تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1234 از 1783 اولاول ... 2347341134118412241230123112321233123412351236123712381244128413341734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,331 به 12,340 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بعد از گفتگو با نماینده فروش سرویس 6 مگ خریدم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پهنای باند دانلود را روی 8 مگ گذاشتند ولی پهنای باند آپلود روی 508 کیلو بایته(نصف مقداری که قبلا بود) که خیلی خیلی سرعت را پایین آورده.چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جواب درستی بهم ندادند.اوایل می گفتند که مشکل از نویز روی خططونه بعد هم که گفتم SNR Margin آپلود من بهترین حالته و تا 1 مگ را جواب میده گفتند که ما نمی تونیم پهنای باند آپلود را عوض کنیم!!!

تنها هدفم از ارتقاء اینترنت این بود که زمان بازگشایی کانال های اسکای ایتالیا را از 420 میلی ثانیه به زیر 150 میلی ثانیه برسونم که الان تقریبا هیچ فرقی نکرده و متوسط 350 میلی ثانیه طول میکشه.البته قبلا 5 تا 10 دقیقه یکبار یک فیریز داشت که الان دیگه بدون فیریز شده ولی مطمئنم که موقعی که اینترنت شلوغه حتما با این سرعت آپلود فیریز خواهد داشت.

بقیه دوستانی که 6 مگ دارند پهنای باند آپلودشون چقدره؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به نظر می‌آد محدودیت خود صبانت باشه تو ساعت‌های شبانه. ولی بازم صفر شدن سرعت از سرور خارجی کلاً خیلی عجیبه. ببینم، شما این مشکل رو با همه سرورهای خارجی داری یا با بعضی از اونها؟

به هر حال، این مشکلت رو باز هم از طریق پشتیبانی باید پیگیری کنی. اگه اونا جواب درست و حسابی ندادن، شما یه شکایت تو سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کن تا برات پیگیری کنن.
    همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجه
    خوب اینترانت شده برای منم چند وقت یه بار اینجور میشه،ارتباط با سایتهای هاست خارج از ایران قطع میشه،از طرف مخابرات احتمالا دستکاری میکنند برعکسش هم اتفاق افتاده که فقط سایت های خارج از ایران باز بشن
    Last edited by javan01; 11-08-2014 at 13:10.

در آغاز فعالیت mohammad.dad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پهنای باند دانلود را روی 8 مگ گذاشتند ولی پهنای باند آپلود روی 508 کیلو بایته(نصف مقداری که قبلا بود) که خیلی خیلی سرعت را پایین آورده.چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جواب درستی بهم ندادند.اوایل می گفتند که مشکل از نویز روی خططونه بعد هم که گفتم SNR Margin آپلود من بهترین حالته و تا 1 مگ را جواب میده گفتند که ما نمی تونیم پهنای باند آپلود را عوض کنیم!!!

تنها هدفم از ارتقاء اینترنت این بود که زمان بازگشایی کانال های اسکای ایتالیا را از 420 میلی ثانیه به زیر 150 میلی ثانیه برسونم که الان تقریبا هیچ فرقی نکرده و متوسط 350 میلی ثانیه طول میکشه.البته قبلا 5 تا 10 دقیقه یکبار یک فیریز داشت که الان دیگه بدون فیریز شده ولی مطمئنم که موقعی که اینترنت شلوغه حتما با این سرعت آپلود فیریز خواهد داشت.

دوست عزیر حداکثر سرعت دانلودت چنده؟ اگه زحمتی نیست یه پینگ با سرور اروپا میزاری ؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من الآن چک کردم. از این سایت‌هایی که اسم بردی p30world و pardisgame و soltanmusic67.ir یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورهاشون خارج از کشوره. یعنی پس مشکلی که می‌گی عمومی نیست. می‌خوام ببینم تو این ساعت سایت yahoo رو هم نمی‌تونی باز کنی؟

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان صبا نت كلا سرعت دانلودش چه جوريه؟ مثلا 512 چه سرعت دانلودي ميده؟
    شبانه رايگان داره؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برای چیزی که مدنظر شماست پینگ مهمه نه سرعت آپلود . شما سرعت آپلودت 100 مگ هم باشه ولی پینگت بالا باشه باز هم فریز داری .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیر حداکثر سرعت دانلودت چنده؟ اگه زحمتی نیست یه پینگ با سرور اروپا میزاری ؟ ممنون

سرعت دانلود حداکثر 980 کیلوبایت بر ثانیه است.سرعت خیلی بالا پایین میشه.صبح سرور اروپا و ایران تفاوتی نداشتند ولی الان اروپا کمتره:

برای چیزی که مدنظر شماست پینگ مهمه نه سرعت آپلود . شما سرعت آپلودت 100 مگ هم باشه ولی پینگت بالا باشه باز هم فریز داری .
    سرعت آپلود روی پینگ تاثیر داره.مخصوصا وقتی که همزمان با اینترنت مشغول دانلود تورنت هستم و اون طرف هم CCCam فعاله.البته من با پینگ مشکلی ندارم چونکه قبلا هم فیریز نداشتم.توقعم این بود که سرعت باز شدن شبکه(برای بار اول) پیشرفت زیادی بکنه(برسه به زیر 150 میلی ثانیه) چراکه کد با سرعت زیادی از روی سرور دریافت خواهد شد ولی با توجه به اینکه سرعت فرستادن درخواست کد(سرعت آپلود) پایین تر اومده تقریبا تاثیری روی این مورد نداشته.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من واسه شبانه یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تک فایل دانلود میکنم سرعتم بین 100 تا 140 کیلو در نوسان هست ولی اگر یه فایل دیگه همزمان بذارم واسه دانلود سرعتم برای هر فایل دانلودی 100 تا 140 میشه یعنی در مجموع حدود 260 کیلو دانلود میکنم..حالا اگه تعداد فایل دانلود همزمان رو به 5 برسونم سرعتم در مجموع به 520 کیلو میرسه..(یعنی برای هر دانلود همون حدودا" 120 کیلو)
    حالا میخوام ببینم راهی هست که من سرعت دانلودم برای یک فایل 520 بشه و مجبور نباشم چند تا فایل با هم دانلو کنم..
    راه حلی که خودم به ذهنم رسید این بود که تعداد کانکشن رو در IDM از 16 به 32 بذارم.ولی وقتی اینکارو میکنم رو همون 16 میمونه و بیشتر نمیشه که فکر میکنم بخاطر محدودیت سرور هست..
    من برای دانلود از rapidpars استفاده میکنم که فکر کنم این محدودیت کانکشن رو داره..اگه سروری میشناسید که 32 کانکشن ساپورت کنه معرفی کنید..
    کلا" راه حل چی میتونه باشه؟
    مرسی.
    سرور قوی پیدا کن مثلا تو داخلی هاش دانلود ها ممکنه لینک های شما هم از طرف ارایه دهنده لینک دانلود محدود شده باشه

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه. سرعت روزانه من با سرویس 12 مگ با اسپید تست نهایتا 6 و یا 7 مگابیت و البته بسیار متغیر بعضی وقت ها 4 و 3 هم میرسه با سرور داخلی. تهران .
    شبانه هم که نهایتا 0.3 و 0.4 و 0.5 مگابیتس. سرعت دانلود هم به تبع همین روزانه سرور داخلی نهایتا 900 و گاهی اوقات 1.2 و شبانه تک لینک به زور پنجاه یا شصت کیلو بایت.

این شبانه به نظرم اصلا معلوم نیست به چه صورت هست.
    Last edited by arisa; 11-08-2014 at 15:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •