تهران - شهرک محلاتی سیگنال -75
سرعت تا 20مگ هم میرفت
جالبه سرور داخلی بزور 8مگ بود!
تهران - شهرک محلاتی سیگنال -75
سرعت تا 20مگ هم میرفت
جالبه سرور داخلی بزور 8مگ بود!
میشه نسل 3 باشه نزدیکش آنتن 4G پر بود دور میشدم یکی کم میشد به rru توجه کردی.
این بستهی اینترنت سه ماهه 50 گیگ، با قیمت 75 هزارتومان، رو اگه فعال کنیم، همهی 50 گیگ حجم رو یکجا اختصاص میده؟ یا مثل بستهی یکساله اون رو به سه قسمت تقسیم میکنه؟
چرا دو روزه شبکه اینجوری شده ؟ (بجنورد)
محتوای مخفی: تصاویر
اینجا که عالی شده.(البته با hotspot):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اون زمان که سال 85 بود نه 86 که ایرانسل اومد و من خودم همون سال سیمکارت با شماره طلایی از ایرانسل تهییه کردم،کلا شرکتی به اسم رایتل وجود نداشت !!!
تازه حدود دو سال بعد مناقصه اپراتور سوم تلفن همراه برگزار شد که چند تا شرکت خارجی از جمله اتصالات امارات و زین کویت هم شرکت داشتن که اتصالات امارات برنده مناقصه شد ولی به خاطر مسایلی به هم خورد و کلا قید شریک خارجی رو زدن و اپراتور سوم تلفن همراه کاملا به تامین اجتماعی داده شد که مثل ایرانسل نبود و کلا شریک خارجی نداشت و اسم شرکت هم در ابتدا تامین تلکام بود که اسم اپراتوری که راه اندازی کردن رو رایتل گذاشتن.رایتل هم از ابتدای راه اندازی،فقط تو کرج پوشش داشت که به خاطر مسایلی خیلی هم کند پیشرفت کرد و تقریبا فعالیت اصلی رایتل حدود 2 سال میشه که با جدیت شروع شده یعنی حدود 7 سال بعد از شروع فعالیت رسمی ایرانسل و امروز که من مقایسه کردم بین فعالیت رایتل و ایرانسل،چیزی حدود 8 سال از شروع به کار ایرانسل و حدود 3 سال از شروع به کار رایتل میگذره و با این 5 سالی که ایرانسل از نظر زمانی از رایتل جلو هست ولی سرعت پیشرفت رایتل از ایرانسل در حال حاضر بهتر هست. و با سرعت پیشرفتی که در حال حضر رایتل داره،به زودی پوشش ناقص و نیمه کاره ایرانسل رو پشت سر میذاره.
دیشب شبانه سرعت خوب شده بود... سرور داخلی تا 500 میرفت... سرور خارجی ولی 120 تا 150،،، امروز ولی باز افتضاح شد...![]()
البته این مورد من اضافه کنم که ایرانسل هم مناقصه داشت برای شراکت که ترکسل ترکیه برنده شد اما با باند بازی دادن mtn افریقای جنوبی.
Sent from my D6633
Last edited by amirbrad; 21-04-2015 at 15:30.
بهخاطر بهانهها، توسعه عقب نمیافتد؛ کشور ضرر میکندمجلس نهم در شرایطی وزیر ارتباطات کابینه یازدهم را شایسته دریافت کارت زرد دانست که به گفته واعظی در دولت یازدهم پهنای باند داخلی از٥٠٠ گیگابیت به ٢٤٠٠ گیگابیت و پهنای باند بینالملل از ٧٠ گیگابیت به ١٧٠ گیگابیت افزایش یافته است و قیمت اینترنت مشترکان خانگی کاهش داشته است. با این حال او یک روز پس از حضور در بهارستان در گفتوگو با فارس گفته است: ما به دليل برخي بهانهها توسعه پهناي باند اينترنت را تعطيل نميکنيم بنابراین اين توسعه بايد انجام شود. اما اينکه ميگويند توسعه ندهيد تا کارهاي ديگر انجام شود، مملکت ضرر ميکند.
بچه ها این دکل چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)