دوست عزیز S126 بازم ببخشید
درود
تمام دوستانی که از دستم ناراحت شدند لطفا به بزرگی خودشان ببخشند
![]()
دوست عزیز S126 بازم ببخشید
درود
تمام دوستانی که از دستم ناراحت شدند لطفا به بزرگی خودشان ببخشند
![]()
دوستان همدرد...این شرایطی که اساتید میگن میشه بعد آموزشی داخل شهر خودتون بیافتید...مو به مو میدنید به ما هم بگید که مطلع شیم؟
بطور مثال: متاهل بودن - همزمانی 2 برادر خدمت کردن
کامل شو میخوام......بعدش چه مدارکی میخوان که اینا ثابت کنیم...؟
بفرما اینم خدمت شما :
سلام دوستان
من اعزامم خورده 2 دی ماه.06 تهران.اینجور که دوستان نوشتن معلوم نیست مرخصی اولو بدن یا نه.من موندم وسایلمو ببرم یانه؟کسی اگر خبر داره لطفن بگه.
مرسی.
فکر کنم معاف از رزم بیشتر به درد دیپلم به پایین میخوره که نخاند پست روی برجک بدند
میان دوره رو که حتما میدن؟
چون من باید بعد یکماه برگردم منزل و چند تا کار مهم دارم
اقا عالی بود . دستت درد نکنه !خوب با این عکس دوستان می تونند مدارک رو تهیه و با خودشون ببرند .
من امروز مدارک رو بردم به یکی از دفاتر اسناد رسمی و جهت اطمینان دو سری از هر کدوم از مدارک برابر اصل کردم
یه سری هم برای خودم می خواستم در حدود 20 تا مهر برابر اصل شد حدود 4000 تومن
و یه سوال از دوستانی که اموزشی رو جدیدا رفتند ایا نیازی به بردن عکس 3*4 هستش ؟ یه جا خوندم 12 تا عکس هم باید با خودمون ببریم ؟ البته من یه 4-5 تایی دارم که اونا رو با خودم می برم![]()
Last edited by vahidreza2007; 16-12-2012 at 13:07.
روی میان دوره اصلا حساب باز نکنید !!! احتمال دادنش خیلی ضعیف هستش ولی اگه دوره بر میان دوره چند تا تعطیلی بود اونوقت احتمال داره اینا هم یه دور روز این ور اونورش رو تعطیل کنند و بفرستن میاندوره![]()
سلام.دوست من اعزامی آبان 06 تهران بود بهشون 4روز مرخصی دادن همون اول.
ببخشید میشه گوشی یا mp3 پلیر برد و جائی هست که تحویل بگیره تا بعد که دوباره میریم مرخصی یا بیرون بگیریم ؟؟
من راهم خیلی دوره اینهمه توراه چیکار کنم![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)