شما سرور مایی. رک بگم من یکی هر چی از psp بلدم همرو مدیون شما و راهنمایی های دقیقتونم.خدا خیرت بده دمت گرم.
شما سرور مایی. رک بگم من یکی هر چی از psp بلدم همرو مدیون شما و راهنمایی های دقیقتونم.خدا خیرت بده دمت گرم.
هك psp 3000
هر سري براي هك كردن كلي اشكم در ميومد..بعد از وقتي اين روش رو انجام ميدم همون دفعه اول هك ميشه ..گفتم اينجا بگم كه دوستايي كه مثل من مشكل دارن اين روش رو انجام بدن تا مثل من اشكشون در نياد براي هك كردم 3000
بعد برنامه ChickHEN R2_CFWEv3.60_Enablepops طبق آموزش هاي گفته شده در قبل بريزيد رو رم..بعد psp رو ي restore كنيد... بعد بريد همون كار كه بايد قسمت photo بريم به سرعت بيايم پايين.. با اين كار همنو دفعه اول هك ميشه....
من قبلا سر اين كه هك بشه دهنم صاف ميشد..هي ميرفتم photo ميزدم نميشد بعضي وقت ها تا 40 بار ميشد تا هك ميشد از وقتي اين كار هارو ميكنم همون دفعه اول هك ميشه...restore كردنش خيلي مهمه....
سلام
من یه پی اس پی 3000 دارم.
اونو برای اولین بار به ورژن 5.3 gen-c تبدیل کردم.
یه بار که کپیش پرید خواستم gen-c رو نصب کنم روی gen-a میمونه و به ورژن بالاتر آپدیت نمیشه.
بعدش اومدم که با cfw آپدیتش کنم که دوباره رفت روی gen-a
می خواستم بدونم که مشکل از کجاست
با تشکر
معلوم نیست ممکنه بشه ممکنه هیچ وقت نشه .
سلام
یکی از دوستام می خواد psp َو بفروشه به قیمت 220 تومن خیلی تمیزه در حد نو یه لکه هم ندارهو من می خوام بخرمش.
قیمتش چطوره؟
درضمن مدلش هم slim هستش.
و کپی خوره.
رنگش هم سفیده![]()
یه توصیه میکنم ...به هیچ وجه وسایل الکتریکی دست دوم نخرید!!!
اولا قیمتش بالاست 180 میارزه ... دوما مدل 3000 کپی خور موقت تک و توک گیر میاد.
این پستمو پاک کنید![]()
Last edited by gamebazi.blogfa; 14-04-2010 at 18:38.
با سلام خدمت دوستان
من pspکپی خور موقت داشتم بریک شد دادم مادر بوردش رو عوض کردم(140هزار تومان)( کپیخور دائم انداختم)
حالا ورژن psp5.50 gen-3dاست وقتی که بازی های سنگین را بازی میکنم مثل pes10 یا همون اول بازی هنگ می کنه یا در وسط بعظی بازی ها مثل gta : chain h
می خواستم من را راهنمایی کنید.
سلام دوستان.آقا این رفیق ما مارو نمود!!میگه tv tunerمی خواد واسه psp!
حالا شیراز کجا داره و قیمتش چنده؟من هر چی بش می گم تو سایت گفتن توی ایران جواب نمیده باور نداره!!آخه نرم افزاری پیدا کرده واسه psp اسمش tv1 segهست.میگه پس این چیه؟
حالا واقعا تلویزیون می گیره تو ایران یا این بنده خدا سره کاره؟؟؟
چی ؟ همچین کاریو کی اختراع کرده ؟ مطمئنید از مموریتون نیست؟ یا از بازی ها؟
شما وقتی میخوای وارد برنامه ی gen-c بشی L رو نگه دار اگه اتفاق قبلی افتاد R رو نگه دار و ادامه ی ماجرا...
هیچ جوره جواب نمیده فقط تو ژاپن و برزیل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)