تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1236 از 2376 اولاول ... 23673611361186122612321233123412351236123712381239124012461286133617362236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,351 به 12,360 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال: استقلال را زیر سئوال نبرید

پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال دربازی مقابل امارات به میدان رفت وی امیدوار است تا در صورت بازگشت هادی عقیلی، بازهم فرصت حضور در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال ایران را داشته باشد. وی در گفت و گوبا ایرنا به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
    * حتما می دانید که در بازی های بعدی تیم ملی نمی توانید امید زیادی برای ثابت بودن داشته باشید.
    - دلیلی ندارد تا حرف شما را قبول کنم، بازیکنانی می توانند در جمع 11 بازیکن اصلی تیم ملی باشند که آمادگی لازم را از خود نشان دهند. سعی می کنم در لیگ برتر و تمرینات تیم ملی، نظرعلی دایی را برای ثابت بازی کردن جلب کنم.
    * اما نیمکت نشین کردن بازیکنی مثل عقیلی کار آسانی نیست.
    - اصلا کاری به این ندارم که برای ثابت بودن باید با چه بازیکنی رقابت کنم، همه بازیکنانی که به تیم ملی دعوت می شوند، بازیکنانی هستند که قابلیت بالایی دارند و می توانند در بازی های ملی به عنوان یکی از مهره های اصلی به میدان بروند.
    * مثل اینکه به اعتماد به نفس بالایی رسیده اید.
    - من بازیکن ثابت تیم استقلال تهران هستم و در بازی با تیم های قطر و امارات هم مورد توجه علی دایی قرار گرفتم، پس دلیلی برای ناامیدی و بی انگیزه شدن نمی بینم.
    * فکر می کنید عملکردتان برابر امارات قابل دفاع بود؟
    - قبول دارم که می توانستم عملکرد بهتری را از خودم به نمایش بگذارم، با این حال چهره ای امیدوار کننده داشتم و از بازی ام راضی ام.
    * البته رضایت دایی اهمیت بیشتری دارد.
    - من هم می دانم که حرف اول و آخر را سرمربی تیم ملی می زند، به همین دلیل تمام تلاشم را به خرج می دهم تا با ارائه بازیهای راضی کننده، خودم را به نفر اول تیم ملی تحمیل کنم.
    * از این بحث خارج شویم، قبول دارید که تیم ملی مقابل امارات چندان امیدوار کننده نبود؟
    - وقتی قرار است عملکرد فنی یک تیم را در هر بازی ارزیابی کنیم، باید همه شرایط را در نظر گرفته و بعد قضاوت کنیم. اماراتی ها در شرایط ویژه ای به رویارویی با ما می پرداختند و به همین دلیل بیشتر ازهر زمان دیگری انگیزه داشتند و تلاش عجیبی را برای رسیدن به موفقیت از خود نشان می دادند.
    * این توجیه مناسبی برای خوب بازی نکردن است؟
    - ما نباید از یاد ببریم که امارات در خانه اش برای از دست ندادن تنها شانسش بازی می کرد، قبول کنید که تساوی در این بازی نمی تواند نتیجه ضعیفی تلقی شود.
    * بحث تیم ملی را تمام کنیم، استقلال چرا باخت؟
    - باخت هم نتیجه ای در فوتبال است که احتمال دارد سراغ همه تیم ها بیاید، بهتر است این شکست ابزاری برای زیر سوال بردن استقلال نشود تا بتوانیم در ادامه لیگ با تمرکز و آرامش لازم به مصاف حریفانمان برویم.
    * اما باخت به یک تیم شهرستانی آن هم در ورزشگاه آزادی تهران نمی تواند قابل دفاع باشد.
    - من هم قبول دارم که نباید نتیجه را به فولاد واگذار می کردیم، اما وقتی همه بازیکنان ما بد بازی می کنند، چاره ای جز قبول ناکامی باقی نمی ماند.
    * نظر رهبر خط دفاعی استقلال در مورد آمار گل های خورده استقلال چیست؟
    - با نگاهی به جدول می بینید که همه تیم های لیگ برتری گل های زیادی خورده اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حمله لفظی قلعه نویی به جلالی (جواب منطقی دادن یعنی حمله ؟! )

ارتباط تلفنی یکی از برنامه های رادیو ورزش با مجید جلالی و امیر قلعه نویی سبب شد سرمربی استقلال به شدت علیه جلالی موضع بگیرد.
    یکی از برنامه های رادیو ورزش شب گذشته در راستای گفت و گو با مربیان لیگ برتری با مجید جلالی ارتباط تلفنی برقرار کرد.
    جلالی درخصوص صحنه گل استقلال به مجری برنامه گفت: گل استقلال اصلاً درست نبود. قبل از اینکه تقی پور توپ را وارد دروازه کند،تمام بازیکنان ما ایستادند و به همین دلیل هم او توانست توپ را گل کند.
    با پایان یافتن صحبت های جلالی،تهیه کنندگان برنامه با امیرقلعه نویی ارتباط تلفنی برقرار کردند.سرمربی استقلال که به شدت از صحبت جلالی ناراحت بود،در ابتدای صحبت هایش گفت: ما به مسئولان و مربیان فولاد احترام می گذاریم و پیروزی آنها را تبریک می گوییم،اما آقایان اقدام به فرافکنی می کنند.نه تنها گل استقلال درست بود،بلکه باید سهراب بختیاری زاده هم اخراج می شد.
    این صحبت های قلعه نویی پاسخی محکم به حرف های چند دقیقه قبل جلالی بود.بعد از صحبت های سرمربی استقلال دیگر ارتباطی با سرمربی فولاد خوزستان برقرار نشد تا غائله در همان جا به پایان برسد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مطالبات استقلالی ها پرداخت شد

کدخبر :6713
    تاریخ : یكشنبه 03 آذر 1387
    قبل از بازی با فولاد خوزستان بخشی از مطالبات بازیكنان استقلال پرداخت شد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفته می‌شود باشگاه استقلال بخشی از پول بازیكنان را به حساب آنها در یكی از بانك های تهران واریز كردند. ظاهرا از این پس مطالبات آنها از همین طریق داده می شود

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خر ر...
    مگه كاكاست اينقدر پول ميخواد
    یعنی کا کا 500 تا فقط می گیره !

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اکبر پور به بازی با سایپا نمی رسد

هورا اسپرت:سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران نمی تواند تیمش را در بازی مقابل سایپا کرج همراهی کند.
    سیاوش اکبرپور به همراه آرش برهانی خط حمله تیم فوتبال استقلال تهران را تشکیل می دهند و البته در کنار هم بسیار موفق ظاهر شده اند.
    سیاوش اکبرپور یکی از مهاجمان آبی پوشان دچار سرماخوردگی شدید شه و نمی تواند تیمش را در بازی مقابل سایپا در هفته شانزدهم لیگ برتر همراهی کند و در این دیدار غایب است.تا استقلالی ها یکی از مهاجمان اصلی خود را در اختیار نداشته باشند.
    اما مشخص نیست که امیر قلعه نویی سرمربی استقلال در دیدار مقابل سایپا کدامیک از مهاجمان نیمکت نشین خود را جایگزین اکبرپور کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

روانشناسی برای آبی پوشان

هورا اسپرت : بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران قبل از دیدار مقابل تیم سایپا کرج یک جلسه روانشناسی می کنند.
    تیم فوتبال استقلال تهران در هفته شانزدهم رقابتهای لیگ برترمیهمان تیم سایپا کرج است.استقلالی ها پس از تعطیلات دو هفته ای لیگ برتر در اولین دیدار خود به مصاف تیم فولاد خوزستان رفت ودر این دیدار با نتیجه 1 بر صفر مغلوب تیم اهوازی شد تا نشان دهند تعطیلات لیگ به ضرر آنان بوده و آبی پوشان آمادگی بالای خود را از دست داده اند و همچنین در راه هموار به سوی قهرمانی در نیم فصل شوکی منفی نیز وارد شود.

به همین دلیل امیر قلعه نویی سرمربی استقلال برای بازیکنانش یک جلسه روانشناسی در نظر گرفته تا بازیکنان با حضور در این جلسه و گفتگو با دکتر منتظری روانشناس تیم مشکلات آنان حل شود و با هیچ گونه مشکل و با شرایط روحی مناسب مقابل نارنجی پوشان صف آرایی کنند.

گفتنی است؛قلعه نویی علاوه بر حضور آرش برهانی مهاجم خود در این جلسه یک جلسه روانشناسی دیکر برای او در نظر گرفته تا این بازیکن به صورت اختصاصی روانشناسی کند و بدون هیچ مشکلی پا به میدان مسابقه بگذارد.

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

استقلال 3 - 1 داماش

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان به نظرم ما هم بايد سيستم رو عوض كنيم.
    3 5 2 در بعضي از بازي ها اصلا جوابگو نيس!
    این قلعه نویی که ما میشناسیم، سیستم تغییر بده نیست که نیست..
    با این همه بازیکن که داره، با هر سیستمی که بخواد میتونه بازی کنه، ولی متأسفانه چسبیده به همین سیستم.
    نمیگم سیستم بدیه، ولی به قول رضا تو بعضی بازی ها عوض بشه بهتره..

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

کاش یکی بود رک و راست از امیر خان میپرسید چرا علیزاده رو میاره تو زمین...

واقعآ چرا به این موجود وقت میدن واسه بازی کردن!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علیزاده یک حربه است .چون امیرخان بازیکن کافی برای پرسینگ نداره مجبوره ازاین حربه ها هم استفاده کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •