من این دوربینو دارم ازشم راضیم
من این دوربینو دارم ازشم راضیم
اصولآ کنون اصل ژاپن است و اون فروشنده ی محترم یه خورده قضیه رو گنده کرده است،تقریبآ تمامی اجزای یک دوربین کنون ژاپنی است البته به جز شارژر و شاید بدنه ی دوربین.(خداییش دوربین چینی می تواند چنین عکس های با کیفیتی بگیرد؟؟؟)
مبارکتان باشد دوربین معرکه ای خریده اید.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
دوست عزیز اگر صفحات قبل را مشاهده می کردی،متوجه می شدی که بهترین دوربین کامپت دوربین کنون مدل sx 230 Hs می باشد،قیمت این دوربین در حال حاضر بین 500 تا 550 است و احتمالآ با یک رم 8 گیگ و کیف حمل حدود 600 تومن برایت اب می خورد.(این دوربین بهترین دوربین کامپکت سال 2011 شد)
راستی هنگام خرید رم دقت کن که رم حتمآ اصل باشه و از نوع کلاس 10 باشد.
درود به همه دوستان و شادباش سال نو
میخوام یک دوربین حرفه ای کانن یا سونی بگیرم و تا 850 900 میتونم پرداخت کنم.
آگاهیم از دوربین زیاد نیست اما عکاس بدی نیستم (با توجه به عکسهایی که گرفتم و دیگران نظر دادن)
لنز دوربین حتماً قابل تعویض باشه و قابلیت فیلمبرداری full hd هم داشته باشه.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
فیمتا رفته بالا با این پول فکر نکنم DSLR بدن![]()
خب میگید من چیکار کنم؟
یکی از آشناها میگفت سونی جشنواره داره تا 16 فروردین.
دوربین Sony Alpha NEX-C3 رو 720 خریده که قبل جشنواره 900 بوده
می خواستم دوربین عکاسی بگیرم برای شرکت سونی . می خوام بدونم کدوم ها بهتره اون هایی که لنزش می یاد بیرون یا اون هایی که ثابت هست .
مثل بین مدل
Sony Cyber-Shot DSC-TX66
و
DSC-WX30/B
و
Sony Cyber-Shot DSC-WX7
کسی چیزی نداره
1.کیفیت فیلمبرداری دوربین کنون مدل sx 230 Hs چطوره ؟ یه دوربین سامسونگ داشتم با اینکه زده بود full hd ولی کیفیت فیلمش خوب نبود .
2.sx 230 Hs با sx 220 غیر از gps فرق دیگه ای هم داره ؟
3.آیا دوربین های کنون Canon PowerShot SX260 HS و Canon IXUS 240 HS تو بازار موجودن ؟ و اینکه نسبت به مدل های بالا چطورند ؟
Last edited by Saeed7Star; 21-03-2012 at 22:24.
سلام دوستان
بینه
FujiFilm FinePix T300 و
Canon PowerShot A2200
کدوم کیفیته عکس برداری بهتری داره ؟
کاربردم عکسا خانوادگی ایناس و برام مگاپیکسلش مهم نیست و فقط کیفیته بالایه عکسش مهمه
اگه خودتونم بینه 220 تا 280 چیزی که به کاره من میاد در نظر دارید پیشنهاد بدید
با تشکر
سلام
دوستان یه دوربین میخوام زیر 1 ملیون.
الان hs20 فوجی دارم. یه چیزی می خوام که بهتر از اون باشه و لنزش هم قابل تعویض باشه. ارزون ترین slr چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)