پس امشب تست میکنم...:-؟
من کرجم... مرکز مخابراتی ثارالله..
ممنون پدرام جان
شاد باشی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس امشب تست میکنم...:-؟
من کرجم... مرکز مخابراتی ثارالله..
ممنون پدرام جان
شاد باشی![]()
این شاتل 3روزه مسخره کرد منو.من سرویسم اکو 512 بود زنگ زدم گفتم بکنن ارت 3 گفتن باشه 43000 تومن هم پول ریختم.بعد 1ساعت زنگ زدن گفتن کارت دانشجویی میخواد از این چیزا...گفتم من هنوز دانشجو نیستم.گفتن باشه حل میکنیم.بعد 1ساعت دیگه زنگ زدن گفتن من امروز نتونستم حل کنم فردا درستش میکنم.گفتیم باشه.فردا زنگ زدم گفتم چی شد گفتن سرویس شما حله تا 1ساعت دیگه درست میشه.بعد 2ساعت بعد زنگ زدم گفتم نشده ارت 3 گفتن مراحلش داره تموم میشه الان درست میشه.بعد 1ساعت زنگ زدن گفتن متاسفانه فاکتور دوره جدید شما زده شده(همون 512 قبلی دوره جدیدش شروع شده)گفتن این 1ماه تموم بشه بیا عوض کنیم43000 تومن هم موند تو شاتل.حالا به نظرتون چیکار کنم فردا؟؟فک کنم یکمی باید بریم به جایی خوش اخلاقی باهاشون بد اخلاقی کنیم شاید درست کردن؟؟!!!
ربطی به فاکتور جدید نداره! خوب باید یک فاکتور جدید دیگه باید بزنن!
زنگ بزن تهران اگه تهران نیستی و نزدی!
شما که دانشجو نیستی چطوری بالای 128 گرفتی؟من مخشونو خوردم گفتن نمیدیم![]()
اینا رو هم پیدا کردم
این هم خیلی عجیبه
![]()
احتمالا 128 از نوع 512 داره!![]()
اینم نتیجه تست منه ( قابل توجه کسانی که میگن غر میزنم )
دانلود که جزو ارزو های دست نیافتنی شده به کنار
کار های روز مره روزانه هم داره به تعطیلی میره
7 دقیقه بعد
5 دقیقه بعد
DC
همین الان یک متن بلند بالا برای شاتل نوشتم و ارسال کردم که جوابش منجر به تصمیم حدودا 14 نفر از مشترکینش مبنی بر ادامه دادن پول شارژ برای این isp خواهد شد . 14 نفری که از منم وخیم تره وضعشون
یکیشون 7 گیگ ترافیک خرید به علت 1450 بودن ping و سرعت دانلود 3 کیلو در طول روز برگشت به wireless و 7 گیگ رو داد به ما
kinder عزيز ببخشيد ولي لطفاً اين عكس گذاري رو تموم كنيد چون هم ربطي به تاپيك شاتل نداره هم دلمون آب ميشههم كلي صفحه رو كند ميكنه هم حجم دوستان اكويي بيخودي به باد ميره چون امروز شما 39 تا عكس گذاشتين كه حجم هر كدوم 21 كيلوبايت هست. البته با كمال احترام.
![]()
شما که مشکل داری چرا نمیری از یه شرکت دیگه بگیری؟!
البته یکی از یکی دیگه بدتر ...
!
ببخشید اسمتون رو نمیدونم
مشکل من و دوستام همینه خوب
قبلا هم تو همین تاپیک گفتم
شهر تک isp یعنی اجبار
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)