اولین شبی بود که قطعی نداشتم
خداااروشگر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اولین شبی بود که قطعی نداشتم
خداااروشگر
من هم تو اهواز شبا نمیتونم وصل بشم
میگن مشکل از پهنای باند منطقست
این هم از مزیت شاتل که تعریفش رو میدادین ...
شاتل گند زده بابا !
الان رفتم بازی کنم تو کل 1 ساعت فقط 5 دقیقه پینگ زیر 100 بود ! همش 200 و خدود 10 دقیقه هم 500 تا 600 بود!
با صفحات مشکلی ندارم ! دانلودم هم خوبه (دیشب و پریشب 1 گیگ دانلود کردم)
فقط پینگش شده مثه ماهه فروردین و اردیبهشت که 1 ماهی پینگا 600 700 بووود
سلام
با توجه به اين گزارش
مصرف حداکثر میزان استفاده : ( 18432MB )18GB
مصرف دوره : ( 8015.51MB )7.83GB
ترافیک اضافه شده : ( 2048MB )2GB
اون 2 گيگا بايتي كه نوشته تا آخر آبان بايد مصرف بشه از كجا بفهميم كه مصرف شده يا نه . اصلا در سرويس آرت 1 يه12 گيگ
حجم ترافيك ميدن و 6 گيگ هم اعتبار ميدن حا لا اگر ما تو يك ماه قسمتي از اون 6 گيگ اعتبار رو مصرف كرديم ولي در ماه ديگه
به همون اندازه از حجم ترفيك ماهانه رو مصرف نكرديم آيا پول اون رو مي گيرند يا نه ؟ به عنوان مثال ماه گذشته اگر در مجموع 15
گيگ مصرف داشتيم ولي اين ماه با 2 گيگ اضافه كلا11 گيگ مصرف كنيم پول 3 گيگ ماه گذشته رو ميگيرند ؟ خلا صه اينكه نحوه
محاسبه چطوريه ؟و چقدر از ترفيك رو اگر استفاده نكنيم به ماه بعد منتقل ميشه و چقدر مي سوزه ؟خيلي سوال شد.
این دوتا هم برای حسن ختام
پ.ن:اگر خوشت اومد حتما تشکر کن
Last edited by kinder; 16-11-2009 at 21:46.
سرویست چیه؟!
چقدر بالاس! :-O
سرعت 512 کیلوبایت برای ما کاربران ایرانی هنوز با اما و اگر است آنوقت سرعتهای دیگران را ببین!
سرویس من نیست سرویس کاربران آمریکایی و اروپایی هست
سلام
بچه ها من تازه اومدم شاتل..! ECO 128 گرفتم...طرف گفت نمیدونم جشنوارس و اینا 512 شدی! حالا سوالم اینه شبا واسه همه شاتل ها رایگانه؟! از ساعت چند تا چند؟!
ممنون، شاد باشید![]()
جشنواره که فکر نمیکنم باشه
چون چند ماهی هست برای همه 128 ها 512 میبندن
شب ها رایگانه
از 1 تا 7 صبح
فقط شانس بیاری جایی باشی که مرکز مخابراتیت مثل اکثر جاها افتضاح نباشه که 1 به بعد اصلا connect شدن غیر ممکن بشه چه برسه download
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)