تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1234 از 1320 اولاول ... 23473411341184122412301231123212331234123512361237123812441284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,331 به 12,340 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دلخوش به همین مقدار گشته و بیخیال شدم
    جایی هم باشه نصف فیلم را سانسور کردن
    از سایت دوستی ها یکی گرفتم ، 101 دقیقه فیلم شده 91 دقیقه
    حالا از همون 91 دقیقه کجاهاشو زوم کردن تصویر را بالا پائین کشیدن بماند
    انتظار سانسور را داشتم ولی 10 دقیقه سانسور کردن دیگه توهین به شعور انسان است

کاملا به معنویت رسیدم

اگر به دنبال استفاده از ترافیک داخلی برای تماشای فیلم های میلی یا سانسور شده هستید
    گزینه اندروید باکس های میلی با iptv بهترین هست که به احتمال خیلی زیاد از ترافیک داخلی استفاده میکنه و بعضا شاید حتی مجانی هم حساب کنه
    موفق باشید
    باز چیز خاصی مد نطرتون بود پ خ کنید

2. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما سرنخ خیلی خوبی به من دادین ، لازم بود مجدد از شما تشکر کنم
    لینک های یکی از همون سایت هایی که لیست کردید را در ترین بیت آپلود و با اینترنت داخلی دانلود زدم
    آدم کیف میکنه از این دوستای گل پی سی ورلد بازم ممنونم
    خوب اینکه میشه دوبار کاری خودت اپلود کنی بعد دانلود کنی
    مهم اینکه لینک اماده باشه بزنی

4. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اگر به دنبال استفاده از ترافیک داخلی برای تماشای فیلم های میلی یا سانسور شده هستید
    گزینه اندروید باکس های میلی با iptv بهترین هست که به احتمال خیلی زیاد از ترافیک داخلی استفاده میکنه و بعضا شاید حتی مجانی هم حساب کنه
    موفق باشید
    باز چیز خاصی مد نطرتون بود پ خ کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خوب اینکه میشه دوبار کاری خودت اپلود کنی بعد دانلود کنی
    مهم اینکه لینک اماده باشه بزنی
    حتما دوباره کاری نمیشه دیگه !
    من هم اول همین فکر را میکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما دوباره کاری نمیشه دیگه !
    من هم اول همین فکر را میکردم
    حالا 3گیگ داخلی زدی خودتو هلاک کردی
    بجای وقت و هزینه و مصرف برق ی بسته بزنی کمتر در میومد

8. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

حالا 3گیگ داخلی زدی خودتو هلاک کردی
    بجای وقت و هزینه و مصرف برق ی بسته بزنی کمتر در میومد
    عزیزم 5 تا سیمکارت ایرانسل دارم که دیروز 10 گیگ دانلود زدم با اینترنت معنوی روز زن
    7 تا هم سیمکارت همراه اول دارم که میشه 21 گیگ ، تا روز 22 بهمن استفاده میکنم از اینترنت معنوی همراه اول
    ( همش به نام خودم نیست ، ننویسی سقف سیمکارت 10 تاست ! )

وقت ؟ یعنی بسته بخری سریعتر دانلود میشه ؟
    هزینه ؟ چه هزینه ای کردم الان ؟
    مصرف برق ؟ یعنی بسته بخرم بدون سیستم میتونم دانلود کنم ؟

من میدونم این برداشت اشتباهت به خاطر چیه ! شما فکر میکنی من چندین ساعت نشستم آپلود کنم

من تا بایت آخر از این اپراتورها بتونم میکشم ، من به اندازه کافی بسته خریدم
    اونزمانی که وایمکس ایرانسل داشتم 120 میدادم برای 15 گیگ اینترنت 6 ماهه 2 مگابیت فقط به خاطر 5 ساعت اینترنت 2 مگابیت رایگان شبانه ... کجا بودین شما ؟ اونزمانی که با اینترنت Dialup حدود 700 مگ مترجم پارس را یک هفته دانلود میزدم کجا بودین شما ؟ اونزمانی که روی ستلایت مک هک میکردم کجا بودین شما ؟ و ...... چند سال اینترنت Dialup که ماهی 40 تومن قبض تلفن میومد ( با 70 تومن سکه بهار آزادی میدادن اون زمان )

از سال 83 کاربر اینترنتم ، پولی که برای اینترنت دادم را سکه خریده بودم الان خونه میدادن !
    عزیز امثال من به اندازه ی کافی خرج کردن ، الان دیگه نوبت دهه 80 ای هست

اصلا فکر کن شاید من نوعی پول اینترنت ندارم ، نباید مسخره کنی که ! درسته ؟!

10. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیزم 5 تا سیمکارت ایرانسل دارم که دیروز 10 گیگ دانلود زدم با اینترنت معنوی روز زن
    7 تا هم سیمکارت همراه اول دارم که میشه 21 گیگ ، تا روز 22 بهمن استفاده میکنم از اینترنت معنوی همراه اول
    ( همش به نام خودم نیست ، ننویسی سقف سیمکارت 10 تاست ! )

وقت ؟ یعنی بسته بخری سریعتر دانلود میشه ؟
    هزینه ؟ چه هزینه ای کردم الان ؟
    مصرف برق ؟ یعنی بسته بخرم بدون سیستم میتونم دانلود کنم ؟

من میدونم این برداشت اشتباهت به خاطر چیه ! شما فکر میکنی من چندین ساعت نشستم آپلود کنم

من تا بایت آخر از این اپراتورها بتونم میکشم ، من به اندازه کافی بسته خریدم
    اونزمانی که وایمکس ایرانسل داشتم 120 میدادم برای 15 گیگ اینترنت 6 ماهه 2 مگابیت فقط به خاطر 5 ساعت اینترنت 2 مگابیت رایگان شبانه ... کجا بودین شما ؟ اونزمانی که با اینترنت Dialup حدود 700 مگ مترجم پارس را یک هفته دانلود میزدم کجا بودین شما ؟ اونزمانی که روی ستلایت مک هک میکردم کجا بودین شما ؟ و ...... چند سال اینترنت Dialup که ماهی 40 تومن قبض تلفن میومد ( با 70 تومن سکه بهار آزادی میدادن اون زمان )

از سال 83 کاربر اینترنتم ، پولی که برای اینترنت دادم را سکه خریده بودم الان خونه میدادن !
    عزیز امثال من به اندازه ی کافی خرج کردن ، الان دیگه نوبت دهه 80 ای هست

اصلا فکر کن شاید من نوعی پول اینترنت ندارم ، نباید مسخره کنی که ! درسته ؟!

1ادم سراغی دارم 30 تا سیمکارت از هر 3اپراتور قبل از قانون 10سیمکارتی داره و فقط از 3تاش استفاده میکنه البته مثال زدم که بحث سر تعداد سیم نیست
    2ی بسته 30روزه همراه اخر بزنی 400گیگ میتونی دانلود کنی فکر نمیکنم 18هزار تومن پولی باشه که بخاطرش 5تا سیمکارت رو هی در بیارم و 3گیگ 3گیگ داخلی بزنم یعنی وقت بزارم دنبال داخلی گشتن با سانسور
    4منهم دوست دارم تا هرچی مجانی باشه از این اپراتورها استفاده کنم
    5 اگر شما در اون زمان وایمکس استفاده کردی بنده هم با سرعت 64کیلو اونهم با مدرک وکیلی .... و با هزار زحمت از سال های قدیم شروع کردم تاریخ عضویتم در این سایت مشخصه و در سایتهای دیگه از 2001هست
    شما 40تومن قبض میدادی بنده 70تومن قبض دایل اپ میدادم و هرچی که نوشتی من کجا بودم مشخصه خیلی از دوستان در این سایت هستن که تمام اینهای شما استفاده کردی رو تجربه کردن در اون زمان
    6همچین نوشتی کاربر از سال 83هستی انگار من تازه اینترنت وصل کردم و عضو شدم
    7نمیدونم چند سالتون هست که مثال دهه 80رو زدی ولا الان دهه 80و 90رو با دهه 50مقایسه نکن که خیلی پیشرفه تر شدن
    8 مسخره نکردم و اگر دوباره متن منو بخونی منظورم چیز دیگه ای هست
    اینکه نت ملی 3گیگ بدن رایگان و ما حلوا حلوا کنیم درست نیست بلکه اصلا باید نت ملی {داخلی }رایگان باشه

12. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

14

سلام/همراه اول دانلود شبانه 1تا11صبح رو حذف کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام/همراه اول دانلود شبانه 1تا11صبح رو حذف کرده؟
    مشترک گرامی به علت بروز مشکل فنی لطفا مجددا تلاش نماییدHAMRAHAVAL

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

1ادم سراغی دارم 30 تا سیمکارت از هر 3اپراتور قبل از قانون 10سیمکارتی داره و فقط از 3تاش استفاده میکنه البته مثال زدم که بحث سر تعداد سیم نیست
    2ی بسته 30روزه همراه اخر بزنی 400گیگ میتونی دانلود کنی فکر نمیکنم 18هزار تومن پولی باشه که بخاطرش 5تا سیمکارت رو هی در بیارم و 3گیگ 3گیگ داخلی بزنم یعنی وقت بزارم دنبال داخلی گشتن با سانسور
    4منهم دوست دارم تا هرچی مجانی باشه از این اپراتورها استفاده کنم
    5 اگر شما در اون زمان وایمکس استفاده کردی بنده هم با سرعت 64کیلو اونهم با مدرک وکیلی .... و با هزار زحمت از سال های قدیم شروع کردم تاریخ عضویتم در این سایت مشخصه و در سایتهای دیگه از 2001هست
    شما 40تومن قبض میدادی بنده 70تومن قبض دایل اپ میدادم و هرچی که نوشتی من کجا بودم مشخصه خیلی از دوستان در این سایت هستن که تمام اینهای شما استفاده کردی رو تجربه کردن در اون زمان
    6همچین نوشتی کاربر از سال 83هستی انگار من تازه اینترنت وصل کردم و عضو شدم
    7نمیدونم چند سالتون هست که مثال دهه 80رو زدی ولا الان دهه 80و 90رو با دهه 50مقایسه نکن که خیلی پیشرفه تر شدن
    8 مسخره نکردم و اگر دوباره متن منو بخونی منظورم چیز دیگه ای هست
    اینکه نت ملی 3گیگ بدن رایگان و ما حلوا حلوا کنیم درست نیست بلکه اصلا باید نت ملی {داخلی }رایگان باشه
    1- به من چه که طرفی که میشناسی یا نمیشناسی چند تا سیمکارت داره و استفاده میکنه یا نمیکنه ؟!
    گویند پدر بود فاضل - از فضل پدر تو را چه حاصل ؟
    اونی که 30 تا سیمکارت داره قطعا از تمامش استفاده میکنه ، سیمکارت 90 روز آنتن نگیره سلب مالکیت میشه عزیزم
    سیمکارت را بزاری روی گوشیت و آنتن بگیره میشه استفاده ! قرار نیست کار خاصی انجام بدی عزیزم
    2- از این بسته زیاد گرفتم و دانلود زدم و اگر بسته گرفته بودی میدونستی محدودیت نداره عزیزم ! من با نامحدود 2 تا 7 که الان حذفش کرده یکترابایت دانلود میزدم بدون افت سرعت ، اینقدر فیلم و سریال گرفته بودم از از اردیبهشت تا الان نگاه میکردم تا بالاخره تمام شد 400 گیگ هم نیست 450 گیگه
    به خاطرش هی سیمکارت در بیاری ؟! مگه سیمکارت عوض کردن چقدر زمان میبره ؟!
    با این منطقت چیزی هم نباید بخوری ! چون بعدش باید بری سرویس بهداشتی !

وقت بزاری دنبال داخلی گشتن با سانسور ؟!
    باید بری بشینی سر کلاس اول ابتدایی که فارسی خواندن را یاد بگیری
    عزیزم از سایتی که فیلم هاش سانسور نیست لینک فیلم را میگیرم و آپلود میکنم ، هر لینکی کمتر از 30 ثانیه آپلود میشه ! درشت نوشتم این دفعه ببینی ، حتما به چشم پزشک مراجعه کنید
    آنکس که نداند و نداند که نداند - در جهل مرکب ابدالدهر بماند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به من چه ربطی داره جنابعالی میخوای چکار کنی ؟ اون بسته 18 تومن نیست دلبندم ! اون بسته 19900 بدون مالیات !
    حداقل یکبار بسته را بخر که قیمتش را بدونی ، ضمنا بنده نمیگم چکار کنی یا نکنی ! این جنابعالی هستی که وقتی سر از چیزی در نمیاری میخوای خودت را نخود آش کنی ! من از یه کاربری تشکر کردم ، حالا تو چرا اینهمه حرص میخوری اله اعلم ! من در عرض 5 دقیقه لینک 10 تا فیلم را پیدا و آپلود کردم و دانلود زدم ، اگر کندی و یه کار 5 دقیقه ای را در 5 ساعت انجام میدی باید بری آموزش تندخوانی نصرت ( اگر سنت بالاست حتما یادته )
    4 - من زیاد مجانی کار کردم و میکنم ، یه زمانی یکسال و نیم با هک همراه اول دانلود میزدم ( فری نت ، پراکسی و پورت ) و باز هم استفاده خواهم کرد
    5- همه مدل نتی داشتم ، وایمکس مبین نت هم داشتم ، آفرین به تاریخ عضویتت ! حداقل یه کار مفیدی برای این فروم میکردی ( یک مدال عقبی ) ، از این یوزرها منم زیاد دارمو داشتم . فروم هایی که دود شدن رفتن هوا . به جای اینکه از کمک کردن و دوستی بین کاربرها ناراحت بشی روی خودت کار کن
    بله خیلی ها تجربه کردن و چون یادت رفته نوشتم که یادت بیاد بفهمی پول علف خرس نیست که همینطوری بدم به اپراتورها ، 20 تومن آره پولی نیست ولی همین 20 تومن 20 تومن هارو بی حساب دادید و دادند که همراه اول و ایرانسل طرح های نامحدود را برداشتند ، من که مثل شما ساده لوح نیستم عزیزم
    به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیم
    شما دقیقا مثالی از جامعه ی ما هستید که هر چیزی را گرون کنند صف میبندید تا گرونتر نشده بخرند ! همون جماعتی که دنبال پراید 7 تومنی بود و مثلا تحریم کرده بود ولی تا قسطی شد سر خریدنش دعوا شد
    6 - نه تازه وصل نشدی ، پیر شدی یادت رفته ! نوشتم یادت بیاد ! نوشتم بفهمی تازه نت ندیدم که به ساز هر اپراتوری برقصم
    7 -خدا دو تا چشم بینا بهت داده ببینی ! از مغزت که استفاده نمیکنی حداقل چشم را از حالت آکبند در بیار ! دهه 80 ای گندمی را درو میکنن که دهه 50 و 60 ای واسشون کاشته ! 15 سال قبل چند تا سایت و فروم داشتیم ؟ الان چند تا داریم ؟ اصلا قابل مقایسه هست ؟ همین فروم را یه دهه 50 ای یا 60 ای ساخته !
    دهه 80 ای پیشرفتش کنکور 700 هزار نفری و قبولی 699 هزار نفریه ! لیسانس و فوق لیسانس کیلوییه ! مثل زمان من نوعی نیست که کنکور 2 میلیون نفری را تجربه کردیم و قبولی 5 درصدی با احتساب دانشگاه پیام نور ! عزیزم سفسطه نکن و خودت را به کوچه علی چپ نزن ، من دهه 80 ای نیستم که خام باشم
    8 - پسر خوب ، یا تو این مملکت زندگی نمیکنی یا اینکه خودت را به نفهمی زدی ! رایگان ؟! بشین رایگان بشه بهت بدن
    این اینترنت ملی برای اینه که ذهن من و توی نوعی را آماده کنن برای آینده ، این مملکت فرداش قطعا بدتر از امروزش هست
    من حلوا حلوا نمیکنم ، من از تن خرس مو میکنم ! چرا ؟ چون مو کندن از خرس غنیمته !

اون فیلم و سریال هایی که میخوای با بسته گرفتن تازه نگاه کنی من دانلود زدم و دیدم و تموم شده رفته ! الان فیلم و سریالی نیست که من بخوام به خاطرش بسته ی یکماهه فعال کنم . اگر بسته نمیگیرم چون چیزی در اون حجم نیست که بخوام دانلود بزنم . پس به جای تعیین خط مشی برای دیگران و حسادت و فضولی کردن به فکر خودت باش ... شایدم کارمند همراه اولی که اینقدر ناراحتی !

Last edited by mehr1362; 06-02-2021 at 06:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •