تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1235 از 4105 اولاول ... 23573511351185122512311232123312341235123612371238123912451285133517352235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,341 به 12,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا شما 06 بودی بعدش کجا افتادی؟؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید میشه گوشی یا mp3 پلیر برد و جائی هست که تحویل بگیره تا بعد که دوباره میریم مرخصی یا بیرون بگیریم ؟؟
    من راهم خیلی دوره اینهمه توراه چیکار کنم
    دوست عزیز داخل پادگان به هیچ وجه نمیتونید وسائل الکترونیکی و سمعی بصری ببرید ( البته بردنش که میشه یه جورایی ولی اگه بگیرن بد جور اذیت می کنند ) اما می تونید ببرید بدید أزبانی براوتن نگه داره که البته اصلا توصیه نمیشه این کار و یا راه دیگه ببرید بدید یکی از مغازه های اطراف که این راه اصلا و ابدا توصیه نمیشه در کل باید این 2 ماه رو یه جورایی تحمل کنید تا بگذره و بره ! من خودم نمی دونم بدون اینترنت و فیس و گیم ... چه باید بکنم حداقل خوبیش اینه که این چیزا کمی از سرمون میافته

3. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من-عزیزان من-دلبندانم-رزمندگان غیور-التماس می کنم در مورد اموزشی عجب شیر هم بگین...خداوند یارتان باشد-خداوند رفتگان شما را بیامرزد...با تشکر
    سلام.اهل کجایی و اعزامی کی هستی؟ اگر اعزامی 1 دی هستی ، چون خودم هم همین روز سال 89 عجب شیر رفتم تا 1 اسفند هم اونجا بودم بذار بهت بگم که روز اول با چه چیزی مواجه میشی.
    همون روز 2 دی که میشه شنبه شما رو اعزام میکنن اونجا با اتوبوس .احتمال زیاد هم صبح خیلی زود میرسی اونجا ساعت 3-5 ،اگه از شهرهای گرمسیر تر به اونجا سفر میکنی بهت بگم که در لحظه پیاده شدن از اتوبوس از شدت سرما تقریبا شوکه میشی! اگر دیدی چند نفر دارن حیاط رو جارو میزنن و چند نفر سرباز دیگه دارن پشتش با آفتابه آب میریزن و همون لحظه آب ها بخ میزنن و همون سربازها به خاطر همون یخ ها با مغز رو زمین سقوط میکنن اصلا تعجب نکن ، اونجا عجب شیره....

وقتی که پیاده ات کردن ، چند تا سرباز دژیان میبرنتون به خطتتون میکنن و چند ده دقیقه ای توی سرما و وسط یه محوطه فوق العاده خشک و بی روح و خشن معتلتون میکنن تا بگردنتون و منتقل بشین به گروهانتون که اینقدر فاصله اش ممکنه زیاد باشه که شاید 20 دقیقه پیاده توی سرما مسیر طی کنید. پادگان عجب شیر یه محوطه فوق العاده بزرگ و وسیعه که از اولین پادگان های تاسیس شده در ایران هست و به لطف خرج هایی که توش نشده! میتونی حتی رد پای اسب رضا خان رو هم توش پیدا کنی! در و دیوار ساختمون هاش، تا دلت بخواد یادگاری داره از سال 1318 (که خودم با چشمام دیدم 0 ) تا همین دیروز. روی و زیرتخت ها میتونی یادگاری هایی رو ببینی از دهه 60 که خیلی هاشون مستقیم بعد از آموزشی رفتن جبهه و شهید شدن

می برنتون داخل یه آسایشگاههایی با همون قدمت ، فوق العاده دلگیر، کهنه و تخت های سربازی سرد و بی روح و پر از انرژی منفی های هزاران سربازی که در تاریخ اومدن اونجا و آموزش دیدن و رفتن. روز اول خیلی سخت میگذره چون کسی رو نمیشناسین و محیط هم براتون غرییبه هست و گروهبان های آموزشی هم تا دلت بخواد با داد وفریاد و سخت گیری میخوان به اصطلاح نسختون بکشن. مدام به خط میشید، مدام آمار گرفته میشید. از همون روز بهتون لباس ها و استحقاقیتون رو میدن و همون روز هم آموزش شروع میشه و شاید تا 20-25 روز هم مرخصی ندن (به ما بعد از 25 روز مرخصی دادن) ، میان دوره بهتون احتمال زیاداربعین میدن) و دقیقا 61 روز هم نگهتون میدارن و به شایعات که میگه زودتر ترخیص میشی و اینا اصلا توجه نکنید. شده از سهمیه غذاتون کم کنن ، دو روز بیشتر و بیخود نگهتون میدارن بدون اینکه کاری داشته باشید.میدونی چرا؟ چون اونجا عجب شیره....

برای هر وعده غذا باید صف وایستید. برای یه تلفن ساده شاید 1 ساعت توی سرما باید صف بایستی. چون نصف تلفن ها خرابه و نصف دیگه هم در قرق بچه های غربت زده!!
    اینا رو نمیگم که توی دلت رو خالی کنم.میخوام بهت بگم با چی مواجه میشی تا یهو غم غربت نگیرتت افسرده بشی و خدای نکرده فرار کنی! ته ته اش 60 روز هست و دیگه همچین شرایط مزخرفی رو تا آخر عمر تجربه نخواهی کرد.... اونجا عجب شیره ، سالی به دوازده ماه فرماندهی از ستاد نمیره اونجا ببینه چه خراب شده ای هست .بنابراین هیچ کس هم به فکرتون نیست. شاید یه هفته ده روز حموم نتونی بری، یا حموم خاموشه یا اینقدر سرتون کار میذارن که وقت نمیکنن ببرنتون و خلاصه از این صحبت ها...
    شکنجه اونجا میدونی چیه؟ نگهبانی تو فضای باز مخصوصا پاس شب ...... سعی کن منشی بشی....

اما از شیرینی هاش هم بذار بگم. به مرور که با بقیه آشنا میشی اینقدر اتفاق خنده دار و کمیک براتون می افته که تا حد زیادی از این مشکلات رو فراموش میکنی.فواید رفتن به آموزشی تو فصل سرما رو قبلا گفتم و مزیت هاش نسبت به فصول گرم . از گرما خیلی بهتره ولی باز هم این مصائب رو داره...

5. 7 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.دوست من اعزامی آبان 06 تهران بود بهشون 4روز مرخصی دادن همون اول.
    ممنون از دوست عزیز.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا ما از شانس خوبمون هیچ کدونو نداریم..ولی تا 1/12 مجبوریم دیگه بریم یکیو پیدا کنیم عقد کنیم...
    به نظرتون بین این 3 تا کدوم راحت تره جور کردن نامه اش یا دوندگیش توی 2 ماه؟
    1-متاهل شدن
    2-تحت پوشش کمیته امداد
    3- تحت پوشش بهزیستی
    4-سرپرست خانواده(حکم از دادگاه)

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کسی از نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم نیست؟
    کسی میدونه چه جور جاییه؟

من هستم و ٢ دي هم اعزامم.
    از كجاش ميخواي تا بهت بگم.
    از چيش بگم؟
    امكاناتش ميگن خيلي خيلي هم ديگه بد نيست.
    تقسيماتش هم مرزباني سيستان و بلوچستان ( زاهدان ) ، مرزباني هرمزگان ( در برخي موارد ميناب بندر عباس هم ميفرسته ) و كرمان هست.(اكثرا استان فارسي ها رو ميفرسته همون سيستان و بخش كم تري رو هم بندرعباس)
    ( در موارد بسيار بسيار نادري هم كساني كه از تهران اومدند افتادن ديپلمات تهران.)
    و ديگه اين كه بهش ميگن جهنم سبز.
    اما ديگه فك نكنم خيلي هم جاي بدي باشه.

9. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hgh118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز این فرم رو از کجا آوردی؟! برای چی هست؟ یعنی چه فایده ای داره؟ برای معافیت از رزمه؟ میشه توضیح بدی. ممنون.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوست عزیز این فرم رو از کجا آوردی؟! برای چی هست؟ یعنی چه فایده ای داره؟ برای معافیت از رزمه؟ میشه توضیح بدی. ممنون.
    به اینا میگن شرایط دار ، یعنی بعد از آموزشی میتونی توی شهر خودت خدمت کنی

12. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وضعيت ورزش و ورزشكارا تو سربازي چطوره؟ اگه بگيم ورزشكاريم امتيازي بهمون داده ميشه؟ يا اجازه تمرين بهمون ميدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان به نظر شما سه شنبه 28 آذر درخواست اعزام رو ثبت کنم، 12.1 در می آید؟ نمی خوام 10.1 درآد، مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •