تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1234 از 1291 اولاول ... 23473411341184122412301231123212331234123512361237123812441284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,331 به 12,340 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه احسان.ح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

1 ماهه برای من سرعت افتضاحه افتضاح در حد دیال آپ هم نیست -اصفهان 2 مگ پایه

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1 ماهه برای من سرعت افتضاحه افتضاح در حد دیال آپ هم نیست -اصفهان 2 مگ پایه
    شما کجای اصفهان هستید؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام
    من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

واسه من قطع بود از 6 تا الان .و الان که اومده افتضاح شده

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت من ساعت 11 شب قطع شد و رفت تو صفحه ای که اعلام میکنه اعتبار تموم شده ولی وارد صفحه حساب کاربری نمیشد . ارور میداد. از اینترنت adsl دوستم استفاده کردم اونم مرخص بود بعد از سه ساعت اینترنت خود بخود وصل شد.
    ماذا فازا؟ !!

6. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از دیشب داغون شده و دیر وب باز میکنه دوباره، واتس اپ هم دیر پیاماش میره . واس شما چی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مال من خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

تقریبا یه ماهه که سرعت خیلی خیلی پایینه شبا که دیگه تقریبا قطعه قبلا هرشب بیشتر از سه گیگ دانلود میشد الان 500مگ به زور دانلود میشه (2مگ دارم از اصفهان) ینی ممکنه درست بشه یا دیگه از این به بعد وضع همینه؟
    Last edited by INFINITY13; 31-05-2015 at 13:34.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ساعات رایگان از 2 تا 7 برای من حساب کردن مگه از 2 تا8 و نیمه دوم سال 1 تا 7 نبود
    ای تو اون روحت ایرانسل

11. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من 14 ماه هست وایمکس ایرانسل دارم ، هنوز یکبار هم مشکل سرعت نداشتم ، در حال حاظر هم برای وبگردی مشکلی ندارم ، چند مدت مشکل داشت که با چیز پی ان حل می شد و بعدا درست شد ، الان هم که دارم تایپ میکنم وبگردی مشکلی نداره .
    روی تجربه ی خودم میگم ، احساس میکنم بیشتر مشکل دوستان بر میگرده به آنتن دهی مودم و اینکه مودم را کجا گذاشتید .
    چیزی که میدونم هر چی موانع اطراف مودم شما کمتر باشه ، مثل درخت و ساختمان و مخصوصا شاخ و برگ درخت و چوب ! سرعت شما بهتر میشه ، در وبگردی صفحات بهتر لود میشه و نوسان سرعت شما به حداقل خواهد رسید .
    الان مودم FM130 دارم و قبلا که مبین نت داشتم مودم BM632W داشتم ، این مودم ها فوق العاده با درخت و برگ سبز مشکل دارند ، و آنتن دهیشون به شکل چشمگیری تحت تاثیر قرار میگیره .
    من از اول که میخواستم وایمکس بخرم میدونستم در پوشش ضعیف وایمکس ایرانسل هستم ، براساس نقشه های سایت ایرانسل که نشون میداد در منطقه زرد رنگ هستم ، یعنی پوشش داخلی ضعیف و پوشش خارجی خوب
    من مودم را در اتاق تست کردم ، در حیاط هم تست کردم و البته در پشت بام هم تست کردم !
    من اگر مودمم را بیارم داخل اتاق همین مشکلات شما را پیدا میکنم و اونوقت هیچ کسی نمیتونه به من کمک کنه جز خودم!
    دوتا تصویر میگذارم ببینید من چکار کردم و اگر احساس میکنید مودمتون جای خوبی نیست به فکر باشید !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم مدل FM130 هست ، که دو تا جعبه پلاستیکی برداشتم ( جعبه شیرینی یزدی ) و یکی از جعبه ها را برای تابستان و دیگری را برای زمستان طراحی کردم .
    جعبه مخصوص زمستان فقط دو تا سوراخ ریز پائینش داره برای عبور سیم برق و دیتا و تمام !
    دور مودم را در زمستان حوله میگذارم و میذارم داخل جعبه ، پشت جعبه هم بست ساختم و سفتش میکنم به میله ی آنتن ، اطراف مودم را هم فیبر گذاشتم ( اگر اسمش را درست گفته باشم ) همینایی که داخل کارتن لوازم الکترونیکی هست ، به این خاطر که اصلا گرم نمیشن و حرارت ازشون رد نمیشه ، یعنی مثل یک عایق عمل میکنند ، همینطور آب ازشون رد نمیشه و در مقابل نفوذ آب بهترین گزینه هستند ! همچنین هیچ تاثیری روی آنتن دهی مودم ندارند ، حال اینکه اگر فلز یا چوب بود آنتن دهی را خراب میکرد .
    برای تابستان هم از جعبه ی دیگری استفاده میکنم که پشتش یک فن 8 سانتی قرار دادم و در تابستان فن را روشن میکنم که تهویه انجام بشه ، اگر به عکس دقت کنید زیرش را هم باز گذاشتم که هوای وارد شده خارج بشه .
    به هیچ عنوان باران در این اختراع نفوذ نکرده و نخواهد کرد ، حتی از اون قسمت فن هم باران عبور نمیکنه اگر جهت مودم را درست تعیین کنید و سفت کنید ، چون بارش باران با ورزش باد هماهنگ هست ، سمت مخالف باشه باران هم وارد نخواهد شد ! الان 14 ماه هست که با همین ابداع ساده نه مشکل آنتن دهی دارم ، نه کندی و نه سرعت !
    توصیه هم میکنم مودم را بهترین مکانی که میتونید قرار بدید .
    میزان RSSI بسیار مهم هست و بر میزان CINR ارجحیت داره ، مودم به صورت اتوماتیک وصل میشه به دکلی که CINR بهتری داره ولی این CINR روی سرعت و پینگ شما اثری نداره ، من به دکل هایی وصل شدم که میزان CINR بین 5 و 6 بوده ! اما سرعت مشکلی نداشته چون میزان RSSI مطلوب بوده .
    به دکلی وصل بشید که RSSI بهتری به شما میده ، که همانا باشد که رستگار شوید !
    موفق باشید

13. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •