سلام من بازی prince of persia 5 رو نصب کردم حالا میشه به من بگید چیکار کنم تا اجرا شه
سلام من بازی prince of persia 5 رو نصب کردم حالا میشه به من بگید چیکار کنم تا اجرا شه
حالا چه اروری میده ؟
رو ایکون بازی دو تا کلیک چپ کن بازی اجرا می شه
کرک بازی رو در c:programfiles\ubisoft\ubisoft launcher کپی کن.و در پوشه بازی هم کپی کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نبود رفع مشكل نمايد![]()
سالم
در تمام بازی های نصب شده در کامپیوترم ، در فیلم بازی ها صدای گفتگوها نمیاد ولی صدای گلوله و ماشین و... میاد ، چگونه میتوان این مشگل را حل کرد ؟
در ضمن بعضی بازی ها را مثل مترو 2033 با very high میشود به راحتی بازی کرد ولی جی تی آی 4 با پایین ترین حالت ممکن هم به سختی می شود بازی کرد چرا ؟
البته مشکل مشکل صدا فقط در وینذوز 7 به وجود می آید
"ویندوز 7 ،32 بیت
رم 4
گرافیک 4670 1گیگ ddr3
سی پی یو دو هسته ای 3.4"
با سلام به مدیر محترم. من تو اجرای بازی مشکل دارم. بازی رو نصب کردم و بعد اجراش میکنم حدوداً 1 الی 2 دقیقه طول میکشه تا میره تو بازی. بعد لوگو و فیلمهای تبلیغاتی بازی میآد. و صفحه سیاه و با موزیک بازی باقی میمونه. وقتی که Enter رو میزنم موس مخصوص بازی مییاد و دیگر هیچ
چند تا کرکم امتحان کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. قسمت Hardware Test خود بازی هم تمام سختافزارامو تیک زده.
اگه 7 داری از منوی start روی my computer کلیک راست کن و properties رو بزن بعدش از سمت چپ device manager رو بزن و سپس رو sound... دوتا کلیک کن و driver رو بزن و سپس update driver رو بزن.
به این ترتیب از device manager هر چیزی رو می خوای می تونی update کنی
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
این بحث تو تاپیک های دیگر هست.
عزیزان جان....
با عرض سلام علیکم
اینجانب یک عدد بازی هیتمن 4 نصب کردم اما در زمان اجرای بازی dont send میده...چیکار کنیم ما حالا؟
دست از طلب ندارم تا کام من بر آید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)