دوستمون در این مورد توضیح داد، به هر حال عجبشیر هست و برج 10....
میدن نگران نباشید.
دوستمون در این مورد توضیح داد، به هر حال عجبشیر هست و برج 10....
میدن نگران نباشید.
1 دی ماه که عمرا درآد !!!! برای 12/1 هم شک و شبهه وجود دارهپس با خیال راحت بفرست بره که الان بفرستی 12/1 اعزامی و اگر تاخیر بندازی و از 15 دی بگذره میافته اردیبهشت 92 !!!
دوستان ميگن ١ دي دنيا اتفاقات عجيبي واسش ميوفته يعني ي جورايي كنفيكون ميشه.
پس فك كنم اعزاممون عقب بيفته![]()
دوست عزیز من مدارکم رو 21 آذر دادم پلیس +10 ، شنبه (دیروز) هم رفتم المثنی برگ سبزم رو گرفتم ، اعزامم هم افتاده 12/1
اگه میتونی تو همین چند روز مدارکت رو ثبت کن اگه میخوای برج 12 بری![]()
سلام
دوستان من امروز همه ی کارهای معافیتم رو درست کردم گفت کارتش پست میشه در خونه
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه که بیاد حدودا؟؟؟؟![]()
اقا من از تبریز هستم-روز اول نمیزارن بیایم؟-چیا با خودم ببرم؟-برنامه روزانشونو میگی؟ تشکر...
مبارکه.
حداکثر دوماه. برا من یک ماهو ده روز بعد اومد.
همدردان عزیز یکی جواب مارو بده لطفا:
به نظرتون بین این 3 تا شرایط دار شدن کدوم راحت تره جور کردن نامه اش یا دوندگیش توی 2 ماه؟
1-متاهل شدن
2-تحت پوشش کمیته امداد
3- تحت پوشش بهزیستی
4-سرپرست خانواده(حکم از دادگاه)
خیلی خوبه که اهل همون حوالی هستی.هم اینکه با این آب و هوا آشنایی و هم اینکه هم زبون 90 درصد کادری ها و سربازای اونجا .اقا من از تبریز هستم-روز اول نمیزارن بیایم؟-چیا با خودم ببرم؟-برنامه روزانشونو میگی؟ تشکر..
به کسانیکه بومی همونجا بودن یادمه که یه هفته در میون و بعضی پارتی دار ها هر هفته پنج شنبه عصر و جمعه مرخصی میدادن.
اگه فوق دیپلم هستی ، باید منتظر این باشی که مدام مدرک فوق دیپلمت! رو بکوبونن تو سرتون و مدام با دیپلم و زیر دیپلم مقایسه کنن و تحقیرتون کنن!
برنامه روزانه اش اینطوریه بود برای ما: ساعت 4.5 بیداری،تا 6 نظافت شخصی و صبحانه و آنکادر تخت و پوشیدن لباس و وضعیت کامل . از 6 تا 6.5 نظافت آسایشگاه و سرویس و محوطه و..... .6.5 تا 7 به خط شدن و آماده شدن برای صبحگاه و سخنرانی و وراجی ... از 7.5 تا 11-12 هم یک سره نظام جمع یا کلاس تئوری و دویدن و .... (توی این فصل کمتر می برنتون ورزش و به همون پاکوبیدن اکتفا میکنن! )12 تا 1 نماز و ناهار و سایر کار ها، از 1.5 تا 5 حمالی و کلاس و رژه و... حالا خودت میری دستت میاد چه جوریاست. مثلا روزهایی که میدون تیر دارید برنامه یه کمی تغییرمیکنه و خلاصه به نظر من از الان تا 1 دی سعی که از حداکثر وقتت برای خوشگذرونی و عشق و حال استفاده کن چون 2 ماه و بعدش 19 ماه فرصت کافی برای فکر کردن راجب به این چیز ها داری.
اینم از شرایط خدمت وظیفه در کشورهای مختلف جهان
![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)