باسلام
یکی از عیوب sx230 باطری ضعیفش میباشد. میخواستم ببینم قابل ارتقاء از 5L به باطری قویتری میباشد یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام
یکی از عیوب sx230 باطری ضعیفش میباشد. میخواستم ببینم قابل ارتقاء از 5L به باطری قویتری میباشد یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه ممکنه جواب سؤالات بچه ها رو بدن ممنون میشیم
یک دوربین با قابلیت تعویض لنز و عکسبرداری با کیفیت بالا و تصویر برداری full hd با 30 فریم چی پیشنهاد میکنید؟
میخواستم تا 1 تومن هزینه کنم گویا قیمت ها رفته بالا...
پیشنهاد شما چیه؟
سپاسگذارم
سلام دوستان
من یه نیکون p500 دارم و میخوام بفروشمش و یه دوربین پریمیوم مثل LX5 پاناسونیک بخرم
سوالم اینه:
قیمت نو دوربین خودم چنده و دست دومش چقدر میارزه؟
دوربین پریمیوم تو مایه های LX5 چقدر قیمت داره؟؟؟ تنها فاکتورم کیفیت عکسبرداریه...چند تا عالیش رو معرفی کنید
سوم اینکه مشتری برای دوربین خودم باشه در خدمتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد قابلیت Raw: این قابلیت عکس رو بصورت خام روی کارت حافظه ذخیره میکنه و به عکاس این امکان رو میده
که که بعد از عکاسی توسط نرم افزارهای ویرایش عکس(مثل فتوشاپ) نور پردازی و کنتراست و ... عکس رو به
صورت دلخواه تغییر بده و عکس رو دومرتبه با تنطیمات دلخواهش ذخیره کنه.
Canon PowerShot G11...560.000
- 10.0 Megapixel CCD sensor
- 5x wide-angle (28-140mm equivalent) zoom lens with optical image stabilizer
- 2.8” tilt/swivel LCD (461k dot resolution)
- RAW image recording
- Claimed 2-stop advantage in low light compared to G10
- Dedicated Exposure Compensation and ISO dials
- DIGIC 4 processor
- i-Contrast boosts brightness and retains detail in dark areas
- 26 shooting modes with manual control and custom settings
- Accessories include tele-converter, Speedlights flashes and waterproof case
- VGA movies, 30fps
Fujifilm FinePix F500
عکاسی:
- دارا بودن مدهای متنوع.
- پشتیبانی از ایزو 3200.
- 16مگاپیکسل.
- تنظیم دستی خوب.
- و....
فیلمبرداری:
- ضبظ با فرمت امپگ.
- قابلیت ضبظ با کیفیت فول 1920X1080
کانفیگ و ساخت Fujifilm FinePix F500 از هر لحاظ از Panasonic launches Lumix DMC-ZR1 بالاتر و بهتر هست.
کشور ژاپن بعد از قضیه سونامی مشکلات پیش اومده، ساخت و صادرات یکسری از قطعات رو در داخل کشور متوقف
(ویا کند!)کرد و اونها رو به کشورهای تحت لیسانس ارجاع داد. ساخت این دوربین هم از این موضوع بی بهره نبوده!!!
در هر حال وارد سایت ساطندخ دوربین بشین و کد و شماره سریال دوربین رو در قسمت مربوطه وارد کنید. اگر
رجیستر بشه میشه تا حدود زیادی به این مهم نزدیک شد.
Fujifilm FinePix JX400...185.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام دوست گلم. سال نوی شما هم مبارک باشه.
با این بودجه بهترین انتخاب مدل زیر هست:
CANON EOS 500D...885.000
- 15.1 Megapixel APS-C CMOS sensor
- Full HD movie recording with HDMI connection for viewing and playback on an HDTV
- ISO 100-3200 (expandable to 12800)
- 3.4 frames per second continuous shooting
- Max. 170 large JPEG images in a single burst
- 3.0” ClearView LCD with Live View mode
- 9-point wide area AF with cross type centre point
- High speed DIGIC 4 performance and superb image quality
- EOS Integrated Cleaning System
- Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites, including new Speedlite 270EX, TS-E 17mm f/4L and TS-E 24mm f/3.5L II
بستگی به کارایی شما داره. دوربینهای با زوم مناسب، دارای لنزهای خارجی با طول بلند هستن که در حالت
طوم ایم این اندازه بیشتر هم خواهد شد. شکما کارکرد و بودجه رو مشخص کنید تا مدل مورد نظر معرفی بشه.
نسبتا قابل قبول هست. البته نباید انتظار یک فیلمبرداری بدون عیب رو ازش داشته باشین.
220 و 230 کاملا کانفیگ مشابهی دارن. جز اینکه 230 دارای gpsهست. در غیر اینصورت هیچ فرقی باهم ندارن!!!
Canon PowerShot SX260 HS کانفیگ نسبتا بهتری داره. بله پیدا میشه.
Canon PowerShot A2200 کانفیگ بهتر و کیفیت بالاتری داره.
بودجه شما کاربرد رو دقیقا مشخص کنید؟؟؟
زیر یک میلیون یا ارزنترین SDR؟؟؟
کاربرد؟؟؟
سقف بودجه رو دقیقا مشخص کنید؟؟؟هنوز هم یک میلیون قصد هزینه دارین؟؟؟
سلام.
دوربین Nikon COOLPIX P500 حدود 600.000تومن قیمت داره.
سقف بودجه رو هم مشخص کنید؟؟؟
دوستان از بین دو کامپکت زیر کدام یک را برتر می دانید:
کنون sx260 HS
نیکون coolpix s9300
با ان که هردوی این دو دوربین جزو جدیدترین کامپکت های بازار هستند لطفآ نظر خود را بیان کنید.
Canon PowerShot A2200 کیفیت عکساش بهتر از گوشی ان 8 و سونی اریکسون ایکس 10 هستش ؟
اصولا کیفیت عکاسی بدترین دوربینهای عکاسی از کیفیت عکاسی بهترین دوربینهای موبایل بهتره.
بله. خیلی بهتر هست.
راستش من به عکاسی علاقه زیادی دارم و هرجا میرم با دوربین معمولی که دارم عکس میگیرم اما اصلاً اون چیزی که میخوام نیست
کوهنوردی هم میکنم و در ارتفاعات دوست دارم عکس های خوبی بگیرم و استفاده شخصی و خانوادگی
میتونم تا 1.200.000 هزینه کنم اما تصمیم داشتم تا 1 تومن هزینه کنم مگر اینکه مجبور باشم پول بیشتری بدم.
به این زودی ها هم قصد ندارم دوربینی که میخرم رو عوض کنم.
برای فیلمبرداری فول هم نمیخوام کیفیتش کم باشه میخوام حداقل با 30 فریم فیلم بگیره.
اطلاعات زیادی هم در مورد دوربین ها ندارم.
دیگه دوربین مناسب که لنزشم قابل تعویض باشه چی پیشنهاد میدید.
ممنونم.
(یک نکته دیگه... قیمت دوربین CANON EOS 500D رو از کجا اعلام کردید چون من یک جا دیدم 1235000 هست...سایت دیجی کالا اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Last edited by IranApadana; 22-03-2012 at 20:13.
سلام
آقا همون SX230 رو خریدم 530 تومن .
تشکر بابت راهنمایی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)