نه من خودم اینترنت آنلاین دارم . برای یکی از دوستام مخواستم بخم ازشون تست کنیم ببینیم چطوره همین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه من خودم اینترنت آنلاین دارم . برای یکی از دوستام مخواستم بخم ازشون تست کنیم ببینیم چطوره همین
حالا شماها چیزی به نام adsl دارین.خودش جای شکره. بنده 6 کیلومتری رشتم ، اندیشه که مسیول نت مخابراته میگه چون تعداد کاربرا در منطقه شما پایینه بهتون نت نمی دیم.
راهی برای شکایت از اینا نیست؟؟![]()
اره اگه جایی واسه اینا صرف نداشته باشه اصلا نمیان
بی سیم نمیتونید بگیرید؟
بیسیم مبین نت که اونا هم با اندیشه قرار داد بستن و به زور کل خود رشت رو نمیتونه ساپورت کنه چه برسه به بیرون.یکی از دوستان منطقه چهار(فلکه گاز به سمت لاکان) نت می خواست . زنگ زدم ، گفتم مبین نت اونجا رو ساپورت میکنه؟ گفت: برای اونجا مودم خارجی باید بخرید که عادی 200 هزار تومنه ولی اگه اشتراک یک ساله ببندید قیمت مودم رو 114 هزار تومن حساب می کنیم و دکلمون تو توشیباست که مهر سال 90 نصبش کردیم.
دست رو دلم نذار که خونه.تنها نتی که الان ازش استفاده می کنم gprs کوفتیه.نت م *ا*ه*و*ا*ر*ه ای هم که فراهم کردنش مشکلات فراوانی داره.
دیگه موندم چی کار کنم.
مشکلات فراوون ؟!! مثلا ؟
1-خوب اولش اینکه در این زمینه اطلاعات کافی برای نحوه ی استفاده و راه اندازی اولیه( نوع آنلاین یک طرفه ) ندارم و آدمای کمی هم پیدا میشن که در این دو مورد اطلاعات دقیق و کافی به آدم بدن. سه تا فروم دوستان معرفی کردن که چیز زیادی ازشون دستگیرم نشد.
2-یه کارت --- می خواد حدود 200 هزار تومان.
3- اکانت ه *ک شدشو هر جایی نمی فروشن . در کل بنده جایی رو نمی شناسم ، حالا بماند پشتیبانیش.
4- لو رفتنشم که درد سر داره و صد در صد آب و هوا هم روی کیفیتش خیلی تاثیر داره ( البته در مورد موارد این بند زیاد مطمئن نیستم)
*اگر شما استفاده می کنید یا در این زمینه اگاهی کافی دارید ، لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
![]()
Last edited by TimeWarp; 07-04-2012 at 16:58.
منم چیزی نمیدونم / ولی دوس داشتم بدونم چه جوریه و مشکلاتش چیه/یکی از دوستام داره ولی فقط واسه خودش دانلود میکنه /از اینترنتش نمیتونه استفاده کنه /ولی اینم بگم سرعتش واقعا بالاس همون که دانلود میکنه
منم خط 3 هستم و همچنین مشکلی رو دارم![]()
منم خط 3 هستم
دارم دیوانه میشم
دانلود نخواستیم دوتا صفحه میخوایم باز کنیم نصف عمرمون میره !
شبانه اندیشه 20/1/91 سرویس 128
حجم دانلود شده 600 mb![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)