اگه این خبر صحت داشته باشه، این بازیکن از کی میتونه واسه استقلال بازی کنه ؟"فابیو بالا" با استقلالی ها به توافق رسید
اگه این خبر صحت داشته باشه، این بازیکن از کی میتونه واسه استقلال بازی کنه ؟"فابیو بالا" با استقلالی ها به توافق رسید
فكر بايد يه دو سه بازي صبر كنيم.
به نظرم 4-1-3-2 بهترين سيستمي هستش كه ما مي تونيم ازش استفاده كنيم.
دفاع 4 نفره اگه خوب نباشه حداقلش بهتره از دفاع 3 نفره هستش اونم با يه سويپر بي فايده.
اون سه نفر هم وسط جباري راست خسرو و چپ جانواريو.
فوروارد هم هر چي باشه مهم نيست.
هافبك دفاعي هم كاظمي
برای شرکت در کلاس مربیگری؛ مدارک علیرضا منصوریان به باشگاه چلسی انگلستان ارسال شد
مدارک علیرضا منصوریان به منظور شرکت در کلاس مربیگری و دریافت مدرک a و b به باشگاه چلسی انگلستان ارسال شد. به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منصوریان که قصد شرکت درکلاس مربیگری دارد، امروز از طریق باشگاه استقلال مدارک خود را به منظور صدور ویزا به باشگاه چلسی انگلستان ارسال کرد.
ملی پوش پیشین فوتبال کشورمان به محض دریافت ویزا عازم انگلستان می شود تا در کلاس مربیگری a و b شرکت کرده و مدرک خود را در این زمینه دریافت کند.
سلام
بچه ها بابت خبرها ازتون ممنونم
maryampaezi202000unartig
از نیم فصل دوم می تونیم ازشون استفاده کنیم.
محمدرضا جان من هم بابت تلاشی که برای پیشرفت تاپیک همیشه کردی ممنونم ازت![]()
فعلا به توافق اولیه رسیدند دیشب دربرنامه 2 4 4 رادیو جوان واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه ازاین بازیکن تعریف کرد .البته خودبازیکن گفته بود من تست نمیدماما من اگرباقیمت پایین بیاداستقلال بهش شک میکنم
![]()
البته به نظرمن جذب یک هافبک چپ خیلی مهمتراز مهاجم دراین برهه اززمان هست
دیدار تیم های استقلال و داماش را فغانی سوت می زند
تهران - واحد مرکزی خبر - ورزشی 1387/09/04
اسامی داوران قضاوت کننده دیدار دو تیم استقلال تهران و داماش گیلان را کمیته داوران
فدراسیون فوتبال اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون، علیرضا فغانی،حسین نجاتی،علیرضا یزدانی و علیرضا اکرمی داورانی هستند که دیدار تیم های استقلال تهران و داماش گیلان از سری مسابقات جام حذفی باشگاه های ایران ، که از ساعت 14:15 فردا در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود ،را قضاوت می کنند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)