با این شرایطی که گفتی به نظرم 10مگابیت رو که به راحتی خطت میکشه. اما 12مگابیت رو باید تست کنی. گر چه ممکنه که خیلی با این سرعت هم مشکلی نداشته باشی.
با این شرایطی که گفتی به نظرم 10مگابیت رو که به راحتی خطت میکشه. اما 12مگابیت رو باید تست کنی. گر چه ممکنه که خیلی با این سرعت هم مشکلی نداشته باشی.
من چکار کنم که خطم تا ۱۶ مگ بکشه؟ الان رو ۱۴ مگ هستش با snr 6.8 و line attenuation 28.9
شما باید از سر خط با مودم تست کنی ببینی با همین مودم آیا وضعیتت بهتر میشه یا نه. اگه بهتر شد، احتمالاً مقداری نویز به علت سیمکشی تلفن داخل ساختمون داری که باید اصلاحش کنی. یه کار دیگه هم اینه که به غیر از مودم خودت، با مودمهای دیگه (به ویژه اگه بتونی مودمهای حرفهایتر، تست بگیری ببینی خود مودمت تأثیر منفی نداشته باشه.
البته Atten خطت یه کمی بالاست. اگه Atten داناستریم خطت با این تستها کم نشد، یعنی دیگه نمیتونی بالاتر بری و همین 14مگابیت مرزشه.
از سر خط تست کردم snr دو تا بالا رفت مودم هم تی پی لینک بیسیم هستش یعنی به خاطر دو تا عدد snr فکر نکنم سیمکشی فایده ای داشته باشه
Last edited by sorooshfm; 13-08-2014 at 10:14.
بله. حق با شماست. 2db تغییر ارزش نداره. ببینم با این کار Atten فرقی نکرد؟
اگه تونستی مودم دیگهای بگیر با اون هم تست کن. چون تو همین چند صفحه قبل، یکی با دو تا مودم مختلف نتایج متفاوتی گرفته بود.
مودم قوی غیر از تی پی لینک و دی لینک چیه؟
به نظر من Linksys رو دستش نیست
من دیروز از صبانت سرویس 8 مگ گرفتم الان چندتا مشکل دارم سرعت لود شدن صفحات پایینه یا ناقص باز میشه فیلترشکنم هم کار نمیکنه youtube هم باز نمیشه (با سرویس شاتل سرعت لود صفحات خیلی خوب بود فیلترشکنم هم کار میکرد youtube هم بدون فیلتر باز بود اما چون شاتل شبانه را محدود کرد اومد صبا)
هیچکدوم از این مشکلاتی رو که گفتی دوست عزیز من یکی حداقل تا الان تجربه نکردم با صبانت.![]()
نمیدونم شانس منه دیگه یه dns هم از پشتیبانی گرفتم ست کردم فایده نداشت اما در عوض این مشکلات سرعت دانلودم عالیه دیشب هم 9 گیگ دانلود کردم. شما youtube را بدون فیلتر باز دارید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)