چاره ای نداریم دیگه من درخواست تخلیه دادم بعد 20روز رفتم شرکت دیدم برگم رو همون جا گذاشتن میگم 20 روز گذشته میگه وقت نکردیم بدیم برای تخلیهبدون نت هم نمیشه موند
چاره ای نداریم دیگه من درخواست تخلیه دادم بعد 20روز رفتم شرکت دیدم برگم رو همون جا گذاشتن میگم 20 روز گذشته میگه وقت نکردیم بدیم برای تخلیهبدون نت هم نمیشه موند
دقیقا مثل من این ماه فقط تست میکنم اگه خوب نبود یا پارس یا لقمان البته اولویت با لقمان شبی 5.5گیگ دانلود با 2مگش چیز کمی نیست دقیقا مثل مخابرات قبلیه سرعتاش اسمین و سرعتشون هم تو شبانه کم نمیکنن اصلا محدود کردن هم تو کارشون نیست
creadit use استفاده شده 0 هست یعنی کمنمیکنه اما سرعت افتضاح میشه 3 تا فایل برسه به 200 نهایت
فکر کنم بشه شکایت کنیم تنظیم مقررات به این میگن کم فروشی 1024 تقسیم بر8 میشه 128 اینترنت کل دنیا داره از این قانون پیروی میکنه الان من سرعتم نهایتا 60کیلوبایته!
داداش چرا ایمیل نمیکنی ؟ من ایمیل که زدم همون موقع زنگ زدم ایمیلم رو دید مستقیم فوروارد کرد مخابرات برای تخلیه 2 ساعته تخلیه شد !
فکر کنم ایمیلش این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت دانلود حالمو بهم میزنهیه لحظه قطع و وصل شد بعد سرعت شد 10کیلوبایت
خدا کنه 5مگش خوب باشه
Last edited by farshad0123; 15-07-2014 at 02:57.
شما چه سرویسی داری دادش ؟
والله اهوازم گفتم برم دفترشون شاید خیر سرشون کارم زودتر راه بیوفته که اینطوری شدحالا اگه خواستم تخلیه کنم همین کارو میکنم ببینم نتیجه میگیرم یا نه
5مگ داره
مثل اینکه تا ساعت 4 رو 60کیلوبایت ست شده از 4 به بعد از 0تا 10کیلوبایت
اصلا سرعتم از 10 بالاتر نمیره![]()
اگه اینطوری باشه که دیگه بدجوری گند زده مخابرات یعنی میخواسته شبانه برگردونه که مشترکاش از دوباره برگردن سمتششاید هم تازه اوکی کردن هنوز مشکل داره تا اوکی بشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)