رفقا صبانتی من..این شرکت سرور داخلی رو محدود میکنه؟
رفقا صبانتی من..این شرکت سرور داخلی رو محدود میکنه؟
کلا بحث سر سرور خارجی هستش وگرنه سرور داخلی رو فکر نکنم هیچ شرکتی محدود کنه.و صبانت هم به طبعش نخیر سرور داخلی رو محدود نمیکنه.
شاتل محدود میکنه هم از سرور خارجی و هم داخلی
بسته به حجم و سرویس خریداری شده، صبانت سرعت دانلود شبانه رو محدود می کته. من 3 گیگ اکانت 2 مگم رو شارژ کردم. تقریبا همین مقدار شبانه دانلود کردم و بعد سرعت شبانه پایین اومد( 120KB/s). این جدول معروف کاملا صحت داره.
![]()
Last edited by solidworm; 12-08-2014 at 05:58.
اين ها سرعت شبانه است يا سرعت تو طول روز؟
سرعتاش پايينه آخه
اینا که بالاش نوشته سرعت شبانه. یعنی بر اساس این جدول شبانه سرعت دانلود نصف سرعت اسمی سرویس میشه.
بابا الکی جو سازی نکنین یک کاری نکنین که صبانت بخواد واقعا شبانه رو محدود کنه من خودم چند ساله مشتری صبا هستم ولی اصلا محدود نشدم بلکه سرعت های شبانه نوسان داشته اینا یک ترفنده از طرف شرکت برای این که مزه دهن ملت رو بچشن بعد اگه جواب داد واقعا محدود کنن پس جو الکی ندین![]()
البته درست میگید شما.من یادم رفته بود.حتی آسیاتکی هم که دارم البته در بعضی ساعات و در بعضی از روزها سرعت سرور داخلی رو هم در طول روز محدود میکنه.اینطور که من میبینم کم کم همه isp ها دارن بهش دچار میشن.این وسط برد رو isp ای میکنه که از این کارها نکنه و سرعت شبانه اش هم خوب باشه.مثل صبانت در حال حاضر.ولی اگر دستور براشون بیاد همشون مجبورن بدون استثناء این کار رو بکنن و اونوقته که بیچاره مشترک یعنی ما![]()
امروز دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم تا سرعت آپلود را درست کنند.خوشبختانه کسی که امروز جواب داد خیلی خوش برخورد تر بود و بجای اینکه بهانه های الکی بیاره سریع پیگیر کار شد و با پهنای باند دانلود 8 مگ پهنای باند آپلود را به 1 مگ رسوند.در حال حاضر همه چی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز درسته که صبانت سرویس 10 مگ نداره اما اگر خطت جواب بده و بهشون بگی خودشون به صورت دستی خطت رو روی 10 مگ ست میکنند.و با توجه به خط شما که شبیه مشخصات خط من هستش فکر کنم 10 مگ رو جواب بده حتی اگر SNR برابر بشه با 6 یا 7.من الان خودم روی 10 مگ هستم با SNR برابر با 6.اما حتی یکبار هم قطعی نداشتم.کافیه مودمت یک ذره خوب باشه و از اون قدیمیای عهد بوق نباشه.فکر کنم شما قبلا هم من برات پیش بینی کردم که 10 رو میتونی بگیری اما 12 نه.آخه من اینقدر بهشون پیله کردم که باید خطمو روی 12 ببندید که بیچاره ها تونستند منو به 10 مگ راضی کنند.هرچی میگفت بنده خدا که بابا جون فاصلت زیاده و نویزت زیاده به پیر به پیغمبر روی 12 نمیره من گوشم بدهکار نبود
.میگفتم فاصلم زیاد باشه شما موظفی بزاری روی 12 مگ.یارو واقعا اینجوری شده بود
.بعد یکسری دوستان اومدند آرومم کردن و حالیم کردن که بابا بنده خدا راست میگه فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و کل قانون شبکه رو برام مجددا توضیح دادن و کلی شکل و نمودار برام رسم کردنو .....تا به این 10 مگ رضایت دادم
.حالا هم دیدم که نمیشه خونه و مرکز مخابراتی رو بهم نزدیک کرد رفتم و وارد یکسری مباحث علمی دیگه شدم تا بتونم این نقیصه رو جبران کنم.(حتی به مدیر عامل مخابرات کل استانمون نامه نوشتم که این چه وضعیه و چرا ما بابت دور بودن از مرکز مخابراتی باید از پهنای باندهای بالا محروم بمونیم و کلی سرزنشش کردم
البته اونکه عمرا نامه من به شعاع 500 کیلومتریش هم نمیرسه چه برسه که بخونش فقط جهت اینکه حرفمو زده باشم)شما هم داداش یک گیری بهشون بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)