تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1238 از 3195 اولاول ... 23873811381188122812341235123612371238123912401241124212481288133817382238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,371 به 12,380 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خوب من وقتی HDMI رو وصل کردم صدا از کجا میاد من یه ال سی دی SYNC MASTER 1932 دارم سامسونگ هست !
    اول از همه شما باید یه فقره کابل HDMI to DVI تهیه کنید و برای داشتن صدا شما دو راه دارید که یکیش خرید کابل زیر هست که میتونید به وسیله اون هدفون را هم به کنسول وصل کنید:

واما را هه دوم ... ! اگه از نظره قلبی مشکلی چیزی ندارید اینو توضیح بدم چون یکم دلو جیگریه!

3: اره مثلا ما 6 نفریم 4 نفر پایه یه کنسول تو خونشونن من و دوستمم میخوام با یه کنسول بریم توی محیط لایو و مثلا جی تی ای رو 6 نفری به صورت لایو بزنیم ! ... این رو باید چه جوری باید تنظیم بکنم و ... البته فعلا این زوده تا بعد ولی بگید ممنون میشم.

4: ایا برای بازی ها پچ و اضافات و ... هم میاد ؟ ... که مثلا از xlive بخریم و دانلود کنیم ؟ ...

خیلی ممنونم یحیی جان و دوستان ! ... __________________
    3:والا اینو من تا حالا امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد باید بشه!

4:بله در LIVE موجوده.

ایا میشه تم هایی رو که از توی اینترنت مجانی دانلود میکنم رو هم از این روش بریزم ؟ ...
    تم ها تنها در LIVE موجوده! و یک سری تمه به خودی رایگان هست که میتونید دان کنید و خوباش عمه ننه پولیه!
    Last edited by shab_2008; 08-03-2010 at 21:51.

2. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ممنونم ازت !
    1: این کابلی که گفتی اون سی دی رو هم توی پی سی باید نصب بکنم ؟ ... و اینکه وقتی به کنسول نصب میشه باز باید علامت Y رو بزنم تا به هارد منتقل بشه ؟ ... ایا میشه تم هایی رو که از توی اینترنت مجانی دانلود میکنم رو هم از این روش بریزم ؟ ...

2: ایا تبدیلی نیستش که بشه هدفون های استاندارد رو به 360 وصل کرد یعنی یه سرش استریو باشه تا بتونم هدفون رو بزنم و یه سرش هم بره به خود کنسول وصل بشه !>؟
    3: اره مثلا ما 6 نفریم 4 نفر پایه یه کنسول تو خونشونن من و دوستمم میخوام با یه کنسول بریم توی محیط لایو و مثلا جی تی ای رو 6 نفری به صورت لایو بزنیم ! ... این رو باید چه جوری باید تنظیم بکنم و ... البته فعلا این زوده تا بعد ولی بگید ممنون میشم.

4: ایا برای بازی ها پچ و اضافات و ... هم میاد ؟ ... که مثلا از xlive بخریم و دانلود کنیم ؟ ...

خیلی ممنونم یحیی جان و دوستان ! ...
    1-هیمن طور که مشاهده میشه یه CD هم داخل جعبه ی این کابل هست که حتما باید نصب بشه
    اون دکمه ی Y و توضیحاتی که دادم برای نصب بازی در Hard Drive بود نه این مورد
    باید سیو هایی رو که می خوای بریزی روی هارد درایو که البته به این سادگی ها هم نیست!
    دانلود تم فقط از طریق Xbox Live صورت می گیره

2-نه.حداقل من که تا حالا ندیدم

3-6 نفر که نمیشه چون Xbox 360 حداکثر می تونه تا 4 دسته رو همزمان Support کنه

4-بله.برای مثال DLC های بازی GTA که قابل دانلود بود از Live

خواهش می کنم عزیزم

4. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان کار فتحی از بقیه بهتره ؟
    آخه من امروز غروب یه سر رفتم پیشش . قیمتش خوب بود ولی مغازه خیلی شلوغ بود و هیچی سره جای خودش نبود . من که خیلی تعجب کردم . در ضمن کنسول ها رو همین همایون کپی خور میکنه ؟ ( آخه سنشم خیلی کمه )
    اره مهدی جان خود همایون انجام میده
    کار فتحی شاید نتونم بگم بهتره ولی از این لحاظ که مغازه داره و یک محل فیزیکی هست که میشه مراجعه کرد اعتبارش بالاست
    وگرنه نه کسانی مثل میثم قربانی و رضا اکرمی هم هستن که تو bc هستن و خودم باهاشون کار کردم فوق العاده حرفه ای و پر مشتری هستن

اما همین فتحی هم مطمنه
    برای کپی هم فکر نکنم زیاد کار ببره و جلوی خودت انجام میده

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نه ببینید من بد میگم یا شما متوجه نمیشید ! نگفتم که 6 نفر بزین سر یه کنسول !!!
    1:من با دوستم با یه کنسول با 4 نفر دیگه که هر کدومشون یه کنسول جدا دارن میخوایم لایو بزنیم ! خوب ؟ ...
    حالا من میگم میشه من و دوستم وقتی میخوایم با اون 4 نفر دیگه که هر کدوم یه کنسول دارن به صورت لایو بازی بکنیم منو دوستم پای یه کنسول باشیم و باون 4 نفر دیگه بازی بکنیم ؟ ... به چه صورت هست ؟

2: عجب ! ایا جایی اموزش برای نصب سیو ها روی هارد داره ؟ .. چون من به این مورد واقعا نیاز دارم ! ...
    3:برای تم والا توبازینما یه جایی خونده بودم که یه برنامه ای درست کردن که میشه خارج از لایو هم تم هارو نصب کرد !!!
    4: شهاب جان کدوم کابل زیر ؟ بگو اگه بشه هدفونم وصل کنم بهش که عالی میشه !!!

5LC ها که همه پولی بودن ... منظورم چیزی های دیگه به غیر از DLC ها چی هست که اومده همینجوری میخوام بدونم!
    و اینکه مثلا میشه DLC هارو کلا یه جوری روی دی وی دی ریخت ؟ اگه مثلا دی وی دی به صورت رسمی پخش نشه !(این کارو نمیخوام انجام بدم واسه اطلاع خودم میخوام )

چاکرم ! ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

4: شهاب جان کدوم کابل زیر ؟ بگو اگه بشه هدفونم وصل کنم بهش که عالی میشه !!!
    عکسشو که گزاشتم! یه بار دیگه هم میزارم

8. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یه مقدار توضیح بیشتر میدی اسمش چی هست ؟ ..
    یعنی من یه HDMI TO DVI بخرم بعد این رو هم برای صدا بخرم که بهش هدفون رو وصل کنم ؟ ...
    البته تو خود الیت که میخوام بگیرم یه کابل 6 فیش هم هست برای اتصال به اسپیکر یعنی مثلا اگه بخوای صدارو از سینما خانگی بگیری ! .. .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یه مقدار توضیح بیشتر میدی اسمش چی هست ؟ ..
    یعنی من یه HDMI TO DVI بخرم بعد این رو هم برای صدا بخرم که بهش هدفون رو وصل کنم ؟ ...
    البته تو خود الیت که میخوام بگیرم یه کابل 6 فیش هم هست برای اتصال به اسپیکر یعنی مثلا اگه بخوای صدارو از سینما خانگی بگیری ! .. .
    اسمشoptical audio هست. برای وصل کردن هدفون فعلا این یک راه هست + یک راه دیگه که استفاده از همون کابل 6 فیش برای داتشن صدا و استفاده از کابل HDMI to DVI برای داشتن تصویر هست ( برای اینکار باید قاب کابل 6 فیش را جدا کنید تا بتونید همزمان با کابل HDMI به کنسول متصلشون کنید)

11. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

فک کنم این خوب باشه این optical audio غیر از استفاده از هدفون !
    میتونم اسپیکر هم بهش وصل کنم خداروشکر دیگه ؟ ...

1: من یه ال سی دی samsung sync master nw1932 دارم که قبلا هم پی سی رو بهش وصل میکردم و کار میکردم !
    حالا اینو میخوام به 360 بزنم باید یه کابل HDMI TO AVI بگیرم درسته ؟ .... مشکلی هم با وصل کردن به اسپیکر ندارم در این حالت از چه کابلی برای استفاده از هدفون استفاده کنم ؟ ...

ولی هدفون برام واجب تره !

3: سوال بعدیم این بود که من یه سیور رو از اینترنت که دانلود میکنم وقتی توی فلش مموری و ... میریزم و وصل میکنم به کنسول سیو رو باید تو چه مسیری بریزم ؟ .. کسی میدونه ؟
    4: و اینکه من اگه یه دی وی دی رو توش عکس بریزم میتونم بکنم توی هارد به چه صورت ؟ ..
    5: و اینکه کلا فایل های سیو یا اهنگ های Audio رو که میریزم تو فلش مموری و با transfer kit این کارو انجام بدم بهتره دیگه ؟ ...
    فقط میخواستم بدونم ایا گزینه ای چیزی میاد توی داشبر که من اینارو چه جوری منتقل بکنم ؟ ... ( به این transfer kit میشه فلش مموری هم وصل کرد ؟ ...

خیلی ممنون میشم کمکم کنید
    سپاس ...
    Last edited by a.z.p.z; 09-03-2010 at 18:22.

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

بازی guitar hero metalica رو میشه با دسته بازی کرد؟؟؟؟؟
    guitar hero 3 که میشد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

راستی دوستان در ادامه سوالات قبلی میخواستم بدونم کسی میدونه سیو هارو از طریق فلش مموری میتونم منتقل بکنم توی هاردم برای یه بازی ؟ ... ممنون میشم کمکم کنید ! ///

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •