تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1237 از 2014 اولاول ... 2377371137118712271233123412351236123712381239124012411247128713371737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,361 به 12,370 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی باحاله که همیشه یه نفر رو پیدا می کنیم همه تقصرارو بندازیم گردنش . حالا هم مصطفوی .
    بابا ! عزیز من فقط یه کارش رو بگو که میخواد پرسپولیسو نابود کنه . اصلا چرا میخواد بکنه ؟ یعنی میخواد ب... شه
    تو تمام سابقه بازیگریشو مدیریتش ؟
    اصلا رفتن قطبی چه ربطی به این داره . مگه ندیدین حاجی باقر گفت که افشین اصلا از دست اینا شاکی نیست ؟

یه سوال : کی یادشه آخرین بازی که پرسپولیس گل اول رو زده ولی باخته چه بازی بوده ؟؟؟؟
    شما طرفدار چه تیمی هستی؟

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما طرفدار چه تیمی هستی؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سپاهانو که برد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    ببخشید فک کردم گفتی برده

اشتباه از من بود

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

يادش بخير با همين هومان خان حدود 6 ماه پيش دعوامون شدكه خودش كوتاه اومد
    والا به نظر من زياد هم بي راه نمي گه هومان ولي خوب مصطفوي با اين كه به نظر خودش بهترين كار رو مي كنه ولي خيلي وقت ها اشتباه هم داشته،خيلي وقت ها
    اوردن قطبي و رفتن استيلي و قرارداد تركمانچاي بستن با قطبي و حمايت بي دليل ازش در مورد دي كارمو و ماركو و نيوردن يه دروازه بان قوي و........

انتقاد دليل تعصب زياد هست نه بي تعصب بودن محمد 88 جان
    ایول یحیی ! من میگم اگه یه کارایی کرده که خراب کاری از آب در اومده که دلیل نمیشه که مثلا مثل این فیلما
    یه گروهی بهش ماموریت دادن گفتن برو پرسپولیسو نابود کن .بعد اینم اومده داره میکنه . اگه این بابا باعث رفتن قطبی شده بود که قطبی رودروایسی نداشت یا نمیترسید که .میگفت : ای خلایق ! اینا منو وادار به استعفا کردن . درست نیست ؟
    وقتی کسی زورش به نیکبخت نمیرسه که پنالیتی نزنه . وقتی زمین راه آهن دوش نداره . وقتی لیگ رو علی دایی هر موقع عشقش میکشه تعطیل میکنه . کی چیکارست ؟ اصلا کی میدونه گربه کجا تخم میذاره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

:� �ی
    مرسی...خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یحیی و هومان جان سوال من کاملا لری بود!!!
    یعنی هیچ منظوری نداشتم وفقط میخواستم بدونم که این استاد ما طرفدار چه تیمیه
    همین!!!
    یا علی

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (3) محمد (3) مازیار زارع (3) نوری (3 ) کریمی (4) نیکبخت (1) باقری (2) ابراهیم توره (4) نوروزی (2)

بهترین بازیکن--> توره
    بدترین بازیکن--> نیکبخت
    کادر فنی (3)
    تیم داوری (3)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت وگو با فارس
    پتروويچ: باقري نشان داد يكي از بزرگترين فوتباليست‌هاي ايران است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس ايران گفت:‌ در بازي تيم ملي ايران مقابل امارات باز هم كريم باقري نشان داد كه بازيكن بزرگي است.
    ايوان پترويچ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مي‌دانستم بازي ايران مقابل امارات با نتيجه تساوي تمام مي‌شود، البته امارات براي پيروزي دست به هر كاري زد؛ ولي بار ديگر ثابت شد كريم باقري چه بازيكن بزرگي است و با گلزني خود، تيم ملي ايران را نجات داد.
    پترويچ در خصوص رفتن افشين قطبي گفت: فكر مي‌كنم بازيكن حرفه‌اي فقط وظيفه دارد براي تيم خود موثر باشد. در ايران با مربيان بزرگي مانند پرويز مظلومي، خداداد عزيزي و افشين قطبي كار كردم كه خوشبختانه همه آنها از عملكرد من راضي بودند. بايد قبول كرد كه تغيير جزئي از فوتبال است و ما به عشق هواداران بايد به راه خود با قدرت ادامه دهيم.
    پترويچ كه به دليل سه اخطار بودن نمي تواند در بازي پرسپوليس مقابل پيكان به ميدان برود،‌ خاطرنشان كرد: از اينكه در بازي مقابل پيكان نيستم، ناراحتم؛ اما مطمئن باشيد در بازي بعدي حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

/حاشيه ديدار تيم هاي پيكان و پرسپوليس/
    ديدار اعضاي هيئت مديره پيكان و پرسپوليس پيش از بازي
    خبرگزاري فارس: مسئولان 2 باشگاه پيكان قزوين و پرسپوليس تهران،‌ ظهر امروز با يكديگر ديدار كرده و در ضيافت مشترك ناهار شركت كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي هيئت مديره 2 باشگاه در هتل مرمر قزوين كه جنب ورزشگاه محل برگزاري مسابقه امروز پيكان و پرسپوليس است، به مدت 45 دقيقه با يكديگر گفت و گو كرده و ناهار را در كنار هم صرف كردند.
    * مسئولان باشگاه پيكان قزوين از خبرنگاراني كه از تهران براي پوشش مسابقه به قزوين رفته‌اند، به خوبي استقبال كردند.
    * روي سر در درب ورودي ورزشگاه محل برگزاري بازي، تابلويي با عنوان "مركز فني حرفه‌اي دخترانه" نصب شده است كه تعجب شديد خبرنگاران و تماشاگران را در پي داشت.
    * حدود پنج هزار نفر پيش از آغاز بازي بيرون از ورزشگاه حضور داشتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جهانبازي در گفت‌وگو با فارس:
    داوران نمي‌توانند براي استقلال و پرسپوليس گل‌زني كنند
    خبرگزاري فارس: داور ديدار استقلال و فولاد خوزستان گفت: از قضاوت خود راضي هستم؛ اما بايد بدانيد داوران نمي‌توانند براي استقلال و پرسپوليس گل‌زني كنند.

يدا... جهانبازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار استقلال و فولاد خوزستان، اشتباه تاثيرگذاري كه بخواهد نتيجه مسابقه را تغيير دهد، مرتكب نشدم. اين بازي پخش مستقيم بود و همه آن را ديدند. اشكالاتي در كار داوري وجود داشت؛ اما تاثيرگذار نبود، البته ما به انتقاد مربيان بازنده عادت كرده ايم.
    وي افزود: در مورد گلي كه آفسايد اعلام شد،‌ نمي‌توانم اظهار نظر كنم، زيرا هنوز فيلم مسابقه را نديده‌ام، ضمن آنكه تشخيص آفسايد به عهده كمك داور است و من در اين ديدار به نظر كمك داورم احترام گذاشتم.
    اين داور در خصوص جو ورزشگاه آزادي و نگرفتن پنالتي به سود تيم استقلال گفت: صحنه مشكوكي در محوطه جريمه رخ نداد كه بخواهم اعلام پنالتي كنم. شايد منظور سرمربي تيم استقلال از نگرفتن پنالتي در ديدارهاي گذشته است. جو ورزشگاه نيز به شدت عليه من و مسعود عنايت رئيس كميته داوران بود.
    وي ادامه داد: زماني كه پرسپوليس و استقلال بازنده مي‌شوند، به حربه شعار عليه داور و كمك داور روي مي‌آورند. نمي‌دانم چه زماني اين مشكلات اصلاح خواهد شد.
    جهانبازي تاكيد كرد: داوران نمي‌توانند پيراهن قرمز يا آبي بپوشند و براي پرسپوليس و استقلال گلزني كنند. قصد بي‌احترامي به بازيكنان و مربيان اين دو تيم را ندارم؛ اما اگر آنها فقط 50 درصد وظايف خود را انجام دهند، اين مشكلات پيش نمي‌آيد. اگر توپ استقلال به تير دروازه مي‌خورد يا مهاجمان اين تيم و يا پرسپوليس موقعيت‌هاي تك به تك را هدر مي‌دهند، مقصر داوران نيستند؛ اما ظاهرا ديوار ما از همه كوتاه‌تر است.
    جهانبازي ادامه داد: نمي‌دانم داوران چقدر بايد اين فشارها را تحمل كنند. زمانيكه دو تيم پرسپوليس و استقلال بازنده مي‌شوند اين حرف و حديث‌ها بوجود مي‌آيد، در حاليكه داور در عرض يك ثانيه بايد سوت بزند و تصميم‌گيري كند؛ اما مربي و بازيكن نود دقيقه فرصت تصميم‌گيري دارند.
    جهنبازي تصريح كرد: ديدار استقلال و فولاد بسيار حساس بود كه بين تيم‌هاي سوم و پنجم جدول برگزار مي‌شد. از روز جمعه تاحالا در كما هستم زيرا نمي‌دانم چه اشتباهي كردم كه چنين مسائلي بوجود آمده است. هر چه به ذهنم فشار مي‌آورم صحنه‌اي به ياد نمي‌آورم كه در آن اشتباه فاحشي مرتكب شده باشم.
    داور فوتبال با اشاره به شرايط حرفه‌اي ليگ برتر عنوان كرد: ظاهرا تمام فوتبال ايران حرفه‌اي است مربيان، بازيكنان همگي حرفه‌اي هستند؛ اما در نحوه رفتار با داور حرفه‌اي عمل نمي‌كنند. انگار فقط ما در اين فوتبال حرفه‌اي نيستيم. بعد از يك مسابقه فوتبال تمام اتفاقات فراموش مي شود؛ اما بحث در مورد اشتباهات داوري همچنان ادامه پيدا مي‌كند.
    وي افزود: مربيان و بازيكنان شخصيت داوري را زير سوال مي‌برند. اميدوارم روزي برسد كه بعد از يك مسابقه فوتبال ديگر حرف و حديث داوري بوجود نيايد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •