من تنظیمات dns روی مودم انجام دادم الان ارور میده که مک ادرس انتخاب کنید که روی static باشه یا Auto کدوم باید انتخاب کنم؟
فرقش چیه؟
ضمنا این لینک که فرستادین دانلود کردم روی سیستم من خطا داد و نصب نشد
من تنظیمات dns روی مودم انجام دادم الان ارور میده که مک ادرس انتخاب کنید که روی static باشه یا Auto کدوم باید انتخاب کنم؟
فرقش چیه؟
ضمنا این لینک که فرستادین دانلود کردم روی سیستم من خطا داد و نصب نشد
Last edited by iman2919; 26-12-2019 at 19:58.
اشتباه تنظیم کردی اصلا به مک ربطی نداره
تنظیمات رو کامل شات کن
بعد برنامه پرتابله
نصبی نی
تنظیمات کامل انجام میدم ولی خطا میده
![]()
Last edited by iman2919; 27-12-2019 at 08:27.
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _land
تنظیمات رو درست انجام دادی
بیا رو این start رو بزن باید درست کار کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه متاسفانه اینم کار نمیکنه و همون خطا قبلی میده
لینک مشکل داره برای من
ASUS N14U
امروز خود به خود پینگ درست شده
منتظر میمونم ببینم استیبل میمونه همینجوری یا نه
الان اومده بین 80 تا 85
Last edited by S M Λ S Ħ; 29-12-2019 at 14:07.
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی واردNetwork-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم ، بعد از Connecting چییزی که نشون داده میشه همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و DNS Server قبل هستش و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
Last edited by Computer.Data; 29-12-2019 at 14:43.
درود
متاسفانه این دوستمون یکماهه رو داره میده 15 تومن! من بخوام 15 برای این بدم و 10 برای شاتلند میرم با این پول یه سرویس با سرعت بالاتر میگیرم، کلی ترافکی پایه هم اضافه تر میشه! شما تبلیغ کردید فکر کردم ماهی 5 تومنه! دیگه بالاتر از 7-8 تومن ارزش خرید نداره!!!
ویندوز شما 32 بیته ولی این برنامه برای ویندوز های 64 بیتیه
نسخه 32 بیت رو نداری؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)