نکن ، موارد ضروری که توضیح داده شده رو ببر ، بیشتر خشکبار با خودت ببر
دوست عزیز سال قبل دی ماه دوست من بعد دو هفته اومد تبریز، تا آخر خدمت هم دو هفته یه بار اومد که دوتاش میان دوره و پایان دوره بود. در نتیجه به امید این نرید که روز اول میزارن بیاین.
مستند سربازي شوك به صورت كامل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين هم قسمتي از فيلم غلاف تمام فلزي كه متاسفانه واقعا آدم نميدونه چي بگه...خيلي ناراحت كنندست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 3 روز دیگه اعزامم آموزشی 05 کرمان
کسی از بچه های اینجا 1/10 اعزام نیست؟
من مدرکم فوق دیپلم هستم میخواستم ببینم اونجا ب مدرک دارها خیلی سخت گیری میکنن؟
قربانتحتما جبران می کنم. مهم آموزشیه بعدش دیگه می فرستن یه جا طبابت کنیم.اما اونطور که شنیدم تو آموزش فرقی بین بچه ها نمی ذارن و مدرک داشتن و نداشتن مهم نیست!
والله مشخص نشده دیگه! من خودمم در عجبمتازه دارن سرچ می کنن ببینن کجاها خوبه اونجا بندازن!
![]()
ممنون دوست عزیز.اتفاقا شهید قاضی رو شنیدم.آموزشی نمیدونم چجوریه اما بعد آموزشی خیلی هتله برا ما! چون 3 تا پزشک داره و شیفت بندی داره.و فقط هفته ای 2تا 24 ساعت برا هر نفر می افته!
بازم مرسی از راهنماییتون.
دوستان برنامه هایی که در آموزشی وجود داره، با بارش سنگین برف و مه و طوفان لغو میشه یا خیر؟
حالا هر پادگان آموزشی بودید، پاسخ بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)