سلام .
میخواستم بپرسم اگر در پی اس پی بازی رو Puse کنم (یعنی از بازی خارج نشم ) و پی اس پی رو خاموش کنم مشکلی برای پی اس پی نداره ؟؟؟
سلام .
میخواستم بپرسم اگر در پی اس پی بازی رو Puse کنم (یعنی از بازی خارج نشم ) و پی اس پی رو خاموش کنم مشکلی برای پی اس پی نداره ؟؟؟
خیر مشکلی پیش نمی آید و مقدار بسیار کمی شارژ مصرف می شه ( خیلی کم )
Metal Gear Solid : Peace Walker
به تنهایی کافیه
اتفاقا بازی های خوب زیادی در راهه
Metal Gear Solid : Peace Walker در حالت انجام ماموریت متوقف نمیشه احتمالا به دفعات مجبور بشید از همین روش استفاده کنید
همون طور که دوستمون گفت MGS peace walker به تنهایی طوفان به پا خواهد کرد ضمن اینکه modnation racer هم هست تازه احتمالا چند تا عنوان دیگه هم تو E3 تایید میشه .
سلام
یک سوال داشتم که ربطی به این تاپیک نداره .
ولی اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
تو فروشگاه اینترنتی لیست بازی ها کجاست .یعنی چطوری می شه بازی ها رو دید و خرید .چون هرچی گشتم نتونستم لینکش رو پیدا کنم.
فروشگاه پی سی ورلد دیگه بازی نمیاره![]()
سلام دوستان.واسه خودم که نبود.من 3000 دارم.بالاخره 160 گرفتیمش بدون مموری(آخه تقلبی بود) ولی یه باتری کلفتی داره که نگو..پشت سر هم بازی کنی 10 تا 12 ساعت به راحتی میره!!!من که موندم!!made in japan
مال خودم که 3000 هست خیلی بم حال بده 5.30!!!!
فقط لطفی می کنین راهنمایی کنین که فرم ورش رو چطور ارتقا بدیم که بازیا جدید 2010 رو اجرا کنه؟؟
سلام دوست عزیز برو تو تاپیک کپی خور کردن پی اس پی در همین بخش اونجا دوست عزیز چوری راهنمایی های ارزشمندی گذاسته!![]()
الان ورژنش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)