تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1236 از 1298 اولاول ... 23673611361186122612321233123412351236123712381239124012461286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,351 به 12,360 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. سرعت تک کانکشن مخابرات توی روز خوبه؟ مثلا خطی که روی 8 مگ بسته میشه , تک کاننکشن اروپا چند میده؟

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان بهترین طرحی که شبانه رایگان داشته باشه و سرعتش خوب چیه؟

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان بهترین طرحی که شبانه رایگان داشته باشه و سرعتش خوب چیه؟

طرح‌حرفه ای بهترین طرح که بنده هم بسیار راضی ام به غیر از زود تموم شدن شارژها ک اون تو همه طرح ها صادقه

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرح‌حرفه ای بهترین طرح که بنده هم بسیار راضی ام به غیر از زود تموم شدن شارژها ک اون تو همه طرح ها صادقه

والله این موردو شما بگو کی ازش راضیه؟
    به 195 هم اعتراض کردم
    میگم ی دیوار و 4تا پیام هر 2 ماه 15 گیگ مصرف میشه؟
    میگه مصرف کردی..اما چیکار میتونیم بکنیم؟
    مجبوریم و زوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

والله این موردو شما بگو کی ازش راضیه؟
    به 195 هم اعتراض کردم
    میگم ی دیوار و 4تا پیام هر 2 ماه 15 گیگ مصرف میشه؟
    میگه مصرف کردی..اما چیکار میتونیم بکنیم؟
    مجبوریم و زوره

چه اعتراضی داش زنگ زدم میگم من اپلود رایگان نمیخوام همون ۱۲۸۰‌مگ رو بدید بم به جای ۱۰۲۴ از زمانی ک شدم ۱۰۲۴ مصرفم دوبرابر شده‌میگه همینه ک هست تصمیم از بالا اومده ناراحتی شرکت رو عوض کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

من 6 ساله مخابرات نت میگیرم.این کیفیت سرویس و این سرعت و این تنوع انتخاب واقعا بی سابقه بوده چه توی سرویسای مخابرات چه سرویس های شرکت های دیگه.
    نمیدونم چرا یه سری ها ناراضی ان ولی مخابرات از نظر من الان بهترین سرویس دهنده نت توی ایران من با طرح حرفه ای شبی 18 گیگ رایگان دارم میگیرم که البته با این حجم من فوقش ماهی 30 گیگ دانلود داشته باشم یه پند تا قسمت سریال یه چند تا فیلم و اهنگ همین اونم میزارم تو صف idm لپ تاپ رو میزارم استندبای خودش روی ساعت روشن میشه دنلود میکنه بعدم خودش خاموش میکنه.
    حالا یه سریا میگن کی 2 شب بیدار میشه بزنه دانلود خندم میگیره
    توی اصفهان اره اما با تهران قابل مقایسه نیست ، اونجا زیر بار نمیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام همگی.

منم طرح تابستان 93 داشتم تا الان تمدید کرده بودم،‌امسال خواستم تمدید کنم گفتن نمیشه، بعد کلی اصرار طرف گفت برو من میپرسم از مرکز اگه اوکی شد برات تمدید میکنم که بعد چند روز گفت نه! کلا نمیشه دیگه اون رو تمدید کنی.

خیلی طرح خوبی بود. من اینقدر دیگه باهاش دانلود شبانه داشتم دیگه هارد خالی برام نمونده!‌ این اواخر دیگه دانلودم نمیکردم چیزی. ولی خب حس اینکه نامحدود بود خوب بود. این حس رو نسبت به حرفه ای ندارم، یعنی همون ۱ درصد هم یه مقدار بار روانی داره. مخالفم با اینکه میگین باید قانع باشیم همین حرفه ای هم خوبه... طرح بدی نیست، خوبه ولی مشکل اونجاست که کل قضیه باید خیلی بهتر باشه، متاسفانه تویه این کشور هم حرف نزنی فکر میکنن احمقی و پس فردا همین طرح هم نداریم دیگه.

دوستان حالا بازم اگه پیشنهادی دارید بگید، طرحی که شبانه رایگان داشته باشه، اگه از سایر اپراتور ها هم باشه مشکلی نیست.

8. این کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام همگی.

منم طرح تابستان 93 داشتم تا الان تمدید کرده بودم،‌امسال خواستم تمدید کنم گفتن نمیشه، بعد کلی اصرار طرف گفت برو من میپرسم از مرکز اگه اوکی شد برات تمدید میکنم که بعد چند روز گفت نه! کلا نمیشه دیگه اون رو تمدید کنی.

خیلی طرح خوبی بود. من اینقدر دیگه باهاش دانلود شبانه داشتم دیگه هارد خالی برام نمونده!‌ این اواخر دیگه دانلودم نمیکردم چیزی. ولی خب حس اینکه نامحدود بود خوب بود. این حس رو نسبت به حرفه ای ندارم، یعنی همون ۱ درصد هم یه مقدار بار روانی داره. مخالفم با اینکه میگین باید قانع باشیم همین حرفه ای هم خوبه... طرح بدی نیست، خوبه ولی مشکل اونجاست که کل قضیه باید خیلی بهتر باشه، متاسفانه تویه این کشور هم حرف نزنی فکر میکنن احمقی و پس فردا همین طرح هم نداریم دیگه.

دوستان حالا بازم اگه پیشنهادی دارید بگید، طرحی که شبانه رایگان داشته باشه، اگه از سایر اپراتور ها هم باشه مشکلی نیست.
    دادا اگه از اپراتور دیگه میتونی بگیری چرا مخابرات موندی؟
    من جای دیگه شاتل داشتم.عالیییی بود.شبانه عالی.سرعت رو 800 900 ولی حیف ک اینجا نمیتونم و مجبورم...

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از نظر سرعت و عدم محدودیت فعلا که مخابرات خوبه
    فقط در مورد ساعت شبانه مشکل اینه همه لینکا مستقیم نیستن که با idm ‌دانلود کنیم واسه همین ساعت 2 دیروقت هست
    خوب اون دیگه بستگی به استفاده شخصی داره شما اکانت تاینی مووی که بگیری از نظر فیلم و سریال اوکی میشی برنامه و بازی هم که سایت لینک مستقیم رایگان زیاده ولی خوب بعضیا دانلوداشون از سایتا های اپلود و این چیزاست که خوب اره مشکل توی دانلود به وجود میاره

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا منم طرح زرین دارم میخام عوضش کنم ی طرح شبانه دار بگیرم ماهیانه
    به نظرت چی بگیرم؟ شباهنگ.حرفه ای ها یا چیز دیگه؟

سرعتای شباهنگ و حرفه ای یکیه فقط میزان حجم و زمان رایگانش فرق داره شما مصرف سالیانتو ببین ساعتی هم که برات دانلود رایگانش راحت تره و میزان پولی که میخوای بدی رو در نظر بگیر دیگه این یه چیز شخصیه من خودم حرفه ای 1 ساله 24 گیگ دارم 115 تومن با مالیاتش شد اکثر دانلودامم با همینه البته زرینم فعاله که هر موقع پول نداشتم رو قبض شارژ نت بگیرم
    ولی خوب تازیگا زرین شده ماهی 2 گیگ که زیاده کنار 2 گیگی که از حرفه ای واسم میمونه واس همین میخوام زرین ر قطع کنم حرفه ای رو دوباره تمدید کنم گیگشم دیگه انلاین با کارت میخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •