تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1238 از 2199 اولاول ... 2387381138118812281234123512361237123812391240124112421248128813381738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,371 به 12,380 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چند بار بچه ها تو انجمن گفتن که از این نامحدود ها نگیرید خودت حساب کن الان اشتراک طرح ها 1به 4 هست اینقدر وضع خرابه وای به حال سرویس شما که اشتراکش 1 به 10 هست.
    داداش 43 هزار تومنم نفله شد . همین امروز فعالش کردم مجبورم تعرفه جدید بگیرم . الان 60 تومن با کلی بدبختی گیر آوردم میخوام اینترنت بخرم . برای من که فروشگاه اینترنتی دارم و زیاد دانلود می کنم با 60 هزار تومن چه اینترنتی بخرم . ممنون
    Last edited by m3hrd4d; 29-10-2012 at 18:01.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

داداش 43 هزار تومنم نفله شد . همین امروز فعالش کردم مجبورم تعرفه جدید بگیرم . الان 60 تومن با کلی بدبختی گیر آوردم میخوام اینترنت بخرم . برای من که فروشگاه اینترنتی دارم و زیاد دانلود می کنم با 60 هزار تومن چه اینترنتی بخرم . ممنون
    تو ماه چقدر دانلود داری؟

به نظرم از این سرویس های پرمصرف بگیر هزینه گیگ اضافه اش هم کمتره یا از سرویس های 8-20 البته خودم این نوع دوم رو چک نکردم ببینم اوضاعشون چطوره.

ولی کلا مبین نت برای کارها و دانلودهای مهم قابل اطمینان نیست. بموقعش دست ادم رو میزاره تو پوست گردو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تو ماه چقدر دانلود داری؟

به نظرم از این سرویس های پرمصرف بگیر هزینه گیگ اضافه اش هم کمتره یا از سرویس های 8-20 البته خودم این نوع دوم رو چک نکردم ببینم اوضاعشون چطوره.

ولی کلا مبین نت برای کارها و دانلودهای مهم قابل اطمینان نیست. بموقعش دست ادم رو میزاره تو پوست گردو
    راستی تجربه شخصی خودم رو بگم من 1024 ضریب اشتراک 1 به 4 12 ساعته گرفته بودم خیلی راضی بودم روزی 5 گیگ دانلود میکردم اونم ماهی 57500 تومن . گفتم یه دونه ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم که 24 ساعتس ببینم چطوریه که افتضاح بود .
    فکر کنم همون تعرفه قبلیم که ضریب اشتراک 1 به 4 و 12 ساعته ببود رو بگیرم .

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

512 ماهی 20 گیگ بگیر ! حدوداً 57 58 تومن میشه

در آغاز فعالیت hitvocalist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 مودم همراه مبین نت یا ایرانسل

با سلام ...
    در حال حاضر از ADSL برای ارتباط با اینترنت استفاده می کنم ، و واقعا راضی هستم .
    می خواهم از Wimax به جای ADSL استفاده کنم(چه کاریه آخه ... !!!) ، البته نه از نوع مودم های رومیزی (داخلی/خارجی)، بلکه مودم جیبی(همراه).

بین مودم جیبی مبین نت و مودم همراه ایرانسل کدام شرکت هم از نظر کیفیت و کارایی مودم و هم از نظر سرعت اینترنت رضایت بیشتری بین مشترکین کسب کرده است ؟

البته با مواردی از قبیل پوشش دهی سراسری مبین نت نسبت به ایرانسل و از این دسته مقایسه ها در سایت ها زیاد دیده می شود ، بیشتر سوال من از دوستانی است که از مودم و خدمات این دو شرکت استفاده کرده اند .

من خودم 10 روز از مودم جیبی مبین نت در مشهد ، کرج ، تهران ، استفاده کرده ام ، که مودم مبین نت از نظر شارژ بین 2 تا 3 ساعت شارژ نگه می دارد و از نظر آنتن دهی در مناطقی که من استفاده کردم (قیطریه و رسالت و فرمانیه (تهران)،گلشهر(کرج)،امامت و هنرستان(مشهد)) امتیاز خوب را به آن اختصاص می دهم .

از طرفی در جایی خواندم که مودم همراه ایرانسل ، بیش از 5 ساعت شارژ نگه می دارد !

با فرض اینکه در منطقه خوش آنتن قرار گرفته باشیم و ترافیک شبکه هم نسبتا خوب باشد و مثلا از سرویس 512 هم استفاده می کنیم و سایر عوامل هم مشکلی در شبکه ایجاد نکرده باشند ، استفاده از مودم و خدمات کدام شرکت بهتر جواب گو خواهد بود ؟!
    حال چه از نظر سرعت دانلود و آپلود در روز و چه در شب(ترافیک شبانه رایگان) .

--------------
    در نمایشگاه تلکام 2012 که در 24 آبان امسال برگزار می شود ، آیا محصول جدیدی از سوی مبین نت و ایرانسل معرفی خواهد شد ؟ (مودم همراه/وایمکس و ... )
    یا اینکه خدمات فروش ویژه وایمکس برای ایام نمایشگاه در نظر گرفته خواهد شد ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    راهی نیست بشه روی یک مودم دوتا اکانت گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ...ﻣﻦ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﮕﯿﺮﻡ...ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﺩﻡ ﺟﯿﺒﯽ چیه ؟
    ﺩﺭﺳﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻣﻮﺩﻡ ﺟﯿﺒﯽ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﻫﯽ ﺧﻮﺑﯽ نداره ؟ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﺳﺮﻋﺖ ۵۱۲ ﺑﺎ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ۱۰ ﮔﯿﮓ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﭼﻘﺪﺭ میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه امتحان کنید ببینید کم میکنه یا نه

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم میکنه حسابی!!!!
    فکر کنم تا قطع سراسری نشه ...وضغیت همینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کم میکنه حسابی!!!!
    فکر کنم تا قطع سراسری نشه ...وضغیت همینه.
    اخه دیشب واسه من قطع بود فک کردم اینجوری شده!!!!
    بابا من وین 8 میخوام اینا نمیذارن دان کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •