تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1235 از 2376 اولاول ... 23573511351185122512311232123312341235123612371238123912451285133517352235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,341 به 12,350 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (58)

یک شنبه 03 / 09 / 87
    می مانم و تیم را درست می کنم .

جمعه روز بدی بود.یعنی راستش رابخواهیدازهمان وقتی که متوجه شدم مسابقه با روز تولدم همزمان شده دلشوره داشتم .قبلا نوشته بودم که بازی دیگری را در همین روز فکر کنم سه ، چهار سال پیش باختیم.نمی دانم چرا این طورنگران بودم بعد ازتمرین روز پنجشنبه جلسه فنی که گذاشتیم صمدگفت تیم خیلی خوب است.به او گفتم قبول دارم که خوبه اما باید روز بازی ببینم چی در می آید.همین طوری نمی شود گفت که چون خوب تمرین کرده ایم حتما برنده می شویم.اصولا به دنبال بهانه نبوده ونیستم ولی تیمی که آخرین بازی را پیش از تعطیلات برگزار کرد با این تیم قابل مقایسه بود؟ماتمام کارهای لازم راطی این مدت انجام دادیم تا از روندمان دورنشویم اما... ظهرفیلم بازی رادر باشگاه دیدم.فکرکنم دیگر لازم نباشد بحث داوری راوسط بکشم.موقعی که من گفتم گل ما سالم بود فیلم را ندیده بودم والان در "استقلال جوان" خواندم که کارشناسان همین نظر راداشته اند.به راحتی با احساسات هوادارن میلیونی استقلال بازی می کنند وبعد می گویند اشتباه شده است.صبرماهم اندازه ای دارد چون سکوت می کنیم باید امتیازات حساس را همین طوری از دست بدهیم.من دیگر دراین باره حرف نمی زنم وباشگاه پیگیر این قضیه خواهد بود.درکنارهمه این مسائل خودتیم هم ایراداتی دارد.درواقع برنامه های ما اصولا انجام نشده.شما حساب کنید حریف چند موقعیت حتمی گل داشت و ما چقدر . مالکیت توپ در فوتبال اهمیت دارد ولی بایدبه نتیجه برسد.درتمرینات روزهای آتی روی این قضیه کار می کنیم.
    دوستان پرسیدند قضیه امارت و حضورم در تیم النصر چیست.باید بگویم داستان تازه ای نیست به چند ماه پیش بر می گردد وبعداز آن صحبت جدیدی نشد.من با هوادارن عهد بسته ام که تیم را قهرمان کنم وتا آن موقع جائی نمی روم.
    مطمئن باشید از امروز بیشتراز همیشه تلاش می کنم تا استقلال را به جایگاه واقعی اش برسانم.

می مانم وتیم را درست می کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

زریبافان : کادر فنی را تقویت می کنیم !

رئیس مجمع باشگاه استقلال با ابراز رضایت از عملکرد مدیریت و کادر فنی این تیم گفت: با یک شکست برنامه ها و موقعیت افراد دستخوش تغییر نخواهد شد چرا که باشگاه اهداف بلندی را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مد نظر دارد که در دراز مدت دست یافتنی است.
    مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، درخصوص عملکرد مدیریت و کادر فنی باشگاه استقلال بویژه شکست خانگی این تیم مقابل فولاد خوزستان، اظهار داشت: شخصا از عملکرد آقای واعظی آشتیانی و کادر فنی استقلال راضی هستم و با یک شکست نمی توان درباره عملکرد آنها قضاوت کرد. ما باید فرصت لازم را در اختیار مدیریت باشگاه قرار دهیم وعملکرد مدیریت را در یک دوره زمانی ارزیابی کنیم.
    وی افزود: به نظر من شکست مقابل فولاد ناشی از قصور کسی نبود و کادر فنی و بازیکنان نهایت تلاش و جدیت خودشان را برای پیروزی در این مسابقه بکار گرفتند ولی موقعیت های استقلال به گل تبدیل نشد ونمی توان این شکست را متوجه شخص خاصی دانست.
    زریبافان تصریح کرد: شکست پاداش بازی خوب استقلال مقابل فولاد نبود و در این مسابقه استقلال و کادر فنی کاملا بر حریف خود تسلط داشتند و تصور می کنم هواداران هم از بازی برتر و مقتدرانه استقلال در این دیدار راضی اند هرچند این بازی خوب با کسب نتیجه همراه نشد.
    رئیس مجمع باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه شکست بخشی از رقابت ورزشی است و اهداف و برنامه های باشگاه تحت تاثیر ناکامی های احتمالی دستخوش تغییر نخواهد شد اظهار داشت: استقلال علیرغم شکست برابر فولاد همچنان جایگاه خود را در جمع تیم های بالای جدول حفظ کرده و جزو مدعیان به شمار می رود. بنابراین یک شکست نمی تواند برنامه های بلند مدت باشگاه را مختل کند.
    وی با بیان اینکه بدنبال حمایت و تقویت هر چه بیشتر از کادر فنی هستیم اظهار داشت: هرلحظه احساس کنیم تیم استقلال در بخش مدیریتی و فنی نیاز به تقویت و کمک بیشتر دارد ، در این زمینه درنگ نخواهم کرد هر چند تاکنون تمام مسائل مدیریتی باشگاه را به هیئت مدیره و مسائل فنی را به کادر فنی سپرده ایم و کمترین دخالت را در این زمینه اعمال کرده ایم.
    زریبافان درپاسخ به این سئوال که تاکنون چه بخشی از قرارداد بازیکنان استقلال به آنها پرداخت شده است ، یادآور شد : تاکنون در حد مقدورات مطالبات بازیکنان را پرداخت کرده ایم ولی همچنان بدنبال جذب کمک ها و منابع مالی جدید هستیم تا با تثبیت آنها بتوانیم به تعهدات خود به موقع عمل کنیم. در این راه هیئت مدیره و مدیرعامل درکنار بخش اقتصادی باشگاه فعالیت جدی دارند و تصور نمی کنم امسال باشگاه علیرغم رقابت در سه جبهه لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا با مشکلات مالی روبرو شود.
    رئیس مجمع باشگاه استقلال نگاه یکسان سازمان تربیت بدنی به دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس را ستود و تصریح کرد: خوشبختانه سازمان تربیت بدنی تاکنون هر زمان که این دو باشگاه به کمک های مالی نیاز داشته در حد مقدورات خود این دو تیم را مورد حمایت های خود قرارداده و اجازه نداده تا تنگناهای مالی تاثیری در روند حرکتی آنها داشته باشد. به اعتقاد من کمک های سازمان درفصل جاری به هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بی سابقه بوده و طبیعی است انتظارات نیز از این دو باشگاه مردمی برای کسب نتایج قابل قبول در لیگ برتر بالا باشد.
    وی در خصوص شائبه کمک های بیشتر سازمان تربیت بدنی به باشگاه پرسپولیس برای جذب ستاره های بزرگ فوتبال تاکید کرد : سازمان همواره نگاه برابری به این دو تیم پرطرفدار دارد و تاکنون نیز در تخصیص های خود این موضوع را ثابت کرده است . البته شاید در مقطعی توجه به یکی از این دو باشگاه به لحاظ شرایط آنها بیشتر بوده ولی در نهایت حمایت سازمان به شکلی عادلانه توزیع شده است و نمی توان از این نظر به سازمان خرده گرفت .
    زریبافان در بخش پایانی سخنان خود هدفگذاری باشگاه استقلال را در فصل جاری قهرمانی درمسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد و اظهار داشت: تمام تمرکز مدیریت باشگاه کسب قهرمانی در لیگ برتر و حضور افتخارآمیز در لیگ قهرمانان آسیاست و تمامی برنامه ها و سیاست گذاری های باشگاه در جهت تحقق این خواسته جهت گیری شده است و به عنوان بخشی از مدیریت باشگاه امیدوارم بتوانیم استقلال را به لحاظ تدارک و پشتبانی لازم برای رسیدن به این اهداف بلند یاری کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیدرضا روانخواه بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود را برای فصل آینده با مسئولان این باشگاه تمدید می کند.

امید رضا روانخواه بازیکن آبی پوشان در ابتدای لیگ هشتم دچار پارگی رباط صلیبی پا شد و نتوانست تیمش را تا به امروز همراهی کند.گرچه این بازیکن قصد داشت خیلی زودتر ازاین ها به لیگ برتر بازگردد اما موفق به انجام این کار نشد تا شاید از نیم فصل دوم بتواند برای تیمش پا به توپ شود.
    روانخواه که در فصل جاری نتوانست برای استقلال زیاد به میدان برود قرارداد خود را با مسئولان باشگاه تمدید می کند تا در فصل آینده برای تیم آبی پوش پایتخت مثمرثمر باشد و بتواند خود را بازهم به روزهای اوج خود برگرداند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عابدینی: نامه رئیس سازمان لیگ تهدید آمیز بود
    می‌خواهند یك تیم ته‌جدولی را مقابل مار زخمی قراردهند

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاری فوتبال ایران - امیر عابدینی نامه تهدیدآمیز رئیس سازمان لیگ را دلیل اصلی حضور داماش در بازی مقابل استقلال تهران برشمرد.

مدیرعامل باشگاه داماش در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال تصریح كرد: «رئیس سازمان لیگ نامه‌ای تهدیدآمیز خطاب به باشگاه داماش نوشت و تاكید كرد كه انصراف ما از حضور در جام حذفی پذیرفتنی نیست. من هم در نامه‌ای دلایلم را نوشتم اما متاسفانه سازمان لیگ حرف خودش را به كرسی نشاند.»
    عابدینی افزود: «متاسفانه عده‌ای دوست ندارند داماش در لیگ برتر بماند. ما در بازی‌های خانگی‌مان هم بیشتر از اینكه میزبان باشیم، میهمان هستیم چون در خود استان نیز تحركاتی صورت می‌گیرد. البته ما به كار خودمان ادامه می‌دهیمو این حاشیه‌سازی‌ها برایمان اهمیتی ندارد.»
    مدیرعامل باشگاه داماش با اشاره به وضعیت بازیكنان مصدوم این تیم گفت: «5 بازیكن اصلی ما مصدوم هستند، فواصل بازی‌ها به كمتر از 4 روز رسیده و این یعنی تحمیل خستگی به تیم‌های لیگ‌برتر. از سویی دیگر وضعیت حمل‌ونقل كشورمان نیز حال و روز خوشی ندارد. سفرهای ما با اتوبوس انجام می شود و در چنین شرایطی انطباق وضعیت بدنی بازیكنان با آب و هوای متفاوت كار ساده‌ای نیست. با این همه نمی‌دانم دلیل اصرار آقایان برای حضور داماش در تهران چیست. شاید می‌خواهند یك تیم ته جدولی را روبه‌روی یك مار زخمی همچون استقلال قرار دهند.»
    عابدینی در واكنش به غیبت عبدی و استانكو در بازی برابر استقلال گفت: «آنها با تیم بزرگسالان كارشان را ادامه می‌دهند. داماش با تیم جوانان خود مقابل استقلال قرار می‌گیرد و بهتر است این بازیكنان جوان با مربیان خودشان این بازی را تجربه كنند.»
    وی تاكید كرد: «نتیجه بازی معلوم است. ما فقط به تهران می‌آییم كه رفع تكلیف كرده باشیم. سازمان لیگ می‌خواهد برنامه‌هایش را دنبال كند. اما بهتر بود كه انصراف ما را قبول می‌كردند و بعد حق جریمه هم داشتند.»

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

2-1 به نفع استقلال

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اس اس 3-0 داماش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تمام پیشبینی ها ثبت شد.شروع پیشبینیه استقلال داماش.برای شرکت در پیشبینی 2 روز فرست دارید.
    پیشبینی من:
    استقلال تهران -2- -0- داماش گیلان

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظري در گفت و گو با فارس:
    بازيكن برزيلي استقلال براي يك فصل 500 هزار دلار مي‌خواهد
    خر ر...
    مگه كاكاست اينقدر پول ميخواد

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان به نظرم ما هم بايد سيستم رو عوض كنيم.
    3 5 2 در بعضي از بازي ها اصلا جوابگو نيس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •