تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1237 از 4105 اولاول ... 23773711371187122712331234123512361237123812391240124112471287133717372237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,361 به 12,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .نوشته هارو از اول خوندو خیلی جالبن.من فارغ التحصیل پزشکی ام و اهل تبریز. قرار بود بود معافیت کفالت جور کنم که نشد.با هزار تا بدبختی و پارتی بازی جور کردم که ا دی اعزام شم.فعلا محل اعزاممو نگفتن که خودم انتخاب کنم.می خوام ببینم از عزیزایی که اینجا هستن کسی می دونه که آموزشی پزشک ها چطوره؟ جای خوب برا گذروندن دوران آموزشی کجاست؟ ممنون میشم جواب بدین بهم.مرسی.

2. این کاربر از dr_aia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .نوشته هارو از اول خوندو خیلی جالبن.من فارغ التحصیل پزشکی ام و اهل تبریز. قرار بود بود معافیت کفالت جور کنم که نشد.با هزار تا بدبختی و پارتی بازی جور کردم که ا دی اعزام شم.فعلا محل اعزاممو نگفتن که خودم انتخاب کنم.می خوام ببینم از عزیزایی که اینجا هستن کسی می دونه که آموزشی پزشک ها چطوره؟ جای خوب برا گذروندن دوران آموزشی کجاست؟ ممنون میشم جواب بدین بهم.مرسی.
    عزیز شما شرایط ات برا خدمت عالیه اگه ارتش بیفتی !
    میتونی آموزشی رو 01 ردیف کنی برا خودت ، هتل ترین جا
    یگان خدمتت رو هم میتونی بیفتی اداره بهداشت نیرو زمینی
    اگه پزشک هستین که بهترین نوع خدمت رو اونجا دارین
    یادمه یه پزشک روانشناس داشتیم ، لباس شخصی 7:30 میومد 1 میرفت
    تازه صبحونه با کادری ها تو سالن میخورد ، سرباز در اختیار داشت ، ظهر هم یا 1 میرفت خونه یا میموند 2 نهار کادری میزد به بدن بعد میرفت !
    کار خدمتش هم کاملا مرتبط با رشته اش بود ، یکسری کلاس روانشناسی برا وظیفه ها و کادری ها گذاشته بود مشاوره میداد ، تازه کلی مشتری هم اونجا پیدا کرده بود میاورد مطب خودش : دی

4. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیز شما شرایط ات برا خدمت عالیه اگه ارتش بیفتی !
    میتونی آموزشی رو 01 ردیف کنی برا خودت ، هتل ترین جا
    یگان خدمتت رو هم میتونی بیفتی اداره بهداشت نیرو زمینی
    اگه پزشک هستین که بهترین نوع خدمت رو اونجا دارین
    یادمه یه پزشک روانشناس داشتیم ، لباس شخصی 7:30 میومد 1 میرفت
    تازه صبحونه با کادری ها تو سالن میخورد ، سرباز در اختیار داشت ، ظهر هم یا 1 میرفت خونه یا میموند 2 نهار کادری میزد به بدن بعد میرفت !
    کار خدمتش هم کاملا مرتبط با رشته اش بود ، یکسری کلاس روانشناسی برا وظیفه ها و کادری ها گذاشته بود مشاوره میداد ، تازه کلی مشتری هم اونجا پیدا کرده بود میاورد مطب خودش : دی

مرسی بابت جوابت دوست عزیز.یعنی شما ارتش رو به سپاه ترجیح میدی؟؟

6. این کاربر از dr_aia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

وزارت کار

8. این کاربر از toti68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست من شما امریه کجا شدین؟

وزارت کار

10. این کاربر از toti68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله ، شما همین چیزی که گفتم رو اجرا کن بعد خدمتت دنبالم میگردی جبران کنی : دی
    درجه شما در ارتش ستوان یک میشه که بالاترین درجه برای وظیفه ها هست و همین باعث میشه نگاه کادری ها بهتون با احترام و متفاوت از بقیه باشه
    بعدش هم یه عمر سرتو بالا میگیری برا اینکه تو ارتش خدمت کردی ، میفهمی که چی میگم ؟!!
    نه نگهبانی داری نه دردسر نه چیزی
    با احترام میری میای چون درجه ات بالا هست

12. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    کجا امریه گرفتی؟
    چطوری گرفتی؟
    من تقریبا تو همه ادارات بند پ دارم . ایا وقتی سازمان یا ارگان بگه امریت اوکی هست ، صد در صدیه یا نه ممکنه نظام وظیفه بگه نمیشه و امریه قبول نشه

من رشتم IT هست . کجا امریه بگیرم که کارت تکمیلی بسیج دارم نخواد اموزشی برم

خب به ادارات سر زدم تا اینکه دوجا گفت سهمیه داریم که وزارت کار رو مناسب دیدم

درخواست دادم و مدارکو تحویل دادم بعد یه مدت زنگ زدن گفتن اوکی شده / به همین راحتی

14. این کاربر از toti68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

منم با نظر دوست خوب و با تجربمون "Pami" کاملا موافقم، هرچند نمیدونم چجور ممکنه برای اعزام اول دی تا الان که 27 اذر هست سازمان خدمتیتون (سپاه یا...) مشخص نشده باشه؟؟؟؟!!! یعنی بند پ انقدر نقش داره ؟

16. این کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم تقریبا شرایطم من شماست البته با یه تفاوت هایی !! بنده هم با توجه به بند پ می تونستم هم سپاه رو انتخاب کنم و هم ارتش رو ! اما ارتش و یگان 01 تهران رو انتخاب کردم چون به گفته دوستمون هتل ترین جای ممکن هستش و البته تو این مرکز همه لیسانس به بالا هستن و با احترام با همه برخورد میشه و اموزشی یکسانی خواهید داشت اما بعد از اموزشی و بادرجه ستوان 1 می تونید از خدمتتون لذت ببرید ! اما اگر بخواید سپاه بیافتید که می تونید بگید بزنند مرکز اموزشی شهید قاضی تبریز که شهر خودتون هستش اما دیگه اینجا فکر نکنم هتل باشه و این در سپاه زیاد به مدرک و درجه تون بها نمیدن فکر کنم !!!

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله ، شما همین چیزی که گفتم رو اجرا کن بعد خدمتت دنبالم میگردی جبران کنی : دی
    درجه شما در ارتش ستوان یک میشه که بالاترین درجه برای وظیفه ها هست و همین باعث میشه نگاه کادری ها بهتون با احترام و متفاوت از بقیه باشه
    بعدش هم یه عمر سرتو بالا میگیری برا اینکه تو ارتش خدمت کردی ، میفهمی که چی میگم ؟!!
    نه نگهبانی داری نه دردسر نه چیزی
    با احترام میری میای چون درجه ات بالا هست
    راستی پامی جان درجات ارتش برای فوق لیسانس و دکترا یکی هستش دیگه ؟؟ هر دو اتو ارتش ستوان 1 میگیرن یا ستوان 2 ؟ من شنیدم نهایت درجه الان فقط ستوان 2 هستش و فوق و دکترا نهایت همین درجه رو میگیرن !

و یه سوال دیگه الان با توجه به فصل سرما و بارش برف اموزشی این مرکز چطوری خواهد بود از لحاظ ورزش و رژه و اردو و تیر انداز ی و ... ؟؟

و یه سوال دیگه من تقریبا وسائلم رو جمع کردم می خواستم ببینم اینا حوله بزرگم با استحقاقی ها میدن یا با خودم ببرم ؟

و اینکه دقیقا چه روزی این استحقاقی های خرد و ریز از جمله حوله و دمپایی و ... رو میدن ؟ هر چند که من همشون رو خودم با خودم میبرم اول کار

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •