تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1234 از 1421 اولاول ... 234734113411841224123012311232123312341235123612371238124412841334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,331 به 12,340 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

16 تومن بدی سرویس 256 بگیری نامحدود با سرعت 32 خوبه؟ یه جوری میگی نامحدود که انگار سرعت 300 میده .
    من خودم مخابرات داشتم خیلی وقته اومدم شاتل ، 128 3 ماهه 8 گیگ 32 تومن ، 370 هم سرعت میده ، شبی میتونی حدودا 7 گیگ دان کنی ، فقط محدودیتش یکم دردسر داره ، من ماه قبل 50 گیگ دان کردم محدود نشدم.

الان که وضع مخابرات اینجوریه اینهمه تشکر میکنی ، اگه قبلا که سرعت تا 1 مگ هم میرفت (سرعت خود من تا 1 مگ رفت ) نت مخابرات داشتی چیکار میکردی!
    شما +hossein019940 واقعا حرف دل من رو زدید مدت ها بود که اینجا نیومدم ولی با این بحث مجبور شدم بیام(256 نامحدود دارم)
    ماه قبل یازی payday2 رو از استیم خریدم با حجم 6 گیگ الان 4 گیگ دانلود شده ولی 45 ساعت لپ تاپم رو براش روشن نگه داشتم حداقل pc داشتم اینقدر دلم نمیسوخت
    الان رفتم تو بتل 3 بازی کنم دیدم کلا هیچ سروری مناسب پینگ من نیست (400 میلی ثانیه)
    من نمیدونم اونی که از مخابرات تعریف میکنه پارسال که من مخابرات گرفتم سرعت خوب بود(250 تا 350)و من 175 گیگ ماه اول دانلود داشتم اگه اون موقع این دوستمون مخابرات داشت معلوم نبود چیکار میکرد:|

2. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

16 تومن بدی سرویس 256 بگیری نامحدود با سرعت 32 خوبه؟ یه جوری میگی نامحدود که انگار سرعت 300 میده .
    من خودم مخابرات داشتم خیلی وقته اومدم شاتل ، 128 3 ماهه 8 گیگ 32 تومن ، 370 هم سرعت میده ، شبی میتونی حدودا 7 گیگ دان کنی ، فقط محدودیتش یکم دردسر داره ، من ماه قبل 50 گیگ دان کردم محدود نشدم.

الان که وضع مخابرات اینجوریه اینهمه تشکر میکنی ، اگه قبلا که سرعت تا 1 مگ هم میرفت (سرعت خود من تا 1 مگ رفت ) نت مخابرات داشتی چیکار میکردی!
    من الان 3 ساله مخابراتم فق 2 الی 3 ماه رفتم شرکتای خصوصی دهنم سرویس شد بابت ای تایم رایگان و محدودیت دانلود و درکل مسخره بازی های من دراوردی
    درسته اوایل مخابرات شاه بود
    ولی الان نرمال شده و اینترنت ارزون و معقولی میده

4. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

شما +hossein019940 واقعا حرف دل من رو زدید مدت ها بود که اینجا نیومدم ولی با این بحث مجبور شدم بیام(256 نامحدود دارم)
    ماه قبل یازی payday2 رو از استیم خریدم با حجم 6 گیگ الان 4 گیگ دانلود شده ولی 45 ساعت لپ تاپم رو براش روشن نگه داشتم حداقل pc داشتم اینقدر دلم نمیسوخت
    الان رفتم تو بتل 3 بازی کنم دیدم کلا هیچ سروری مناسب پینگ من نیست (400 میلی ثانیه)
    من نمیدونم اونی که از مخابرات تعریف میکنه پارسال که من مخابرات گرفتم سرعت خوب بود(250 تا 350)و من 175 گیگ ماه اول دانلود داشتم اگه اون موقع این دوستمون مخابرات داشت معلوم نبود چیکار میکرد:|
    مخابرات ینی روشن موندن لبتاب
    این طبیعیه و من حال میکنم.ماهی 5 تومن پول برق میاد دیگه

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

مخابرات ینی روشن موندن لبتاب
    این طبیعیه و من حال میکنم.ماهی 5 تومن پول برق میاد دیگه
    فقط پول برق نیست ، از عمر مفید سیستم کم میشه ، تازه یکی میخواد یه فایلی رو که حجمش مثلا 4 گیگه رو سریع دان کنه ، با سرعت 32 عمری طول میکشه ، الان یه قسمت از سریال HD حجمش متوسط 250 مگه ، حالا تو یه قسمت رو 3 ساعت بشین دان کن ببین ، بعد باید 3 ساعت دیگه منتظر باشی تا قسمت بعدی دان شه ببینی. (حالا من فقط فیلم رو مثال زدم). با سرعت 32 نمیشه بروز باشی.

7. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

فک میکنم ژاپن هستم (همه سایتا بازه)
    این دوستمون رضا خیری خودش تو ژاپنه از خودش سوال کن ببین در مورد نت ژاپن چی میگه اونا دارن 5Gتست کردن حالا شما بیا نت مخابرات رو با ژاپن تست کن

9. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

این دوستمون رضا خیری خودش تو ژاپنه از خودش سوال کن ببین در مورد نت ژاپن چی میگه اونا دارن 5Gتست کردن حالا شما بیا نت مخابرات رو با ژاپن تست کن
    حسین چرا گفتی؟
    ریاه شد رفت

11. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

فقط پول برق نیست ، از عمر مفید سیستم کم میشه ، تازه یکی میخواد یه فایلی رو که حجمش مثلا 4 گیگه رو سریع دان کنه ، با سرعت 32 عمری طول میکشه ، الان یه قسمت از سریال HD حجمش متوسط 250 مگه ، حالا تو یه قسمت رو 3 ساعت بشین دان کن ببین ، بعد باید 3 ساعت دیگه منتظر باشی تا قسمت بعدی دان شه ببینی. (حالا من فقط فیلم رو مثال زدم). با سرعت 32 نمیشه بروز باشی.
    داداش من شما هم یه خرده اغراق کردی ...من خودم 512 نا محدود دارم و 2 تا سیستم به طور نوبتی دانلود میکنم نصف سریال های که میبینم حجمشون 250 مگ نیست بلکه حدود 1.5 گیگه ...
    فیلمام هم اکثرا بالای 2 گیگ
    شما میگی وقتی یه قسمت دانلود میشه باید صبر کنی 3 ساعت که قسمت بعد دانلود شه .؟ کسی که از شرکت های دیگه محدود داره وقتی یه سریالی صبح میاد باید صبر کنه شب دانلود کنه و فردا ببینه
    حتی گاهی برای دانلود اهنگ باید تا شب صبر کنی ساعت رایگان شروع بشه ..من در ماه 85 گیگ دانلود دارم ...

البته من خودم 1 ساله گرفتم و الان میخوام 2 مگ بگیرم نمیتونم ...

جدای همه این حرفا شما یه شرکت به من معرفی کن که بتونم با 75 تومن حدود 200 گیگ در ماه دانلود داشته باشم ...من ماه بعد که اینترنتم تموم شد از مخابرات میام اون شرکت بدون هیچ بحثی ...

13. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

داداش من شما هم یه خرده اغراق کردی ...من خودم 512 نا محدود دارم و 2 تا سیستم به طور نوبتی دانلود میکنم نصف سریال های که میبینم حجمشون 250 مگ نیست بلکه حدود 1.5 گیگه ...
    شما میگی وقتی یه قسمت دانلود میشه باید صبر کنی 3 ساعت که قسمت بعد دانلود شه .؟ کسی که از شرکت های دیگه محدود داره وقتی یه سریالی صبح میاد باید صبر کنه شب دانلود کنه و فردا ببینه
    حتی گاهی برای دانلود اهنگ باید تا شب صبر کنی ساعت رایگان شروع بشه ..من در ماه 85 گیگ دانلود دارم ...

جدای همه این حرفا شما یه شرکت به من معرفی کن که بتونم با 75 تومن حدود 200 گیگ در ماه دانلود داشته باشم ...من ماه بعد که اینترنتم تموم شد از مخابرات میام اون شرکت بدون هیچ بحثی ...
    دادا فیلم رو قبول دارم حجمش 2 گیگه ، ولی این چه سریالیه که حجم هر قسمتش 1.5 گیگه ؟ 4K هستش؟

512 سرعتش تقریبا 2 برابر 256 میشه ، ما داشتیم سر 256 بحث میکردیم ، 512 خوبه (ولی قیمتش بصرفه نیست) ، من گفتم 3 ساعت حقیقتو گفتم چون خودم یه سریال رو دان میکردم 3 ساعت میشد ، میدیدم بعد صبر میکردم تا قسمت بعد دان شه ، پیام بازرگانی بود.

در اینکه مخابرات برای دانلود خوبه که شکی نیست ، اینو همه میدونن ، من خودم سرویس 1 مگ 6 ماهه میگرفتم شبانه رایگان نزدیک 4 گیگ دان میکردم ، حال میداد ، بدون هیچ ترسی از محدود شدن.

هر شرکتی مزایا و معایبی داره ، به نظرم معایب مخابرات بیشتر از مزایا شه.

15. 5 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

قوربون ادم چیز فهم
    کدوم شرکتی با 16200 تومن (256نامحدود )بهت 50گیگ اجازه دان میده.اون هیچ شرکتی نیست جز مخابررررررررررررات مازندران
    من الان 512 نامحدود دارم و هر 5ساعت 1 گیگ میگیرم.تو ماه حسا ب کنیم بالای 50 گیگه

17. 2 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

دادا فیلم رو قبول دارم حجمش 2 گیگه ، ولی این چه سریالیه که حجم هر قسمتش 1.5 گیگه ؟ 4K هستش؟

512 سرعتش تقریبا 2 برابر 256 میشه ، ما داشتیم سر 256 بحث میکردیم ، 512 خوبه (ولی قیمتش بصرفه نیست) ، من گفتم 3 ساعت حقیقتو گفتم چون خودم یه سریال رو دان میکردم 3 ساعت میشد ، میدیدم بعد صبر میکردم تا قسمت بعد دان شه ، پیام بازرگانی بود.

در اینکه مخابرات برای دانلود خوبه که شکی نیست ، اینو همه میدونن ، من خودم سرویس 1 مگ 6 ماهه میگرفتم شبانه رایگان نزدیک 4 گیگ دان میکردم ، حال میداد ، بدون هیچ ترسی از محدود شدن.

هر شرکتی مزایا و معایبی داره ، به نظرم معایب مخابرات بیشتر از مزایا شه.
    داداش نسبت به هزینه ای که میکنی بهترینه...پول داشته باشی بحثش جداست (هایوب +فشفشه)

19. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •