پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال: استقلال را زیر سئوال نبرید
پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال دربازی مقابل امارات به میدان رفت وی امیدوار است تا در صورت بازگشت هادی عقیلی، بازهم فرصت حضور در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال ایران را داشته باشد. وی در گفت و گوبا ایرنا به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
* حتما می دانید که در بازی های بعدی تیم ملی نمی توانید امید زیادی برای ثابت بودن داشته باشید.
- دلیلی ندارد تا حرف شما را قبول کنم، بازیکنانی می توانند در جمع 11 بازیکن اصلی تیم ملی باشند که آمادگی لازم را از خود نشان دهند. سعی می کنم در لیگ برتر و تمرینات تیم ملی، نظرعلی دایی را برای ثابت بازی کردن جلب کنم.
* اما نیمکت نشین کردن بازیکنی مثل عقیلی کار آسانی نیست.
- اصلا کاری به این ندارم که برای ثابت بودن باید با چه بازیکنی رقابت کنم، همه بازیکنانی که به تیم ملی دعوت می شوند، بازیکنانی هستند که قابلیت بالایی دارند و می توانند در بازی های ملی به عنوان یکی از مهره های اصلی به میدان بروند.
* مثل اینکه به اعتماد به نفس بالایی رسیده اید.
- من بازیکن ثابت تیم استقلال تهران هستم و در بازی با تیم های قطر و امارات هم مورد توجه علی دایی قرار گرفتم، پس دلیلی برای ناامیدی و بی انگیزه شدن نمی بینم.
* فکر می کنید عملکردتان برابر امارات قابل دفاع بود؟
- قبول دارم که می توانستم عملکرد بهتری را از خودم به نمایش بگذارم، با این حال چهره ای امیدوار کننده داشتم و از بازی ام راضی ام.
* البته رضایت دایی اهمیت بیشتری دارد.
- من هم می دانم که حرف اول و آخر را سرمربی تیم ملی می زند، به همین دلیل تمام تلاشم را به خرج می دهم تا با ارائه بازیهای راضی کننده، خودم را به نفر اول تیم ملی تحمیل کنم.
* از این بحث خارج شویم، قبول دارید که تیم ملی مقابل امارات چندان امیدوار کننده نبود؟
- وقتی قرار است عملکرد فنی یک تیم را در هر بازی ارزیابی کنیم، باید همه شرایط را در نظر گرفته و بعد قضاوت کنیم. اماراتی ها در شرایط ویژه ای به رویارویی با ما می پرداختند و به همین دلیل بیشتر ازهر زمان دیگری انگیزه داشتند و تلاش عجیبی را برای رسیدن به موفقیت از خود نشان می دادند.
* این توجیه مناسبی برای خوب بازی نکردن است؟
- ما نباید از یاد ببریم که امارات در خانه اش برای از دست ندادن تنها شانسش بازی می کرد، قبول کنید که تساوی در این بازی نمی تواند نتیجه ضعیفی تلقی شود.
* بحث تیم ملی را تمام کنیم، استقلال چرا باخت؟
- باخت هم نتیجه ای در فوتبال است که احتمال دارد سراغ همه تیم ها بیاید، بهتر است این شکست ابزاری برای زیر سوال بردن استقلال نشود تا بتوانیم در ادامه لیگ با تمرکز و آرامش لازم به مصاف حریفانمان برویم.
* اما باخت به یک تیم شهرستانی آن هم در ورزشگاه آزادی تهران نمی تواند قابل دفاع باشد.
- من هم قبول دارم که نباید نتیجه را به فولاد واگذار می کردیم، اما وقتی همه بازیکنان ما بد بازی می کنند، چاره ای جز قبول ناکامی باقی نمی ماند.
* نظر رهبر خط دفاعی استقلال در مورد آمار گل های خورده استقلال چیست؟
- با نگاهی به جدول می بینید که همه تیم های لیگ برتری گل های زیادی خورده اند.