حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (2) محمد (3) مازیار زارع (4) نوری ( 4) کریمی (5) نیکبخت (1) باقری (2) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن-->علی کریمی
بدترین بازیکن-->نیکبخت واحدی
کادر فنی (4)
تیم داوری (3)
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (2) محمد (3) مازیار زارع (4) نوری ( 4) کریمی (5) نیکبخت (1) باقری (2) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن-->علی کریمی
بدترین بازیکن-->نیکبخت واحدی
کادر فنی (4)
تیم داوری (3)
حیف شد میتونستیم بازی راحت ببریم اگه پنالتی اول گل میشد دیگه بازی تموم بود
من نمی دونم این حقیقی رو کی آورد پرسپولیس! گل اول از این مفت تر نمی شد! قضیه کریم براشون تجربه نشد تا ندن یک بازیکن 2 بار ضربه پنالتی رو بزنه! واقعا که!
اه اعصابم خورد شد خفندو تا پنالتی
اصلا پنالتی هاشو خوب نزد
ولی دم توره گرم با بازیش حال کردم اگه پتروویچ بود توره بیشتر میزد
و اما در مورد حقیقیمترسک تو دروازه بزارن بهتره اینه
خداییش حقیقی رو با رحمتی مقایسه کنید
اونوقت میرن معمارزاده رو هم از لیست خارج میکنن
این تیم فقط یه دروازه بان کامل میخواد نه مدافع نه مهاجم نه.....
ولی واقعا حیف شد باید این بازی رو با اختلاف خفنی می بردیم![]()
آخر بازی خیلی باحال بود...اونجا که حقیقی افتاده بود رو بازیکن اونا....آدم یه فکر دیگه یی میکرد d: D:
عملکرد بازیکنان پرسپولیس را برابر پیکان چگونه ارزیابی می کنید ؟
حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (3) محمد (3) مازیار زارع (3) نوری (3 ) کریمی (4) نیکبخت (1) باقری (3) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن--> توره
بدترین بازیکن--> نیکبخت و حقیقی
کادر فنی (4)
تیم داوری (3)
حقیق از رده نوجوانان پرسپولیس اومد به بزرگسالانمن نمی دونم این حقیقی رو کی آورد پرسپولیس! گل اول از این مفت تر نمی شد! قضیه کریم براشون تجربه نشد تا ندن یک بازیکن 2 بار ضربه پنالتی رو بزنه! واقعا که!
--------------------------------------------------------
درسته خیلی ضعیف کار رد اما بنظر من مشکلمون بیشتر روی پنالتی ها بود چون اگه اون 2 تا گل میشد دیگه از این لحاظ خیالی نبود
اما افشین پیروانی با کشیدن بیرون کریم و نیکی نشون داد که از بازیکن های بزرگ ترسی نداره
بنظرم تو این بازی از لحاظ دفاعی زیاد مشکل نداشتیم با توجه به بازی های قبل
فک کنم با اومدن واعظی مشکلات تیم خیلی کم بشه
-------------------------------------------------------
من قبل از بازی مطمئن بودم بازی را می بریم ولی نیکبخت و حقیقی زورشون خیلی زیاد بود
------------------------------------------------------
الآن با اومدن توره بنظرم از لحاظ خط حمله مشکلی نداشته باشیم فقط می مونه اومدن واعظی
ولی واقعا حیف شد باید این بازی رو با اختلاف خفنی می بردیم
مگه دفعه ی اولمونه این اتفاق برامون میفته؟حیف شد میتونستیم بازی راحت ببریم
از اول فصل به جز بازی با صبا ، همش اینجوری شدیم.
راستی در رابطه با رفتن قطبی ، عابدزاده ، کریمی ، نیکبخت و کریم باقری هیچ چی نگفتن؟؟؟؟
ممد جان صفحه های قبل را می خوندی عابدزاده یه مصاحبه کرده ولی بقیه نهراستی در رابطه با رفتن قطبی ، عابدزاده ، کریمی ، نیکبخت و کریم باقری هیچ چی نگفتن؟؟؟؟
گ
عابدزاده:هيچ وقت با سرمربي تيم مشكلي نداشتم
اميدوارم قطبي در تصميمي كه گرفته تجديدنظر كند
خبرگزاري فوتبال ايران - احمدرضا عابدزاده مربي دروازهبانهاي پرسپوليس با اشاره به جدايي افشين قطبي از اين تيم ميگويد: «اين اتفاق خوبي براي تيم ما نبود و اميدوارم قطبي در تصميمي كه گرفته تجديدنظر كند.»
عابدزاده در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب ادامه داد: «برخلاف مسائلي كه در اين چند ماه عنوان شد، هيچ وقت با قطبي مشكل نداشتم و حالا هم ميگويم كه جاي او در پرسپوليس خالي است. قطبي در بين هواداران محبوب بود و خيليها منتظر بازگشت او هستند.»
وي در پاسخ به اين سئوال كه فكر ميكني قطبي به پرسپوليس برگردد، ميگويد: «خودش بايد در اين مورد تصميم بگيرد ولي اميدوارم كه برگردد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)