سلام. سرعت تک کانکشن مخابرات توی روز خوبه؟ مثلا خطی که روی 8 مگ بسته میشه , تک کاننکشن اروپا چند میده؟
سلام. سرعت تک کانکشن مخابرات توی روز خوبه؟ مثلا خطی که روی 8 مگ بسته میشه , تک کاننکشن اروپا چند میده؟
سلام
دوستان بهترین طرحی که شبانه رایگان داشته باشه و سرعتش خوب چیه؟
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
طرححرفه ای بهترین طرح که بنده هم بسیار راضی ام به غیر از زود تموم شدن شارژها ک اون تو همه طرح ها صادقه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
والله این موردو شما بگو کی ازش راضیه؟
به 195 هم اعتراض کردم
میگم ی دیوار و 4تا پیام هر 2 ماه 15 گیگ مصرف میشه؟
میگه مصرف کردی..اما چیکار میتونیم بکنیم؟
مجبوریم و زوره
چه اعتراضی داش زنگ زدم میگم من اپلود رایگان نمیخوام همون ۱۲۸۰مگ رو بدید بم به جای ۱۰۲۴ از زمانی ک شدم ۱۰۲۴ مصرفم دوبرابر شدهمیگه همینه ک هست تصمیم از بالا اومده ناراحتی شرکت رو عوض کن
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
توی اصفهان اره اما با تهران قابل مقایسه نیست ، اونجا زیر بار نمیرن
سلام همگی.
منم طرح تابستان 93 داشتم تا الان تمدید کرده بودم،امسال خواستم تمدید کنم گفتن نمیشه، بعد کلی اصرار طرف گفت برو من میپرسم از مرکز اگه اوکی شد برات تمدید میکنم که بعد چند روز گفت نه! کلا نمیشه دیگه اون رو تمدید کنی.
خیلی طرح خوبی بود. من اینقدر دیگه باهاش دانلود شبانه داشتم دیگه هارد خالی برام نمونده! این اواخر دیگه دانلودم نمیکردم چیزی. ولی خب حس اینکه نامحدود بود خوب بود. این حس رو نسبت به حرفه ای ندارم، یعنی همون ۱ درصد هم یه مقدار بار روانی داره. مخالفم با اینکه میگین باید قانع باشیم همین حرفه ای هم خوبه... طرح بدی نیست، خوبه ولی مشکل اونجاست که کل قضیه باید خیلی بهتر باشه، متاسفانه تویه این کشور هم حرف نزنی فکر میکنن احمقی و پس فردا همین طرح هم نداریم دیگه.
دوستان حالا بازم اگه پیشنهادی دارید بگید، طرحی که شبانه رایگان داشته باشه، اگه از سایر اپراتور ها هم باشه مشکلی نیست.
دادا اگه از اپراتور دیگه میتونی بگیری چرا مخابرات موندی؟
من جای دیگه شاتل داشتم.عالیییی بود.شبانه عالی.سرعت رو 800 900 ولی حیف ک اینجا نمیتونم و مجبورم...
خوب اون دیگه بستگی به استفاده شخصی داره شما اکانت تاینی مووی که بگیری از نظر فیلم و سریال اوکی میشی برنامه و بازی هم که سایت لینک مستقیم رایگان زیاده ولی خوب بعضیا دانلوداشون از سایتا های اپلود و این چیزاست که خوب اره مشکل توی دانلود به وجود میاره![]()
سرعتای شباهنگ و حرفه ای یکیه فقط میزان حجم و زمان رایگانش فرق داره شما مصرف سالیانتو ببین ساعتی هم که برات دانلود رایگانش راحت تره و میزان پولی که میخوای بدی رو در نظر بگیر دیگه این یه چیز شخصیه من خودم حرفه ای 1 ساله 24 گیگ دارم 115 تومن با مالیاتش شد اکثر دانلودامم با همینه البته زرینم فعاله که هر موقع پول نداشتم رو قبض شارژ نت بگیرم
ولی خوب تازیگا زرین شده ماهی 2 گیگ که زیاده کنار 2 گیگی که از حرفه ای واسم میمونه واس همین میخوام زرین ر قطع کنم حرفه ای رو دوباره تمدید کنم گیگشم دیگه انلاین با کارت میخرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)