تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1235 از 1298 اولاول ... 23573511351185122512311232123312341235123612371238123912451285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,341 به 12,350 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جالبه نا محدود هم نمیدن خط هم DLC هست انحصاری مخابرات یعنی آدم باید بره بمیره دیگه با این وضعیت !

به یارو میگم 100% رایگان میخوام میگه 1% که چیزی نیست ، بهش میگم اگه چیزی نمیبود که 99% نمیزاشتن که

شبی 23 گیگ دانلود میکردما

جالبه اینا هجمی واسشون حساب نمیشه فکر کنم

یعنی پورت رو با یه سرعت مشخص برای یه مدت کرایه میکنن بعد تقسیمش میکنن میدن به شرکت ها اونا هم باز تقسیم میکنن بین ملت ،
    ساعت 1 تا 7 کی آخه بیداره که بخواد استفاده کنه ! بزارید ما دانلودمونو کنیم عجبا !
    زنگ زدم آسیاتک میگم طرح نامحدود 2 مگ رو میخوام که سایتتون زده ماهی 40 هزار تومن بهم میگه اون مال تهرانه ما همونو میدیم ماهی 435 هزار تومن !!!!!! خودشم میخندید

حالا شما برو مرکز حضوری ، منم میرم شاید تمدید کردن اینا که خدا هم از کاراشون سر در نمیاره
    شما زیادی داری سخت میگیری
    اگه شبی100 گیگ دانلود کنی فقط 1گیگ از حجمت میره
    الان بهترین سرعت دالود رو اینترنت شباهنگ و حرفه ای داره البته اگه سهیل رو حساب نکنی چون اون 16مگ سرعتش و یوتانت که50 مگ هست فعلا فقط2خیابون ساپورت داره و البته نامحدود نیست شبانه هم نداره
    Last edited by darksider; 20-09-2016 at 17:54.

2. این کاربر از darksider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جالبه نا محدود هم نمیدن خط هم DLC هست انحصاری مخابرات یعنی آدم باید بره بمیره دیگه با این وضعیت !

به یارو میگم 100% رایگان میخوام میگه 1% که چیزی نیست ، بهش میگم اگه چیزی نمیبود که 99% نمیزاشتن که

شبی 23 گیگ دانلود میکردما

جالبه اینا هجمی واسشون حساب نمیشه فکر کنم

یعنی پورت رو با یه سرعت مشخص برای یه مدت کرایه میکنن بعد تقسیمش میکنن میدن به شرکت ها اونا هم باز تقسیم میکنن بین ملت ،
    ساعت 1 تا 7 کی آخه بیداره که بخواد استفاده کنه ! بزارید ما دانلودمونو کنیم عجبا !
    زنگ زدم آسیاتک میگم طرح نامحدود 2 مگ رو میخوام که سایتتون زده ماهی 40 هزار تومن بهم میگه اون مال تهرانه ما همونو میدیم ماهی 435 هزار تومن !!!!!! خودشم میخندید

حالا شما برو مرکز حضوری ، منم میرم شاید تمدید کردن اینا که خدا هم از کاراشون سر در نمیاره
    سلام، به نظر من هم شما خیلی داری سخت میگیرین و الکی ذهن خودتون را مشغول کردین، واقعا یک درصد که چیزی نیست (باز هم به نظر من). هر 1000 گیگ رایگان بگیری میشه ده گیگ. اصلا قابل چشم پوشی است. جالبه که میگین شبی 23 گیگ دانلود میکردین و باز هم ناراضی! (این دیگه بی انصافی است که واسه یک درصد همه چی را بگین بده) من قبلا شاتل و صبانت داشتم. اگر چند روز دانلود شبانه رایگان میکردم (اون هم شبی نهایت هفت هشت گیگ) بعد سرعت را در وقت شبانه رایگان خیلی خیلی کم می کردن که واقعا اعصاب خوردی بود. (به ویژه شاتل اینجور بود)
    مخابرات به خاطر شبانه رایگان بدون کاهش سرعتت و بالاترین سرعتت متشکرم (اگر چشم نزنم )
    Last edited by 8286; 20-09-2016 at 18:41. دليل: تکمیل توضیحات

4. این کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام، به نظر من هم شما خیلی داری سخت میگیرین و الکی ذهن خودتون را مشغول کردین، واقعا یک درصد که چیزی نیست (باز هم به نظر من). هر 1000 گیگ رایگان بگیری میشه ده گیگ. اصلا قابل چشم پوشی است. جالبه که میگین شبی 23 گیگ دانلود میکردین و باز هم ناراضی! (این دیگه بی انصافی است که واسه یک درصد همه چی را بگین بده) من قبلا شاتل و صبانت داشتم. اگر چند روز دانلود شبانه رایگان میکردم (اون هم شبی نهایت هفت هشت گیگ) بعد سرعت را در وقت شبانه رایگان خیلی خیلی کم می کردن که واقعا اعصاب خوردی بود. (به ویژه شاتل اینجور بود)
    مخابرات به خاطر شبانه رایگان بدون کاهش سرعتت و بالاترین سرعتت متشکرم (اگر چشم نزنم )
    دقیقا درست میگی دوست عزیز . الان مخابرات نسبت به شرکت های خصوصی واقعا عالیه . شبانه رایگان . بدون کاهش سرعت . بدون محدودیت حجم . حالا واقعا دیگه بی انصافیه که بخوایم از یه سری مسائل جزئی ایراد بگیریم . همین ایرادهای الکی باعث میشه مخابرات یه وقت لج کنه و مثل شرکت های خصوصی محدودیت حجم بزاره . خدای نکرده !
    البته به نظر من بعضی کاربرا زیادی حساس هستن و ذهن خودشون رو به قول شما خیلی در گیر کردن . من خودم یه طرح شباهنگ 80 درصد تخفیف دارم . هر چند شب یکبار یه فیلمی نرم افزاری چیزی دانلود میکنم و حالشو میبرم . (البته فیلم های سینمایی و کارتون منظورمه )در ماه هم شاید دانلود رایگانم 10 گیگ نشه . اونم به زور
    بیایید مخابرات را دوست بداریم . مخابرات مال ماست
    Last edited by meysam2578; 20-09-2016 at 20:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

آقا این اگزابایت جریانش چیه؟

من از غرفه سیتی سنتر پرسیدم همینو بهم گفته بود 1 مگ 25 تومن 2 مگ 40 تومن ، گفت 2 مگ 25 گیگ دانلود منصفانه داره بعد محدود میشه گفت بچه های خودمون واسه خونه گرفتن 1 مگ بود بعد از 17 گیگ دانلود سرعت شده 128 کیلو بایت اما کمتر نمیشه که همون 1 به 8 منظورش بوده

اون روز کارت ملی نبود باهام اما روز بعدش رفتم بگیرم بهم گفتن همکارمون اشتباه کرده همچین طرحی نیست

اما من میرم توی سامانه هستش موقع سفارش انتخابش که میکنم دکمه جمع کل و پرداختو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته

این مصوبه 237 همون قانون مجلس هست که شرکت ها باید حتما طرح نامحدود ارائه بدند ، اما مخابرات فقط عکسو از قرار معلوم گزاشته ، من نا محدود میخوام 4 نفر تو خونه دارن از وای فای میخورن ور شکست شدم

Last edited by veyron; 22-09-2016 at 07:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

بعد از کمی جستجو

مثل اینکه نامحدود نیست همون 25 گیگ در ماه هست بعدش باید حجم بخری که همون هم فعلا نیست

ما که آخر نفهمیدیم

استفاده از کلمه غیر حجمی برای بسیاری ناشناخته است چرا به جای آن از حجم نامحدود استفاده نشده است؟

کلمه غیر حجمی تنها یک اسم است. در دنیا سرویس با حجم نامحدود وجود دارد اما برای آن سرویس نامحدود هم حدی گذاشته می‌شود تا امکان سوءاستفاده کاربران از میزان پهنای باند گرفته شود به این کار«سقف مصرف منصفانه» گفته می‌شود. یعنی با اینکه نامحدود است ولی سقف هم دارد. اما زمانی که ما از لفظ تعیین سقف برای اینترنت نامحدود استفاده کردیم بسیاری از رسانه‌ها به ما انتقاد کردند که اگر نامحدود است چرا برای آن سقف می‌گذارید بنابراین ما برای اینکه در این زمینه اشتباهی به وجود نیاید به جای کلمه نامحدود از لفظ غیر حجمی استفاده کرده‌ایم. در واقع ما هم براساس حساب و کتاب در دنیا عمل کرده‌ایم یعنی حجم میزان استفاده کاربران را نمی‌شماریم اما اگر از یک سقفی عبور کنند میزان حجم‌شان محاسبه می‌شود.

دوستان تا وقتی به همینی که داریم قانع باشیم به چیز بهتری هم نمیرسیم ، یادتونه تا همین 2 سال پیش شبانه رایگان نبود چقدر حرص میخوردیم؟ من خودم هر موقع از پیش ساختمون مخابرات رد میشدم میرفتم نیم ساعت باهاشون بحث میکردم

هر 2 روز یک بار هم زنگ میزدم 2020 میگفتم شبانه رایگان یا نامحدود کی میزارید ، چند بار هم دوستان رفتند چند نفری حضوری اعتراض کردن میتونید صفحیهای قدیمی همین فروم رو ببینید

حتی یکی از کارکنانشون به قول خودش خود جوش اومده بود اینجا پیام میداد اینقدر که ما اعتراض کرده بودم

همین کارا باعث شد تنوع طرح ها زیاد شه ، اما حالا دوباره داره پس رفت میکنه

من خودم کارم جوریه دانلود زیاد میکنم فایل های سنگین طراحی قطعات با حجم بالا و فیلمو سریالو نر افزارو غیره و غیره

ماهی 100 تا 150 پول اینترنت میدم در حالی که دوستم تهران دار 2 مگ نامحدود میگیره ماهی 40 تومن از آسیاتک آپلودش هم رایگانه بعد از اعمال قانون مصرف منصفانه هم سرعتش میشه 256 کیلو بایت که راضیم هست ،

اگه خط رو DLC و انحصاری میکنین باید نامحدود هم بدین پس

ما از تهرانیا آخه چیمون کمتره مگه؟؟؟
    Last edited by veyron; 22-09-2016 at 07:21.

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از کمی جستجو

مثل اینکه نامحدود نیست همون 25 گیگ در ماه هست بعدش باید حجم بخری که همون هم فعلا نیست

ما که آخر نفهمیدیم

استفاده از کلمه غیر حجمی برای بسیاری ناشناخته است چرا به جای آن از حجم نامحدود استفاده نشده است؟

کلمه غیر حجمی تنها یک اسم است. در دنیا سرویس با حجم نامحدود وجود دارد اما برای آن سرویس نامحدود هم حدی گذاشته می‌شود تا امکان سوءاستفاده کاربران از میزان پهنای باند گرفته شود به این کار«سقف مصرف منصفانه» گفته می‌شود. یعنی با اینکه نامحدود است ولی سقف هم دارد. اما زمانی که ما از لفظ تعیین سقف برای اینترنت نامحدود استفاده کردیم بسیاری از رسانه‌ها به ما انتقاد کردند که اگر نامحدود است چرا برای آن سقف می‌گذارید بنابراین ما برای اینکه در این زمینه اشتباهی به وجود نیاید به جای کلمه نامحدود از لفظ غیر حجمی استفاده کرده‌ایم. در واقع ما هم براساس حساب و کتاب در دنیا عمل کرده‌ایم یعنی حجم میزان استفاده کاربران را نمی‌شماریم اما اگر از یک سقفی عبور کنند میزان حجم‌شان محاسبه می‌شود.

دوستان تا وقتی به همینی که داریم قانع باشیم به چیز بهتری هم نمیرسیم ، یادتونه تا همین 2 سال پیش شبانه رایگان نبود چقدر حرص میخوردیم؟ من خودم هر موقع از پیش ساختمون مخابرات رد میشدم میرفتم نیم ساعت باهاشون بحث میکردم

هر 2 روز یک بار هم زنگ میزدم 2020 میگفتم شبانه رایگان یا نامحدود کی میزارید ، چند بار هم دوستان رفتند چند نفری حضوری اعتراض کردن میتونید صفحیهای قدیمی همین فروم رو ببینید

حتی یکی از کارکنانشون به قول خودش خود جوش اومده بود اینجا پیام میداد اینقدر که ما اعتراض کرده بودم

همین کارا باعث شد تنوع طرح ها زیاد شه ، اما حالا دوباره داره پس رفت میکنه

من خودم کارم جوریه دانلود زیاد میکنم فایل های سنگین طراحی قطعات با حجم بالا و فیلمو سریالو نر افزارو غیره و غیره

ماهی 100 تا 150 پول اینترنت میدم در حالی که دوستم تهران دار 2 مگ نامحدود میگیره ماهی 40 تومن از آسیاتک آپلودش هم رایگانه بعد از اعمال قانون مصرف منصفانه هم سرعتش میشه 256 کیلو بایت که راضیم هست ،

اگه خط رو DLC و انحصاری میکنین باید نامحدود هم بدین پس

ما از تهرانیا آخه چیمون کمتره مگه؟؟؟
    سلان
    داداش همه اینا درسته
    مشکل اینه که صدای امثال من و شما به جایی نمیرسه
    من شمال از شاتل سرویس دارم ماهی 25 تومن شبی حداقل 10 گیگ میتونم از شبانه دانلود کنم.به قدری که فایل واسه دانلود کم میارم
    اما اصفهان چی؟
    مجبورا از مخابرات سرویس دارم هیچ دانلودیم نمیکنم یعنی نمیرسه به دانلود.در حد ی دیوار و تلگرام و اینا هر دوماه 50 میاد رو قبض.بدون هیچ مصرفی و الکی الکی
    ولی چیکار میتونم یا میتونیم بکنیم؟
    فوقش میگن نمیخای کنسل کن.ملتم که ماشالله تشنه نگه داشتن.ارزوشونه این پولو بدن و نت داشته باشن
    (خود من یکسال تو نوبت بودم)
    خلاصه زوره و هیچ کاریشم نمیشه کرد.پس الکی اعصاب خودتو خورد نکن

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

چه خبر بدی!!!
    منم طرح فردا روز اخرشه و قصدم بود صبح برم تمدید (همین طرح شما رو دارم)
    با این حساب تمدید نخواهند کرد
    باد برم سراغ طرح جایگزین که هیچکدومش به درد نمیخوره و فقط همون طرح حرفه ای هست که 99 درصد رایگان داره
    حالمون گرفته شد
    من تازه این طرح رو هم برا محل کارم خریده بودم و هم خونه که فردا جفتش به پایان میرسه
    یه چیزی هست کلا خیلی وقته دانلود شبانه نداشتم ولی از نظر روانی همیشه خیالم راحت بود هر وقت بخوام دانلود کنم شبانه دارم از الان به بعد دیگه این حس تموم میشه!!!(امشب شب اخره!!)

منم طرحم هفت مهر تمام میشه ... طرحم کمپین تابستان و پاییز... یعنی تمدید نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟
    من بقیه طرح هاشون دوست ندارم مخصوصا طرح های که پیش پرداختند
    Last edited by 11_delaram; 22-09-2016 at 22:09.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 6 ساله مخابرات نت میگیرم.این کیفیت سرویس و این سرعت و این تنوع انتخاب واقعا بی سابقه بوده چه توی سرویسای مخابرات چه سرویس های شرکت های دیگه.
    نمیدونم چرا یه سری ها ناراضی ان ولی مخابرات از نظر من الان بهترین سرویس دهنده نت توی ایران من با طرح حرفه ای شبی 18 گیگ رایگان دارم میگیرم که البته با این حجم من فوقش ماهی 30 گیگ دانلود داشته باشم یه پند تا قسمت سریال یه چند تا فیلم و اهنگ همین اونم میزارم تو صف idm لپ تاپ رو میزارم استندبای خودش روی ساعت روشن میشه دنلود میکنه بعدم خودش خاموش میکنه.
    حالا یه سریا میگن کی 2 شب بیدار میشه بزنه دانلود خندم میگیره

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 6 ساله مخابرات نت میگیرم.این کیفیت سرویس و این سرعت و این تنوع انتخاب واقعا بی سابقه بوده چه توی سرویسای مخابرات چه سرویس های شرکت های دیگه.
    نمیدونم چرا یه سری ها ناراضی ان ولی مخابرات از نظر من الان بهترین سرویس دهنده نت توی ایران من با طرح حرفه ای شبی 18 گیگ رایگان دارم میگیرم که البته با این حجم من فوقش ماهی 30 گیگ دانلود داشته باشم یه پند تا قسمت سریال یه چند تا فیلم و اهنگ همین اونم میزارم تو صف idm لپ تاپ رو میزارم استندبای خودش روی ساعت روشن میشه دنلود میکنه بعدم خودش خاموش میکنه.
    دادا منم طرح زرین دارم میخام عوضش کنم ی طرح شبانه دار بگیرم ماهیانه
    به نظرت چی بگیرم؟ شباهنگ.حرفه ای ها یا چیز دیگه؟

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

از نظر سرعت و عدم محدودیت فعلا که مخابرات خوبه
    فقط در مورد ساعت شبانه مشکل اینه همه لینکا مستقیم نیستن که با idm ‌دانلود کنیم واسه همین ساعت 2 دیروقت هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •