تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1238 از 4105 اولاول ... 23873811381188122812341235123612371238123912401241124212481288133817382238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,371 به 12,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام...
    کسی میدونه تقسیمات 02 ارتش چجوریه و کجاها میوفتن؟؟؟؟؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز تقریبا بعد از 18 ماه دیگه کلا تسویه حساب کردم و برگ رهایی رو گرفتم
    وقتی آدم برگ رهایی رو می گیره دیگه انگار واقعا رها شده
    با اینکه به قول یه نفر خدمت کلا وقت تلف کردنه و عمر آدم هدر میره ولی توی خدمت آدم انواع اقسام خاطرات خوب و بد رو تجربه می کنه
    به شخصه برای خود من در کل خوب بود و خاطرات خوبی هم داشتم...

کسانی هم که خدمتشون زیاد مونده هم باید صبر داشته باشن و مطمئن باشن که خدمت که هیچی کل عمرشون هم عین باد می گذره!
    قبلا یادمه تازه اومده بودم کسی ترخیص میشد توی دلم می گفتم یعنی یه روزی میشه همچین روزی برای ما هم برسه که خدا رو شکر هم عمرمون گذشت و همچین روی رسید و برای کسانی دیگه هم همین جوره و همه شاید اولش اینو بگن ولی با صبر و تحمل همه چی حل میشه و خدمتتون هم تموم میشه...
    در مورد کسانی هم که هنوز خدمت نرفتن توصیه می کنم حتما تا می تونید مدرکتون بالاتر باشه که دیگه حتی لیسانس هم اون چنان ارزشی نداره مخصوصا توی ارتش!
    به نظر من حداقلش باید فوق لیسانس داشته باشین تا بهتون کمتر سخت بگذره...

سلام...
    کسی میدونه تقسیمات 02 ارتش چجوریه و کجاها میوفتن؟؟؟؟؟
    من خودم 02 بودم
    منظورت اینه که الان تازه از آموزشی اومدی و می خوای بری اون جا تقسیم بشی؟
    خب جاهای مختلفی داره که بستگی به فرمانده پادگان داره که کجا می افتین و می تونم بگم که کاملا شانسیه که کدوم قسمت بیافتین

3. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی پامی جان درجات ارتش برای فوق لیسانس و دکترا یکی هستش دیگه ؟؟ هر دو اتو ارتش ستوان 1 میگیرن یا ستوان 2 ؟ من شنیدم نهایت درجه الان فقط ستوان 2 هستش و فوق و دکترا نهایت همین درجه رو میگیرن !

و یه سوال دیگه الان با توجه به فصل سرما و بارش برف اموزشی این مرکز چطوری خواهد بود از لحاظ ورزش و رژه و اردو و تیر انداز ی و ... ؟؟

و یه سوال دیگه من تقریبا وسائلم رو جمع کردم می خواستم ببینم اینا حوله بزرگم با استحقاقی ها میدن یا با خودم ببرم ؟

و اینکه دقیقا چه روزی این استحقاقی های خرد و ریز از جمله حوله و دمپایی و ... رو میدن ؟ هر چند که من همشون رو خودم با خودم میبرم اول کار
    ارتش فعلا تنها ارگان نظامی هست که بالاترین درجه رو برای پرسنلش در نظر میگیره

دکتری و بالاتر = ستوان 1 ***
    فوق = ستوان 2 **
    لیسانس = ستوان 3 *
    فوق دیپلم = گروهبان 1 <<<
    دیپلم = گروهبان 2 - گروهبان 3 ( دوره کدی ) << - <
    دیپلم و زیر دیپلم = آجر ||||
    سعی کردم با شکل هم نشون بدم !

در مورد فصل سرما من خودم تو تیرماه رفتم ولی معمولا با بارش بارون و برف برنامه هایی که نیاز به میدون صبحگاه داشته باشه لغو میشه
    حوله دوتا میدن ، یکی برای حمام یکی هم برای استفاده های عادی ، حوله هاشون هم بد نیست میشه استفاده کرد
    به ما استحقاقی ها رو همون روز دوم آموزشی که رفتیم دادن ، ریختم تو کوله نصفش رو آوردم خونه سوقات !
    زیاد بار خودت رو سنگین نکن ، موارد ضروری که توضیح داده شده رو ببر ، بیشتر خشکبار با خودت ببر

5. 10 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اقا من از تبریز هستم-روز اول نمیزارن بیایم؟-چیا با خودم ببرم؟-برنامه روزانشونو میگی؟ تشکر...
    دوست عزیز سال قبل دی ماه دوست من بعد دو هفته اومد تبریز، تا آخر خدمت هم دو هفته یه بار اومد که دوتاش میان دوره و پایان دوره بود. در نتیجه به امید این نرید که روز اول میزارن بیاین.

7. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مستند سربازي شوك به صورت كامل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اين هم قسمتي از فيلم غلاف تمام فلزي كه متاسفانه واقعا آدم نميدونه چي بگه...خيلي ناراحت كنندست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 3 روز دیگه اعزامم آموزشی 05 کرمان
    کسی از بچه های اینجا 1/10 اعزام نیست؟
    من مدرکم فوق دیپلم هستم میخواستم ببینم اونجا ب مدرک دارها خیلی سخت گیری میکنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله ، شما همین چیزی که گفتم رو اجرا کن بعد خدمتت دنبالم میگردی جبران کنی : دی
    درجه شما در ارتش ستوان یک میشه که بالاترین درجه برای وظیفه ها هست و همین باعث میشه نگاه کادری ها بهتون با احترام و متفاوت از بقیه باشه
    بعدش هم یه عمر سرتو بالا میگیری برا اینکه تو ارتش خدمت کردی ، میفهمی که چی میگم ؟!!
    نه نگهبانی داری نه دردسر نه چیزی
    با احترام میری میای چون درجه ات بالا هست
    قربانت حتما جبران می کنم. مهم آموزشیه بعدش دیگه می فرستن یه جا طبابت کنیم.اما اونطور که شنیدم تو آموزش فرقی بین بچه ها نمی ذارن و مدرک داشتن و نداشتن مهم نیست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منم با نظر دوست خوب و با تجربمون "Pami" کاملا موافقم، هرچند نمیدونم چجور ممکنه برای اعزام اول دی تا الان که 27 اذر هست سازمان خدمتیتون (سپاه یا...) مشخص نشده باشه؟؟؟؟!!! یعنی بند پ انقدر نقش داره ؟

والله مشخص نشده دیگه! من خودمم در عجبم تازه دارن سرچ می کنن ببینن کجاها خوبه اونجا بندازن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم تقریبا شرایطم من شماست البته با یه تفاوت هایی !! بنده هم با توجه به بند پ می تونستم هم سپاه رو انتخاب کنم و هم ارتش رو ! اما ارتش و یگان 01 تهران رو انتخاب کردم چون به گفته دوستمون هتل ترین جای ممکن هستش و البته تو این مرکز همه لیسانس به بالا هستن و با احترام با همه برخورد میشه و اموزشی یکسانی خواهید داشت اما بعد از اموزشی و بادرجه ستوان 1 می تونید از خدمتتون لذت ببرید ! اما اگر بخواید سپاه بیافتید که می تونید بگید بزنند مرکز اموزشی شهید قاضی تبریز که شهر خودتون هستش اما دیگه اینجا فکر نکنم هتل باشه و این در سپاه زیاد به مدرک و درجه تون بها نمیدن فکر کنم !!!
    ممنون دوست عزیز.اتفاقا شهید قاضی رو شنیدم.آموزشی نمیدونم چجوریه اما بعد آموزشی خیلی هتله برا ما! چون 3 تا پزشک داره و شیفت بندی داره.و فقط هفته ای 2تا 24 ساعت برا هر نفر می افته!
    بازم مرسی از راهنماییتون.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان برنامه هایی که در آموزشی وجود داره، با بارش سنگین برف و مه و طوفان لغو میشه یا خیر؟
    حالا هر پادگان آموزشی بودید، پاسخ بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •