اخه من نمدونم چرا شما ها انقدر راحتید پشتیبانی این شرکت الان دو هفته هست من تماس میگرم وصل نمیشه کلا مشکل داره اوپراطور میگی یه چیز سریع میگه
قطع میکنه این کلاه برداری واضح ....................
اخه من نمدونم چرا شما ها انقدر راحتید پشتیبانی این شرکت الان دو هفته هست من تماس میگرم وصل نمیشه کلا مشکل داره اوپراطور میگی یه چیز سریع میگه
قطع میکنه این کلاه برداری واضح ....................
مبین نت هنوز هم مودم امانی میده ؟
مرسی
بالاخره دیشب تونستم رکوردم رو بشکونم و بطور متوسط با سرعت 185 کیلوبایت دانلود کنم چهار، پنج تا فیلم شد
انگاری یه جا که سرعت بد میشه یه جای دیگه خوب میشه![]()
نه
Last edited by arash59b; 28-10-2012 at 18:28.
داداش نگو خراب میکنن دی:
من خودم با 2 مگ از 3 به بعد 200 هم دیدم
دوستان قضیه حجم خوری مبین راسته ؟
واسه مناسبت ها مثل همین عید قربان هدیه ای در نظر نمیگیره ؟
اره
منم سرعت متوسط 6 ساعت رو گفتم وگرنه تا 230 هم میره![]()
نه این که میگن مبین پدرسوختست و حجم میخوره دروغه انصافا حجمی که ازم کم میشه درسته تازه اشتباهی هم در مورد دوستم شده بود که بعد از به پایان رسیدن طرحش هنوز داشت دانلود میکرد (یعنی به نفعت هم اشتباه میکنن)
اما در مورد هدیه :اقا اینا خیلی خسیسن کلا با لغت هدیه غریبن ...........فقط بدی این شرکت اینه که سرعت بالا توش مثل یک رویا میمونه ،مثلا با دو مگ پهنای باند سرعتت باید باشه 250 تا 300 ولی بیشتر مواق 80 تا 100 یا شایدم کمتره
اقا به شانس هم هست ضریب اشتراک این طرح ها 1 به 4 هستش حالا شانس آوردی که اون 3 تای دیگه بچه های خوبین دانلود زیاد نمیکنن واسه همینم حداقل نصف سرعت بهت رسید
اما منه بیچاره تا میخوام یه شب دانلود کنم همه دانود میکنن تا خود صبح!!
سرعت شبانه افتضا.. سروری هم که دانلود میکنیم داغون.. خودتون دیگه تصّور کنید
چرا سرعت دانلود شبانه اینجوری شده،قبلا با 2mg میشد شبی 7 گیگ دانلود کرد،دیشب به زحمت 2.5 گیگ دانلود شد،یعنی سرعت 1mg، طرف حجم اضافی هم که اصلا نمیشه رفت واقعا نمی صرفه،رفتم طرحم رو 1mg کردم الان گذاشتم ببینم چی جوریه!! حتی تو روز هم سرعت متغیره،میاد تا 125 بعدش رو 30 20 ،پارسال که 512 داشتم همیشه چه شب ،چه روز روی 68 بود،راضیم الان به وضعیت سابق بگرده.این که هی سرعت کم میشه هی زیاد میشه واقعا اعصاب آدمو بهم میریزه،نمیتونی زمانت رو برای گرفتن فایلها درست مدیریت کنی!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)