من بهت یه پیشنهاد دادم تو پیغامه خصوصی خواستی بیا یاهو یا شمارمو میدم بهت ذربارش حرف بزنیم
من بهت یه پیشنهاد دادم تو پیغامه خصوصی خواستی بیا یاهو یا شمارمو میدم بهت ذربارش حرف بزنیم
اصلا چجوری میشه فهمید توان rms یک speaker چقدره؟ به غیر از خواندن از کاتالوگ؟
جواب سوال اوم رو اگر میدونید بگید. خیر از جوونیت ببینی![]()
دیگه جوون نیستیم پیر شدیم...
اخه با 1.2 خط نمیشه بگم همچین چیزی رو که ...بیا یاهوت رو ادد کردم اونجا بحث میکنیم
خودتون جواب خودتونو دادین پراید هر بدی داشته باشه صندوق عقبش باکس باحالی برا کواک هستشنوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلش طاقچه هست طاقچه بزار
اساتید نیستن جواب ما رو بدن؟؟؟
میشه در مورد عملکرد طاقچه یه توضیح بدین؟
دوستان سری 500 یا 2500 یا ساب ووفر 3500 دیجیتال دیزاین چه قیمتایی دارن ؟؟؟؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
سلام
دوستان این مدل امپیلی کنوود 8400 جوابگو 718ex و ساب باکس جی بی ال 1000 هستش.در ضمن پخش هم الپاین 9855
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و ارادت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربردشون متفاوته وجدا از واحد قدرت که بیان کننده پارامترهای ضروری برای مچ کردن قطعاته، حجم صدای کواک ها بیشتره، کامپ برای تفکیک صدا کاربرد داره و کواک ها برای حجم صدا
ندارم متاسفانه
نه از نظر مشخصات زیاد جالب نیست، کواک 80 واته ، 8400 در بهترین حالت میخواد 60 وات بهش برسونه
بریجش هم 180 واته ، جی بی ال 1000، 250 واته
سلام
من هم mx165 دارم تو صدایه زیاد کمی تیز می شه من فکر می کردم تنظیماتم مشکل داره! شما تنظیمات پخشت رو چک کردی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)