عزیزه من اینو دانلود کردم و نصب هم شد ولی بازم مانیتور خاموش میشه![]()
عزیزه من اینو دانلود کردم و نصب هم شد ولی بازم مانیتور خاموش میشه![]()
مشکل از کرک یا پچ یا گرافیکه یا گرافیکت رو باید آپدیت کنی.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
مگه سیم برقش قطع می شه که خاموش می شه
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
آقا من باید برم تا عصری .
خدافظ
نه مانیتور خاموش میشه!مگه سیم برقش قطع می شه که خاموش می شه
چراغش که سبزه قرمز میشه
سیم برق قطع نمیشه!
یا صفحه کلا سیاه میشه![]()
سلام
آقا این بازی flatout ultimate carnage بعد از نصب این ارور رو میده:
The Ordinal 5266 could not be located in the dynamic link library Xlive.dll
حالا چی کار کنم؟؟؟![]()
بابا جواب ماهم بدین.![]()
اینو بگیری فک کنم درست شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به مدیر محترم. من تو اجرای بازی مشکل دارم. بازی رو نصب کردم و بعد اجراش میکنم حدوداً 1 الی 2 دقیقه طول میکشه تا میره تو بازی. بعد لوگو و فیلمهای تبلیغاتی بازی میآد. و صفحه سیاه و با موزیک بازی باقی میمونه. وقتی که Enter رو میزنم موس مخصوص بازی مییاد و دیگر هیچ
چند تا کرکم امتحان کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. قسمت Hardware Test خود بازی هم تمام سختافزارامو تیک زده.
بچه ها اونایی که می خوان بازی رو اجرا کنن ولی یه ارور می ده که اخرش پسوند dll هست اول از داخل سی دی بازی اگه directx رو داره نصبش کنن اگه مشکل بر طرف نشد بیان اینجا مطرح کنن.
با تشکر
(mhi=mehdi)
سلام.من افت فريم الكي تو اكثر بازيها دارم...يعني يه افت فريم متناوب كه بگير نگير داره.'گرافيك بازي رو هم low ميكنم بازم اين مشكل هست.
cpu: intel pentium d 3Ghz
Ram: 2 *1G
VGA:Geforce 9600 GT
Rom:320 G
راستي directX و درايور كارت گرافيكمم آپديته پس جواباي آبكي ندين خواهشا
جایی پیدا نکردم اینجا مطرح میکنم:
سلام..
توی XP سیو بازی ها در مسیر MY DOCUMENTS درایو C نصب میشه...
من توی سیستم هام میخام DEEP FREEZ نصب کنم. اگر نصبش کنم سیو بازی ها به حالت اول بر میگرده و نمیشه بازی کرد..
من چطور میتونم محل پیش فرض سیو بازی رو به درایو مثلا D تغییر بدم؟؟؟
سلام علیکم...
برو بچز من میخوام آخرین آپدیت کارت گرافیک و کارت صدامو نصب کنم باید چیکار کنم...از کجا شروع کنم...از کی شروع کنم...چطوری شروع کنم...
خوب رویان که مس تیره به نظر کیمیا کنند....آیا بود که نظری سوی ما کنند؟((باتلخیص و تصرف از حافظ))![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)