تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1238 از 1783 اولاول ... 2387381138118812281234123512361237123812391240124112421248128813381738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,371 به 12,380 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من سیمکشیهای خونرو عوض کردم الان snr 24 شده line atte 30 شده .من الان دان استریمم رو 4096 هست . تا چه سرعتی میتونم ببرم بالا ؟؟ لطفا جواب بدین
    با این شرایطی که گفتی به نظرم 10مگابیت رو که به راحتی خطت می‌کشه. اما 12مگابیت رو باید تست کنی. گر چه ممکنه که خیلی با این سرعت هم مشکلی نداشته باشی.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من چکار کنم که خطم تا ۱۶ مگ بکشه؟ الان رو ۱۴ مگ هستش با snr 6.8 و line attenuation 28.9

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من چکار کنم که خطم تا ۱۶ مگ بکشه؟ الان رو ۱۴ مگ هستش با snr 6.8 و line attenuation 28.9
    شما باید از سر خط با مودم تست کنی ببینی با همین مودم آیا وضعیتت بهتر می‌شه یا نه. اگه بهتر شد، احتمالاً مقداری نویز به علت سیم‌کشی تلفن داخل ساختمون داری که باید اصلاحش کنی. یه کار دیگه هم اینه که به غیر از مودم خودت، با مودم‌های دیگه (به ویژه اگه بتونی مودم‌های حرفه‌ای‌تر، تست بگیری ببینی خود مودمت تأثیر منفی نداشته باشه.

البته Atten خطت یه کمی بالاست. اگه Atten دان‌استریم خطت با این تست‌ها کم نشد، یعنی دیگه نمی‌تونی بالاتر بری و همین 14مگابیت مرزشه.

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما باید از سر خط با مودم تست کنی ببینی با همین مودم آیا وضعیتت بهتر می‌شه یا نه. اگه بهتر شد، احتمالاً مقداری نویز به علت سیم‌کشی تلفن داخل ساختمون داری که باید اصلاحش کنی. یه کار دیگه هم اینه که به غیر از مودم خودت، با مودم‌های دیگه (به ویژه اگه بتونی مودم‌های حرفه‌ای‌تر، تست بگیری ببینی خود مودمت تأثیر منفی نداشته باشه.

البته Atten خطت یه کمی بالاست. اگه Atten دان‌استریم خطت با این تست‌ها کم نشد، یعنی دیگه نمی‌تونی بالاتر بری و همین 14مگابیت مرزشه.
    از سر خط تست کردم snr دو تا بالا رفت مودم هم تی پی لینک بیسیم هستش یعنی به خاطر دو تا عدد snr فکر نکنم سیمکشی فایده ای داشته باشه
    Last edited by sorooshfm; 13-08-2014 at 10:14.

6. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از سر خط تست کردم snr دو تا بالا رفت مودم هم تی پی لینک بیسیم هستش یعنی به خاطر دو تا عدد snr فکر نکنم سیمکشی فایده ای داشته باشه
    بله. حق با شماست. 2db تغییر ارزش نداره. ببینم با این کار Atten فرقی نکرد؟

اگه تونستی مودم دیگه‌ای بگیر با اون هم تست کن. چون تو همین چند صفحه قبل، یکی با دو تا مودم مختلف نتایج متفاوتی گرفته بود.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مودم قوی غیر از تی پی لینک و دی لینک چیه؟

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مودم قوی غیر از تی پی لینک و دی لینک چیه؟
    به نظر من Linksys رو دستش نیست

11. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من دیروز از صبانت سرویس 8 مگ گرفتم الان چندتا مشکل دارم سرعت لود شدن صفحات پایینه یا ناقص باز میشه فیلترشکنم هم کار نمیکنه youtube هم باز نمیشه (با سرویس شاتل سرعت لود صفحات خیلی خوب بود فیلترشکنم هم کار میکرد youtube هم بدون فیلتر باز بود اما چون شاتل شبانه را محدود کرد اومد صبا)

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من دیروز از صبانت سرویس 8 مگ گرفتم الان چندتا مشکل دارم سرعت لود شدن صفحات پایینه یا ناقص باز میشه فیلترشکنم هم کار نمیکنه youtube هم باز نمیشه (با سرویس شاتل سرعت لود صفحات خیلی خوب بود فیلترشکنم هم کار میکرد youtube هم بدون فیلتر باز بود اما چون شاتل شبانه را محدود کرد اومد صبا)
    هیچکدوم از این مشکلاتی رو که گفتی دوست عزیز من یکی حداقل تا الان تجربه نکردم با صبانت.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هیچکدوم از این مشکلاتی رو که گفتی دوست عزیز من یکی حداقل تا الان تجربه نکردم با صبانت.
    نمیدونم شانس منه دیگه یه dns هم از پشتیبانی گرفتم ست کردم فایده نداشت اما در عوض این مشکلات سرعت دانلودم عالیه دیشب هم 9 گیگ دانلود کردم. شما youtube را بدون فیلتر باز دارید؟

16. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •