تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1237 از 2199 اولاول ... 2377371137118712271233123412351236123712381239124012411247128713371737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,361 به 12,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سرویسم پرید!!!!!!!!!!!!

من تاریخ 7 مهر یه سرویس 2 مگ گرفتم که تا تاریخ اول ابان تموم شد (یعنی تو حدود 22 روز) بعد بجای گرفتم ترافیک اضافه اومدم اشتراک 2 مگ رو دوباره برای یک ماه دیگه تمدیدکردم

ولی دیروز که تاریخ 7 ابان بود اشتراکم تموم شد بدون اینکه حتی 100 مگ از 2 گیگش رو مصرف کرده باشم اخه چطور ممکنه من سرویس رو دوباره گرفته باشم ولی همون تاریخ سرویس قبلی از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟ زنگ بزنم دوباره درستش می کنن؟

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویسم پرید!!!!!!!!!!!!

من تاریخ 7 مهر یه سرویس 2 مگ گرفتم که تا تاریخ اول ابان تموم شد (یعنی تو حدود 22 روز) بعد بجای گرفتم ترافیک اضافه اومدم اشتراک 2 مگ رو دوباره برای یک ماه دیگه تمدیدکردم

ولی دیروز که تاریخ 7 ابان بود اشتراکم تموم شد بدون اینکه حتی 100 مگ از 2 گیگش رو مصرف کرده باشم اخه چطور ممکنه من سرویس رو دوباره گرفته باشم ولی همون تاریخ سرویس قبلی از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟ زنگ بزنم دوباره درستش می کنن؟
    برا من دقیقا این اتفاق افتاد!برای سرویس 2مگی که میخواستم تمدید کنم.با پشتیبانی هم تماس نگرفتم،چون خیلی کلافه بودمو واقعا حوصله شنیدن حرفهای تکراری رو نداشتم.بعد از یکی دو روز دیدم دقیقا دو گیگ دانلود کرد و حجمی کم نشد(تو زمانی غیر از دو سه باری که این اواخر حجم کم نکرد) حالا شما تماس بگیری بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

برا من دقیقا این اتفاق افتاد!برای سرویس 2مگی که میخواستم تمدید کنم.با پشتیبانی هم تماس نگرفتم،چون خیلی کلافه بودمو واقعا حوصله شنیدن حرفهای تکراری رو نداشتم.بعد از یکی دو روز دیدم دقیقا دو گیگ دانلود کرد و حجمی کم نشد(تو زمانی غیر از دو سه باری که این اواخر حجم کم نکرد) حالا شما تماس بگیری بهتره
    یعنی بعد از 2-3 روز حجم تون برگشت؟!

اینم عکسش

من تازه تو تاریخ 8/2 سرویس رو تمدید کرده بودم و فقط 45 مگ ازش مصرف شده بود ولی تارخ انقضا رو زده 8/8 که تاریخ اتمام سروسی قبلی بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی بعد از 2-3 روز حجم تون برگشت؟!

اینم عکسش

من تازه تو تاریخ 8/2 سرویس رو تمدید کرده بودم و فقط 45 مگ ازش مصرف شده بود ولی تارخ انقضا رو زده 8/8 که تاریخ اتمام سروسی قبلی بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره برگشت و درست شد.خودتون میدونید که این اواخر چقدر اطلاعات سایتشون متغیر و نا معتبر شده .اما معلوم نمیکنه شما پیگیر باش که به خاطر سهل انگاریشون متضرر نشید.نا گفته نمونه که برای من چندین بار پیش از این به شکل دیگه ای ضرر کردم.دو سه بار میزان مصرف تو دانلود شبانه از حسابم کم شد، برا دوستان دیگه هم مطمئنم از این دست اتفاقا زیاد افتاده.پس حتما تماس بگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واسه من 2.3 روز طول کشید حجم سرویس جدیدم بیاد... ایمیل بزنی زودتر جواب میدن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ممنون درست شد

زنگ زدم گفت برای فعال شدن سرویست 400 تومن کم داری درحالی که من تازه به جای 16700 بیشتر هم (17000) ریخته بودم!!!

مثل اینکه اگه سرویس تون زودتر از تاریخش تموم بشه و شما سرویس رو تمدید کنید. همون لحظه فعال نمیشه بلکه تاریخ فعالسازیش از همون تاریخ پایان سرویس قبلی است. با این تفاوت که تو این فاصله اینترنت شما فعال هست و از پولی که برای سرویس ریختید کم میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اینترنت پر سرعت مبین نت تعرفه 256 نامحدود ماهیانه 43 هزار تومن با سرعت دانلود 2 کیلوبایت بر ثانیه خدا می دونی 2 کیلو در ثانیه !!!!!!!!!!!
    نمی دونم چی بگم هیچی نگم بهتره . حیف سایت تست سرعت باز نمیشه و گرنه سرعت رو نشونتون میدادم به زور انجمن رو بعد 5 دقیقه باز کرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اینترنت پر سرعت مبین نت تعرفه 256 نامحدود ماهیانه 43 هزار تومن با سرعت دانلود 2 کیلوبایت بر ثانیه خدا می دونی 2 کیلو در ثانیه !!!!!!!!!!!
    نمی دونم چی بگم هیچی نگم بهتره . حیف سایت تست سرعت باز نمیشه و گرنه سرعت رو نشونتون میدادم به زور انجمن رو بعد 5 دقیقه باز کرد .
    چند بار بچه ها تو انجمن گفتن که از این نامحدود ها نگیرید

خودت حساب کن الان اشتراک طرح ها 1به 4 هست اینقدر وضع خرابه وای به حال سرویس شما که اشتراکش 1 به 10 هست.

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون درست شد
    زنگ زدم گفت برای فعال شدن سرویست 400 تومن کم داری درحالی که من تازه به جای 16700 بیشتر هم (17000) ریخته بودم!!!
    مثل اینکه اگه سرویس تون زودتر از تاریخش تموم بشه و شما سرویس رو تمدید کنید. همون لحظه فعال نمیشه بلکه تاریخ فعالسازیش از همون تاریخ پایان سرویس قبلی است. با این تفاوت که تو این فاصله اینترنت شما فعال هست و از پولی که برای سرویس ریختید کم میکنه
    سلام
    بله، شما تا بهشون زنگ نزنید، حتا اگه پول واریز کرده باشید و در صفحه تغییر طرح، تغییر داده باشید، همچنان طرح قبلی را حساب ذمیکنه و از پولتون بابت اضافه ترافیک کم میکنه.
    ولی اگه به محض تمام شدن ترافیک مجاز زنگ بزنید و درخواست تغییر را بگید، همون موقع تغییر میدهند و از پولتون کم نمیشه.
    بهترین راه اینه که هیچ پول اضافه ای در حساب واریز نکنید تا ترافیک مجاز تموم بشه.

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    بله، شما تا بهشون زنگ نزنید، حتا اگه پول واریز کرده باشید و در صفحه تغییر طرح، تغییر داده باشید، همچنان طرح قبلی را حساب ذمیکنه و از پولتون بابت اضافه ترافیک کم میکنه.
    ولی اگه به محض تمام شدن ترافیک مجاز زنگ بزنید و درخواست تغییر را بگید، همون موقع تغییر میدهند و از پولتون کم نمیشه.
    بهترین راه اینه که هیچ پول اضافه ای در حساب واریز نکنید تا ترافیک مجاز تموم بشه.
    منم پول اضاقه ای تو حسابم نبود

ولی وقتی پول ریختم و حساب رو تمدید کردم بجای اینکه از تاریخ همون روز حساب جدید شروع بشه حساب قبلی تمدید شده بود درصورتی که من تو متن پول واریزی ذکر کرده بودم

با این حساب اگه حساب مون قبل از تاریخش تموم بشه همیشه باید زنگ بزنیم!!!!!!!!!!!!

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •