تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1234 از 1746 اولاول ... 2347341134118412241230123112321233123412351236123712381244128413341734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,331 به 12,340 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه هــــنـــــگ مـرزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

بیخیاله کل کل شو اینجا تو پیج lol 3.4 تا ترول ریخته همشونم رفیق هم هستن نه تنها من دیگه بحث نمیکنم باهاشون بلکه پلیر های قدیمی هم گذاشتن کنار این تاپیکو...همین چند وقت پیش داشتم بحث میکردم با این ترول gl&hf ورداشته اکانت fake نشون میده spec هم نکرده بود خودش داشت بازی میکرد از عکسش تابلو بود (سیلور2) بیخیال وقتت حروم میشه الان همه پلیر های قدیمی و خوب میرن اینجا irlol.irمسابقاتم برگزار میکنن rp میدن پیشنهاد میکنم این ترولارو بزاری با خودشون ترول کننکسی که میگه vayne بدترین adc هست دیگه خودت باید بگیری داستانو (بهترین adc بازی هست) کسی که رنگارو میگه جانگل عالیه خودت بگیر داستانو دیگه
    بابا من کاری ندارم بهشون ajlost1 اومده از من غلط املایی میگیره بگو آخه مگه من سر کلاص هستم که باید درصت بنویصم؟ اسلا من دوصت دارم اینتور بنویصم ببینم کی تخمشو داره بیاد بگه چیه این نوشتیاین یکیم میگه واین سخته خوب این فکر نمی کنه بگه مثلا من شاید بلد نباشم باهاش اینو نمیگه میگه واین تانک می خواد اگه یک توضیحی بدید که این یعنی چی من ممنون میشم .حتی بلد نیست بگه واین من اولین بر فکر کردم میگه Win

2. این کاربر از هــــنـــــگ مـرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

بابا من کاری ندارم بهشون ajlost1 اومده از من غلط املایی میگیره بگو آخه مگه من سر کلاص هستم که باید درصت بنویصم؟ اسلا من دوصت دارم اینتور بنویصم ببینم کی تخمشو داره بیاد بگه چیه این نوشتیاین یکیم میگه واین سخته خوب این فکر نمی کنه بگه مثلا من شاید بلد نباشم باهاش اینو نمیگه میگه واین تانک می خواد اگه یک توضیحی بدید که این یعنی چی من ممنون میشم .حتی بلد نیست بگه واین من اولین بر فکر کردم میگه Win
    اینا 4 تا مسابقه lcs دیدن همشون فکر میکنن الان خدای گیمن (حالا خوبه یکیشون gold 3 نیست همه زیره گلدن) بیخیال وقتتو نزار اینجا حروم کن همون سایتی که گفتم برو همه ی آپدیتارو همه بحصارو راحت میتونی اونجا بکنی

4. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

بیخیاله کل کل شو اینجا تو پیج lol
    3.4 تا ترول ریخته همشونم رفیق هم هستن نه تنها من دیگه بحث نمیکنم باهاشون بلکه پلیر های قدیمی هم گذاشتن کنار این تاپیکو...همین چند وقت پیش داشتم بحث میکردم با این ترول gl&hf ورداشته اکانت fake نشون میده spec هم نکرده بود خودش داشت بازی میکرد از عکسش تابلو بود (سیلور2) بیخیال وقتت حروم میشه
    الان همه پلیر های قدیمی و خوب میرن اینجا irlol.ir
    مسابقاتم برگزار میکنن rp میدن پیشنهاد میکنم این ترولارو بزاری با خودشون ترول کنن
    کسی که میگه vayne بدترین adc هست دیگه خودت باید بگیری داستانو (بهترین adc بازی هست) کسی که رنگارو میگه جانگل عالیه خودت بگیر داستانو دیگه
    اه رئیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز پست گذاشت
    باز رفتی یه سایت دیگه رو هم به گند کشیدی که ! نه ترو خدا تو یکی دیگه نیا irlol.ir
    همینجا باش و کل کل زیره 12 سال کن
    Oke؟
    همون بهتره که هیچ وقت از لیست سیاهم نیارمت بیرون کلا بحث کردن باهات (1 ماه پیشم بهت گفتم )فایده نداره

داره خودمونی میشه lordrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

WTF واین؟!!:| خداییش خیلی خوبین شما WINE ه ؟ یا Vine ه؟ وین تلفظ میشه :| من بلد نیستم باهاش خوب شما برو وین ریتشو ببین!اگه اسون بود انقد وین ریتش نمیومد پایین.وین تانک میخواد ینی یه تانک خفن باید باشه براش پیل کنه الان متوجه شدی یا باز توضیح بدم؟اصن فرهنگ و ادب از پستا میباره بعد به بقیه میگن ترول
    Last edited by lordrun; 21-05-2014 at 21:52.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

اه رئیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز پست گذاشت
    باز رفتی یه سایت دیگه رو هم به گند کشیدی که ! نه ترو خدا تو یکی دیگه نیا irlol.ir
    همینجا باش و کل کل زیره 12 سال کن
    Oke؟
    همون بهتره که هیچ وقت از لیست سیاهم نیارمت بیرون کلا بحث کردن باهات (1 ماه پیشم بهت گفتم )فایده نداره
    جوابتو نمیدم توی که اینجایی الان چه گلی زدی به سرش با این امضات (تروله دیگه) من اونجا تیم دارم نفر دوم twisted tree line شد پس لطفا حرف نزن داداش بهتره تو نیای اونجا به امثال تو اینجا نیازه ( اینم یکی از اون ترولاس که گفتم یه 3,4 نفر هستن خودتو ناراحت نکن واسه اینا)
      محتوای مخفی: Rip go rest in peace plz 
    امضام و اواتارم یه بازیگر معروف آمریکاست 5.6 نفر دیگه هم مثه منن کوری نمیبینی نوشتم new co-star chloe moretz
    من bronze 5 ام باشم از تو بهترم خودت شروع کردی من کاری با تو نداشتم اصن اومدی پستمو Replay کردی پس معلومه بهت برخورد چون داشتم کلی با دوستان Troll گفت و گو میکردم
    تو که هیچی نمیدونی زر نگو نزار پیام خصوصیاتو بزارم بره بچه ها

برو بچ ترولای عزیز خدافظی
    Last edited by egorlord; 21-05-2014 at 22:20.

8. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

***Delete***
    Last edited by هــــنـــــگ مـرزی; 21-05-2014 at 21:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

جوابتو نمیدم توی که اینجایی الان چه گلی زدی به سرش با این امضات من اونجا تیم دارم نفر دوم twisted tree line شد پس لطفا حرف نزن داداش بهتره تو نیای اونجا به امثال تو اینجا نیازه ( اینم یکی از اون ترولتس که گفتم یه 3,4 نفر هستن خودتو ناراحت نکن واسه اینا)
    آره جان عزیزت جوابمو نده باز کم میاری (مثه همیشه ) بعد باز میگی ترول! یاده تو میوفتم
    عوضش تو امضات قشنگه کلی دوست پسر پیدا میکنی تو این فروم قضیه ی این امضات رو نمیفهمم واقعا!

196 تا پست داری 197 تاش به اینو اون گفتی ترول . :| خب اوکی ما همه ترول دیگه پست نذار
    راجع به
    (حالا خوبه یکیشون gold 3 نیست همه زیره گلدن)
    این همه خودت رو کشتی gold 3 هستی ؟؟

آفرین نمیدونستم انقدر پرویی

11. این کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    The Void

پيش فرض

آره جان عزیزت جوابمو نده باز کم میاری (مثه همیشه ) بعد باز میگی ترول! یاده تو میوفتم
    عوضش تو امضات قشنگه کلی دوست پسر پیدا میکنی
    تو این فروم قضیه ی این امضات رو نمیفهمم واقعا!

196 تا پست داری 197 تاش به اینو اون گفتی ترول . :| خب اوکی ما همه ترول دیگه پست نذار
    راجع به(حالا خوبه یکیشون gold 3 نیست همه زیره گلدن)
    این همه خودت رو کشتی gold 3 هستی ؟؟

آفرین نمیدونستم انقدر پرویی
    جدیدا زدی تو کار ترول آخه نوب تو رو چه به این گوه خوریا برو بازیتو بکن عمویی من همون XxScorpionxX بودم که اسم عوض کردیم با این اومدیم آخرین پستم بود اگه R.I.P گنده گوزی نکنه منم مجبود نشم جوابشو بدم
    WTF واین؟!!:| خداییش خیلی خوبین شما
    WINE ه ؟ یا Vine ه؟
    وین تلفظ میشه :| من بلد نیستم باهاش خوب شما برو وین ریتشو ببین!اگه اسون بود انقد وین ریتش نمیومد پایین.وین تانک میخواد ینی یه تانک خفن باید باشه براش پیل کنه الان متوجه شدی یا باز توضیح بدم؟اصن فرهنگ و ادب از پستا میباره بعد به بقیه میگن ترول
    کم کس بگو بچه کونی

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بیخیاله کل کل شو اینجا تو پیج lol
    3.4 تا ترول ریخته همشونم رفیق هم هستن نه تنها من دیگه بحث نمیکنم باهاشون بلکه پلیر های قدیمی هم گذاشتن کنار این تاپیکو...همین چند وقت پیش داشتم بحث میکردم با این ترول gl&hf ورداشته اکانت fake نشون میده spec هم نکرده بود خودش داشت بازی میکرد از عکسش تابلو بود (سیلور2) بیخیال وقتت حروم میشه
    الان همه پلیر های قدیمی و خوب میرن اینجا irlol.ir
    مسابقاتم برگزار میکنن rp میدن پیشنهاد میکنم این ترولارو بزاری با خودشون ترول کنن
    کسی که میگه vayne بدترین adc هست دیگه خودت باید بگیری داستانو (بهترین adc بازی هست) کسی که رنگارو میگه جانگل عالیه خودت بگیر داستانو دیگه
    دوسته گله من من نه تنها 1 پلیر بلکه 100 جور دلیل و مدرک واست آوردم دیگه تو خری نمیفهمی به من چه ؟ برو بشین همون Twisted tree linet رو بازی کن
    ت. که دایموندی چرا نمیای به ما هم کمک کنی راستی چند دلار دادی بوست شدی؟
    تویی که وقتی بحث از LCs میشه خودتو میترکونی باید بدونی قبلا اسم اکانت الکس GG benQ alex ich بود دیگه خودتو به خریت نزن من ترول نکردم
    Last edited by GL & HF; 21-05-2014 at 22:27.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

PL یک دونست
    استریم اون رو با هیچ استریم دیگه ای من عوض نمی کنم
    خیلی باحاله یه Top of pl دیدم آخرش quadra گرفت دنباله nunu میکرد اصن عالی ترکیدم از خنده spazie هم عالیه اونم ببین
    اقا این amazing و gleeb چجورین یا کلا tsm نابود شده وقت نمیکنم بازیاشونو ببینم چند وقته
    Last edited by egorlord; 21-05-2014 at 22:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •