دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکس
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکس
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
سلام دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم لطفا اگه ممکنه پینگ ۱.۱.۱.۱ و ۴.۲.۲.۴ برام بگیرید و بگید آیا پروفایل گیم فعال کردید یا خیر ؟ باتشکر
سلام سرویس 3 مگابیت
پروفایل گیم فعال نیست!
![]()
سلام
عالیه دم شما گرم
پروفایل گیم فعاله
صد در صد یکجا از تنظیمات مخصوصا dns رو فقط توجه کن فقط رو 127.0.0.1 قرار بدی که احتمالا ندادی امکانشو داری از اونی که نوشته هاش تو برنامه زیاده اسکرین شات بده
چون وقتی dns رو درست ست نکنید dns شما درخواست برای پرسش ادرس ایپی و ترجمه دامنه بطور صحیح نمیگیره!
حتما بعد از اینکه ست کردید dns رو جفت برنامه هارو نبندید و از دستور nslookup تو cmd وبسایت یویتوی
و فیس و رو پرسش کنید حتما در پرسشی که دستور رو وارد میکنید باید ببنید که از 127.0.0.1 پرسش میکنه!
و حتما پینگ بگیرید که ببنید جواب میده بهتون یا نه وبسایت هایی مثل یوتیو و فیس
الان براتون ویدیو اپلود میکنم
همراهش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرکز به مرکز خیلی فرق داره الان برای من شانسی از همه رفقای این تایپک پاین تره! و من سرویس گیم دارم
دقیقا پینگ اگر ملاکتونه بازی مورد علاقتون رو ادرس سرور یا اسمشو اعلام کنی
الان 4.2.2.4 خراب شده پینگش برام چون رفته رو سوپر انلاین ترکیه حدود 85 تا 90 میچرخه قبلن رو اپن ترانزیت 75 تا 83 بود
ولی اونم 1.1.1.1 چون cdn داره تو ترکیه خیلی پاینتره حدود 42
خلاصه این dns ها پینگ گرفتنشون بدرد نمیخورهسرور ایپی بده یا اسم بازی بگو
Last edited by MMDFullHD; 12-01-2020 at 03:14.
اها درست شد
من یکی از اون دو تا برنامه هارو میبستم برای همین کار نمیکرد
Last edited by S M Λ S Ħ; 15-01-2020 at 02:18.
کانفیگ stubby از dns های گوگل! برای اون عزیزانی ک با اون کانفیگ 1.1.1.1 حال نکردن!
برای اون دسته از عزیزانی که زیاد با یوتیوب و اینا کار دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلاخره رفتیم رو 151.243
پوسیدم رو 31.58
![]()
سلام... پینگ شاتل بهتر از پارس آنلاینه؟
الان پارس آنلاین دارم سرویس گیم پینگم اینه... برم شاتل بهتر میشه؟
محتوای مخفی: تست پینگ پارس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)