سلام
حذف نشده
در برنامه ی همراه من هست
با کد *1000 *2 # هم میاد
در سایتش هم هست
اگر خطا میده بعدا دوباره امتحان کنید
سلام
حذف نشده
در برنامه ی همراه من هست
با کد *1000 *2 # هم میاد
در سایتش هم هست
اگر خطا میده بعدا دوباره امتحان کنید
1مثال 30سیمکارتی زدم اما شما گویا خیلی جو گیر میشی
2برای شما تا 90روز سلب مالکیت میشهما تا 12ماه که چه عرض کنم تا 24ماه هم ندیدم سیمکارتی سلب بشه و هر زمان هم مدتش زیاد شده و تخلیه نشده بود از سمت اپراتور خودمان اقدام کردیم
پس شما استفاده کن تا سلبش نکردن
3وقتی سواد نداری و کار تعمیرات انجام ندادی خبر نداری هر روز سیمکارت رو دربیار عوض کن تا پین های شیار گوشیت عمر مفیدشون رو از دست بدن و بجای دانلود زدن با گوشی و نابود کردن باطری بهتره بری ی مودم بخریاقای دانلودر
4من مثال و میانگین زدم 400گیگ شما جو گیر نشو توی این مرحله 1ترا دانلود بزن نوش جونت
5اگر شما بتازگی لینک رو مستقیم میکنی بنده سرور داشتم اقای دکتر
البته زیاد اهل کل کل و شکلک گذاشتن نیستم اما از طرز بیان شما درست نبود اقای تحصیل کرده دکتر کلاس ابتدایی
6شما معلومه حالت خوب نیست ی دکتر برو قرص چیزی تجویز کنه برات تمام مثال زدن ها رو امدی غلط املایی گرفتی من مثال 18تومن میزنی شما میگی 20تومن
7 مگه قرار هرکی تو هر سایتی عضو میشه پست دری وری بزاره تعداد پستهاش بره بالا مدال بهش بدن4تا پست مفید بزار بهتره بیایی اینجا علامه دهخدا بزاری
8بیخیال اقای دکتر کل کل رو من تموم میکنم تا اینجا شلوغ نشه و حوصله دوستان سر نره شما هم هرجور دوست داری فکر کن موفق و پیروز باشی
Last edited by ALIRK; 06-02-2021 at 11:59.
کیفیت اینترنت همراه اول افتضاح شده چند روزه از ۱۲ بهمن دقیقا
1- در درک و فهم زبان فارسی مشکل داری ، نظام آموزشی ما اگر مشکل نداشت که حداقل زبون مادریت را یاد گرفته بودی
چیزی سرت نمیشه اومدی یه حرفی بزنی ! جالب اینجاست بعد از 3 بار گفتن هم نفهمیدی
سر همون کلاسی نشستی که طرف به بیت کوین میگفت بیت کووورنآره سایبری جان
![]()
2- برای ما بعد از 90 روز سلب مالکیت میشه ولی برای شما سایبری های بسیجی نه ! شما برو به ماه نگاه کن ، شاید چیزی دیدی
3- وقتی گوشی هوشمند بدی دست یه سایبری که تا دیروز نوکیا 1200 داشته میشه همین
فضول همه چیز که هستید ، به زندگی شخصی ملت هم که سرک میکشید ! فضول شیار گوشی خودت باش و اینهمه مغلطه نکن دلبندم
از وقت و هزینه و مصرف برق رسیدیم به شیار سیمکارت گوشیعزیزم همه که مثل تو گشاد نیستن
4- اونزمانی که نمیدونستی اینترنت چیه ، مک هک میکردم اینترنت ستلایت استفاده میکردم سایبری جان
جوگیر نشو و وقتی سر از چیزی در نمیاری اظهار فضل نکن ، حداقل درست را از بر کن که اشتباه ننویسی سایبری دلبندم
5- اگر میدونستی آپلود چیه که مجبور نبودم 3 بار بنویسمدوزاریت افتاد آقای مهندس ؟
سرور را از کجا یاد گرفتی ؟
بخوای هم نمیتونی کل کل کنی سایبری جان ! حقوقت به اندازه ی کل کل کردن با ملت نیست
6- نه فارسی خوندن بلدی نه فارسی نوشتن ! بعد من برای جنابعالی که فارسی سلیس نمیفهمی شعر کلاسیک فارسی مینویسم
بیا با هم بریم دکتر ، اول شمارو میبریم چشم پزشکی بهت یه عینک شماره 10 بده چشمات ببینه
7- یعنی کسانی که برای فعالیت های مستمر و مفید مدال گرفتن مثل خودت دری وری مینوشتن ؟
همه را با شعور خودت قیاس نکن سایبری جانپست های مفیدت را داریم میبینم ! یادبگیر سر از چیزی در نمیاری در موردش حرف نزنی
به قول حضرت سعدی :
زبان بریده نشسته در کناری صم بکم - به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
8 - بله بیخیال سایبری جانبه قول شاعر :
چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد
باید به زبان خودتون باهاتون حرف بزننوگرنه نمیفهمید
![]()
نامحدود شبانه 450 گیگ ، داخلی هست یا خارجی ؟ زده منصفانه !
اینترنت بین الملل ( اینترنت واقعی)
مرادش از منصفانه این هست که محدودیت داره ( 450 گیگابایت )
ولی الکیهآخرین باری که گرفتم محدودیت نداشت
سیم کارتم دائمی هست ، مصرف آزاد رو قطع کردم و بسته شبانه زدم
بعد بسته چطوری میشه آزاد مصرف نشه ؟ نت روشن نمیشه ؟
اعتباری دارم ، موندم این بسته تموم بشه اونو استفاده کنم !
اگر میتونید با سیمکارت دائمی بسته نگیرید خصوصا بسته ی نامحدود
چرا ؟ چون اگر مصرف آزاد دیتا را در برنامه ی همراه من غیر فعال کنید یا با استفاده از کد مصرف آزاد دیتا را غیر فعال کنید ، هیچ تاثیری روی سیمکارت دائمی نداره
خودم با دو تا سیمکارت دائمی امتحان کردم ، مصرف آزاد دیتا را بستم ولی هیچ تاثیری نداره ( حداقل برای خودم اینطوری بوده )
روی سیمکارت دائمی آزاد مصرف میکنه و هزینش میاد روی قبض ولی روی سیمکارت اعتباری قطع میشه
فقط با سیمکارت اعتباری بسته ی نامحدود بگیرید و حتما مصرف آزاد دیتا را غیرفعال کنید که باقیمانده ی شارژ را حروم نکنه
Last edited by mehr1362; 08-02-2021 at 01:47.
سلام
دوستان به اینترنت ربطی نداره ولی ممنون میشم میدونید راهنمایی کنید
یک مشکل جدید پیدا کردم با خط همراه اول دائمی - خط خود به خود حالتی مثل دایورت و انتقال تماس ایجاد میشه براش و هر کس زنگ میزنه گوشی زنگ نمیخوره و بعدش از 9914 پیام میاد که یک تماس از دست رفته دارم - تو گوشی طرف مقابل هم چنتا بوق میخوره و قطع میشه
واقعا کلافه کرده منو - تماس گرفتم 9990 گفت کد ##002# رو بزن - زدم چند روز درست میشه و مجدد به مشکل میخوره
نمیدونید مشکل از کجاست؟ تجربه این رو نداشتید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)