بیشتر رو قدرت میخام باشه تا کیفیت حالا نه این که بگم کیفیت اصلان مهم نیست
مدله خاصی رو مد نظر دارید ؟
بیشتر رو قدرت میخام باشه تا کیفیت حالا نه این که بگم کیفیت اصلان مهم نیست
مدله خاصی رو مد نظر دارید ؟
[QUOTE=ardalan13;7881376]سلام
پایونر 5500 گزینه خوبیه
از soundstreamهم میتونید استفاده کنید...
سلام
بهترین ساب به نظر من اینه
قیمت هم 690:
POWER RANGE 300W-1000 WATTS
RMS POWER 1000W
PEAK POWER 3000W
FREQUENCY 24HZ-200HZ
اگه امپتون کمه براش از مدل 2 اهمش استفاده کنید(12d2)
هم کیفیتیه هم قدرتی.....
![]()
سلام
گلدن که سری sql
الپاین هم میتونید از این غول استفاده کنید
SWR-1542D
15اینچیه
700وات RMS
2000وات PEAK
4 اهم دبل-20هرتز-400 کیلو هرتز - 38 سانتی متر
Last edited by hoseinsps; 16-09-2013 at 15:58.
این طوری که نمیشه من کلان یه تومن پول دارم این امپ 1201 هم قیمت 460 تومنه نمیشه که ساب 690 تومنی بخرم قربونت برم![]()
دیگه طاقچه توضیح نداره که!نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ماشین خود اقا حمیده
طاقچه رو ببین اگه برات مهم نیست ماشینت از شکل فابریک در بیاد بزار خیالت راحت ایشالا جواب میگیره صدا خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ارادت
پشنهاد ندادم چون اگه حساسی حتما باید صداشو بشنوی، AV k5 , k6 آدیسان حدود 600 - 700 هم قیمتشه
اگه حجم صدا بیشتر براتون مهمه و البته هزینه ، pioneer کارتون رو راه میندازه ، این هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 200 تومن
چون میخوای بریج استفاده کنی برای ساب بنظر 8604 گزینه خوبیه، 4 تا 100 وات خروجی داره، 718 هارو کامل ساپورت میکنه و صداشونو در میاره
قدرت برجش هم 300 واته که برای ساب 250 وات شما کاملا کافیه
قیمت حدود 450 هست ،
base قضیه رو که گرفتی حالا اگه هزینه کمتر مد نظرته، یه جستجو کن ببین آمپ 4 کانال که که هم باندارو خوب ساپورت کنه هم واتش برای ساب خیلی کم نباشه چیزی پیدا میکنی یا نه (البته ترجیحا از برندهای مکسیدر و مارشال و تی اک و خلاصه ای چینی های بی کیفیت هم نباشه)
مثل اینا حداقل عمری کار منه
Last edited by pahama1; 16-09-2013 at 19:48.
یه تومن داری پول میدی صد تومن بالاتر یعنی انقد زیاده برات یه چیزی نخر که بعدا بگی چرا اینو خریدم به خاطر صد تومن اختلاف قیمت از ما گفتن بود بعدا شدید پشیمون میشی پول نداری یکم صب کن تا جمع بشه حالا ساب که مثه باند نیست که اگه نباشه سیستم لنگ بشه بزار 4 روز دیگه پولت رسید بخر
مرسی داداش گلم ولی تو پست قبلیم گفتم که 1542 مد نظر هست ولی به غیر از این ساب چیز دیگه تو این مایه ها نیست ؟![]()
اره داداش بررسی کردم ولی الان میخوام بدونم تو این مایه ها چه مدل ساب های دیگه هست ؟![]()
سلام به همگی .
یه جفت باند میخواستم بندازم با آمپلی تا 500 تومن .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
پخشمم هم 5250 پایونیره .
می خواستم 718 بندازم ولی همه میگن صداش تیزه ...
Last edited by ehsan4417; 16-09-2013 at 21:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)