تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1235 از 3195 اولاول ... 23573511351185122512311232123312341235123612371238123912451285133517352235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,341 به 12,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم !
    1: توی تهران کجا مطمئن هست بریم بخریم ؟ ... و اینکه پرمیوم دیگه تولید نمیشه و بریم الیت بگیریم ؟ ...
    اگه arcade بگیرم بعدش یه HDMI و هارد 120 بگیرم فک کنم گرون تر تموم بشه برام !!! ...
    ....
    2: کلا 2 تا اپدیت هست ؟ ... یکی داشبرد یکی دیگه اپدیت بوت هست ؟ یه سری میگن لنز من وارد نیستم یکی میتونه توضیح بده!
    3: بعد این داستان wave 4 چی هست الان پاییز امسال هم مطرح بود و میگفتن بازی ها این مشکل رو دارن و ...
    ممنون میشم کمکم کنید ! ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم !
    1: توی تهران کجا مطمئن هست بریم بخریم ؟ ... و اینکه پرمیوم دیگه تولید نمیشه و بریم الیت بگیریم ؟ ...
    اگه arcade بگیرم بعدش یه HDMI و هارد 120 بگیرم فک کنم گرون تر تموم بشه برام !!! ...
    ....
    2: کلا 2 تا اپدیت هست ؟ ... یکی داشبرد یکی دیگه اپدیت بوت هست ؟ یه سری میگن لنز من وارد نیستم یکی میتونه توضیح بده!
    3: بعد این داستان wave 4 چی هست الان پاییز امسال هم مطرح بود و میگفتن بازی ها این مشکل رو دارن و ...
    ممنون میشم کمکم کنید ! ...
    1:فروشگاه فتحی. premium هم دیگه تولید نمیشه و بهتره همون elite را خریداری کنید.

2: اپدیت دوم اسمش اپدیت درایو هست . اون لنز هم که خوب مربوط به درایو هست و ربطی به اپدیت نداره.

3:wave4 یکی از قفلهایی هست که MS برای جلوگیری از اجرای بازیهای کپی در کنسولش ساخته بود که خیلی دوم نیاورد و بلافاصله با دیسک active iso و بعدا با اپدیت های درایو ixtreme 1.61 و non -stealth ها و اخیرا با اومدن LT خنثی شد! و به راحتی این بازیها هم به صورت کپی در این کنسول بدون مشکل اجرا شد.

3. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم!

چطور میشه بازی dirt 2 سیو کرد؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تشکر میکنم !
    1: الان من بورد جاسپر و elite رو بگیرم درایورش lite on هست مثل درایور های قبلی طریقه فهمیدن این نوع درایو نیستش ؟ ...
    2: iXtreme LT چون برای LITE ON هستش فقط ! ... و اینکه بنظرتون وقتی گرفتم بگم این فریمور رو روش نصب کنه و داشبرد رو هم به اخرین ورژن ببره یا خودم این کارو بکنم ؟ ..
    3: الان با این فریمور دیگه هیچ مشکلی در لایو و بن شدن و ... که نداره خداروشکر ؟ ... چون میخوام بشینم پای لایو و نمیخوام بن بشم !!! .... (البته بستگی به بازی داره که wave چند باشه مثلا االان 1.61 ...........wave4 رو مشکلشو حل کرده حالا من یه بازی بگیرم از کجا بفهمم مثلا . wave6 نباشه و مشکلی برام پیش نیاد ؟ ...
    4: از کجا بتونم بفهمم درایورم lite on هستش اونوقت ؟ ...

5: و وقتی یه بازی که قفل جدید داره وقتی بذارم توی دستگاه میتونم بازی بکنم ولی اگه وصل بشم به لایو بن میشم و هاردم سروریس میشه ؟ ...

خیلی ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم!

چطور میشه بازی dirt 2 سیو کرد؟
    دوست عزیز ازتون خواهش میکنم این سوالتون را در تاپیک خود بازی مطرح کنید تا هم نظم تاپیک حفظ بشه و هم شما زودتر به جواب سوالتون برسید.

ممنون

تشکر میکنم !
    1: الان من بورد جاسپر و elite رو بگیرم درایورش lite on هست مثل درایور های قبلی طریقه فهمیدن این نوع درایو نیستش ؟ ...
    2: iXtreme LT چون برای LITE ON هستش فقط ! ... و اینکه بنظرتون وقتی گرفتم بگم این فریمور رو روش نصب کنه و داشبرد رو هم به اخرین ورژن ببره یا خودم این کارو بکنم ؟ ..
    3: الان با این فریمور دیگه هیچ مشکلی در لایو و بن شدن و ... که نداره خداروشکر ؟ ... چون میخوام بشینم پای لایو و نمیخوام بن بشم !!! .... (البته بستگی به بازی داره که wave چند باشه مثلا االان 1.61 ...........wave4 رو مشکلشو حل کرده حالا من یه بازی بگیرم از کجا بفهمم مثلا . wave6 نباشه و مشکلی برام پیش نیاد ؟ ...
    4: از کجا بتونم بفهمم درایورم lite on هستش اونوقت ؟ ...

5: و وقتی یه بازی که قفل جدید داره وقتی بذارم توی دستگاه میتونم بازی بکنم ولی اگه وصل بشم به لایو بن میشم و هاردم سروریس میشه ؟ ...

خیلی ممنونم
    1:الان دیگه تمام x360 هایی که تولید میشه درایوشون LITEON هست.

2: LT برای درایو BENQ هم اومده. اگه از فتحی بخرید خودش روی درایو LT نصب کرده و اگه از کسی دیگه ای خرید میکنید 100 درصد بهش بگبد که LT را روی دستگاه نصب کنه. اپدیت داشبورد هم اسونه و خودتون به راحتی میتونید انجام بدید ولی اپدیت درایو کاره سختیه!

3:خیر این اپدیت هیچ مشکلی در LIVE نداره البته باید بازیهایی که استفاده میکنید full-stealth باشن وگرنه حتی با LT هم بن میشید. در ضمن LT روی هیچ waveی حساس نیست یعنی اگه در اینده wave 100 هم بیاد LT بدون مشکل بازی را اجرا میکنه و در LIVE هم هیچ مشکلی نداره.

5:با داشتن LT هیچ گونه مشکلی نه در LIVE و نه در اجرای بازیها دارید.

7. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای من دیروز یک 360 مدل 60 گیگ از انگلیس اومد که هنوز کپی خورشم نکردم .
    تاریخ ساخت دستگاه ماه 9 سال 2008 هست .
    می خواستم ببینم مدل این دستگاه چی میشه و اینکه آیا احتمال سه چراغ شدن داره ؟
    درضمن میشه راحت کپی خورش کرد یا نه ؟
    مرسی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    دوستان برای من دیروز یک 360 مدل 60 گیگ از انگلیس اومد که هنوز کپی خورشم نکردم .
    تاریخ ساخت دستگاه ماه 9 سال 2008 هست .
    می خواستم ببینم مدل این دستگاه چی میشه و اینکه آیا احتمال سه چراغ شدن داره ؟
    درضمن میشه راحت کپی خورش کرد یا نه ؟
    مرسی
    مهدی جان دستگاهت premium هست از نوع 60 گیگ که بردش هم jasper هست و درایوش هم به احتمال 90 درصد lite-on
    بله براحتی کپی میشه میتونی بدی فتحی با 8 تومان LT بریزه روش
    3 چراغ رو هم فراموش کن

10. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان دستگاهت premium هست از نوع 60 گیگ که بردش هم jasper هست و درایوش هم به احتمال 90 درصد lite-on
    بله براحتی کپی میشه میتونی بدی فتحی با 8 تومان LT بریزه روش
    3 چراغ رو هم فراموش کن
    مرسی بابت توضیح .
    ولی من شنیده بودم که از ماه 10 سال 2008 به بعد جاسپر تولید شده . در صورتی که دستگاه من ماه 9 هست .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مرسی بابت توضیح .
    ولی من شنیده بودم که از ماه 10 سال 2008 به بعد جاسپر تولید شده . در صورتی که دستگاه من ماه 9 هست .
    والا میگن از august 2008 به این سکت بردش شده jasper

ولی به هر حال با چک کردن این موارد خیلی راحت میتونی بفهمی :

و کابل power که سرش این شکلی باید باشه :

13. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا میگن از august 2008 به این سکت بردش شده jasper

ولی به هر حال با چک کردن این موارد خیلی راحت میتونی بفهمی :

و کابل power که سرش این شکلی باید باشه :

راستش کابلش که دقیقا این شکلی هست اما برای اطلاعات نوشته شده روش باید برم خانه تا ببینم . فعلا سر کار هستم .
    راستی برای کپی خور شدن کجا را پیشنهاد میکنید که مطمئن باشه و دستگاه آسیب نبینه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •